Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja byłam już u Madzki - tam 12 str i teraz jestem tu - 7 stron.. strach pomyslec co bedzie dalej .. :shake: Ale utrafiłaś - co do minuty Anusia :lol: Ty.. zapomniałaś o sekundach tam jest "sekund" sexu :cool1: [/QUOTE] Wiedzialysmy ze ktos bedzie nam strony wyliczal :cool1: Sie ma wyczucie czasu :razz: Jezuuuu jakie to to czepliwe :roll: O tej godzinie pisane wiec mialam prawo... Quote
Jofka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!! ode mnie i Tolusia!!!!:multi::multi: Jak tam główki??? Moja boli....:shake: Quote
Jofka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']A ja sobie sama kawkę przyniosłam, sama swoje własne rogaliki i se teraz sama wypiję i zjem, oo :loveu:[/quote] A mi herbatke przyniosla babcia..... Quote
Jofka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 O jaaa ogladalam wlasnie ten hinduski film na polsacie myslalam ze nie dotrwam do konca....WIdzialyscie zeby film trwal ponad 4 h??? szok!!!!:-o:-o:crazyeye::crazyeye: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hejka noworocznie:loveu: taa dziekuje za życzenia dam znac pod koniec roku czy sie sprawdziło:eviltong: aa net mi muli chyba się wstawil conieco:evil_lol: i co tam jeszcze hmm a nicio chyba :roll: Quote
PositiveThought Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 oj dziewczynki dzisiaj cierpiały chyba :p ja wiem już jak Wy mnie znajdujecie! po "Atce" :grins: co do herbatki ja se sama robię :cool1: cze Anuś. Aidi to staruch już, nie? Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Jofka']O jaaa ogladalam wlasnie ten hinduski film na polsacie myslalam ze nie dotrwam do konca....WIdzialyscie zeby film trwal ponad 4 h??? szok!!!!:-o:-o:crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Hy hy czasem slonce, czasem deszcz :evil_lol: Ogladalam na dvd i myslalam, ze umre. Co dopiero na polsacie z reklamami :shake: [quote name='Pegaza']hejka noworocznie:loveu: taa dziekuje za życzenia dam znac pod koniec roku czy sie sprawdziło:eviltong: [/QUOTE] Heloł :grins: Dario-Ewo bede czekac zatem hihi:evil_lol: [quote name='PositiveThought']oj dziewczynki dzisiaj cierpiały chyba :p ja wiem już jak Wy mnie znajdujecie! po "Atce" :grins: co do herbatki ja se sama robię :cool1: cze Anuś. Aidi to staruch już, nie?[/QUOTE] Taaaa po Atce... Tos se wymyslila... Siusiak staruch a Ty nie? Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='PositiveThought']nieee :evil_lol: wczale.[/QUOTE] Tak se tlumacz :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Jofka']O jaaa ogladalam wlasnie ten hinduski film na polsacie myslalam ze nie dotrwam do konca....WIdzialyscie zeby film trwal ponad 4 h??? szok!!!!:-o:-o:crazyeye::crazyeye:[/quote] Hmm.. nie wiem o jakim mówisz bo nie oglądałam. Ale ciekawy był, że tyle godzin wytrwałaś ?? Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='tigrunia']Hmm.. nie wiem o jakim mówisz bo nie oglądałam. Ale ciekawy był, że tyle godzin wytrwałaś ??[/QUOTE] Ogolnie bylby fajny gdyby nie te mjuzikalowe wstawki trwajace po 15 minut :roll: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dobry Anuś i nie fotowane ogonki tyż :grins: Quote
Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Czołem nie śpij tam[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/28.gif[/IMG] tylko na dogo wskakuj...:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Kasia']Dobry Anuś i nie fotowane ogonki tyż :grins:[/QUOTE] Dobry Kasiu :hmmmm: srodowo. Z poniedzialkiem mi sie chcialo pomylic hihi. [quote name='Pegaza']Czołem nie śpij tam[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/28.gif[/IMG] tylko na dogo wskakuj...:eviltong:[/QUOTE] Cze Dario-Ewo :razz: Nie spalam ino kolejka do kompa byla. [quote name='Aga76']Dzień dobry Anusia :calus:[/QUOTE] Aaaaaaga :sweetCyb: nareszcie jestes :loveu: [quote name='tigrunia']Dobry Anuś :loveu:[/QUOTE] Dobry oszukana cukierniczko :megagrin: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja też się czuję poniedziałkowo .... Przynajmniej tydzień nam szybciej zleci :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja musze napisac zakonczenie do zbobow, ino nie wiem jakie i zabierac sie za kpa. Moze w piatek laskawie sie Pan mgr pojawi. Quote
Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ano widzisz teraz wiesz jak to jest:evil_lol: jeden komp a chetnych wielu Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Pegaza']ano widzisz teraz wiesz jak to jest:evil_lol: jeden komp a chetnych wielu[/QUOTE] Zawsze wiedzialm ja to jezd, niestety. A tato juz wogole ma w zwyczaju wpychanie sie do pokoju i mowienie: "pokaz ja sobie tam tylko zobacze..." ale nie ma tak dobrze :shake: Jak komputer jest free to prosze bardzo, ale jak ja siedze, to nie ma bata. Quote
madziasto4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Przyszłam do baśniowej krainy :hand: W sumie to powinna być Panna Alicja z krainy czarów, nie? :hmmmm: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzień dobry Anusia :loveu: co słychać u panny Alicji? Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry :multi: Anusia ja chcem fotki i juz!! :mad: Quote
Recommended Posts