madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ej Wy, postanowienia jakieś macie? Ja to mam jedno postanowienie- nie mieć postanowień, o. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4'] Ej Wy, postanowienia jakieś macie? Ja to mam jedno postanowienie- nie mieć postanowień, o. [/quote] Nie mam żadnych i nigdy nie miałam. Raz kiedys dawno temu postanowiłam se rzucić palenie ale, że mi to nie wyjszło to od tamtej pory nic nie postanawiam :grins: A palenie i tak rzuciłam jak byłam z Łukaszkiem w ciąży ;) Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Ej Wy, postanowienia jakieś macie? Ja to mam jedno postanowienie- nie mieć postanowień, o.[/QUOTE] Chyba ni mom. No moze jedno, w koncu sie uczyc. Ale to postanowienie to akurat mam co kilka dni, wiec chyba sie nie liczy jako noworoczne. :eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja se nic nie postanawiam, bo i tak doopa z tego wyjdzie :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Ja se nic nie postanawiam, bo i tak doopa z tego wyjdzie :cool1:[/QUOTE] Wlasnie dlatego nie lubie postanowien noworocznych. Ale nie klam bo cos postanowilas! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie dlatego nie lubie postanowien noworocznych. Ale nie klam bo cos postanowilas![/QUOTE] Aaa, instrukcja. No tak. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Aaa, instrukcja. No tak.[/QUOTE] No wlasnie, wlasnie... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No wlasnie, wlasnie...[/QUOTE] Ee tam, cofam postanowienie, chrzanię to. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Ee tam, cofam postanowienie, chrzanię to.[/QUOTE] Nie mozna cofac postanowien jak sie je juz powiedzialo. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='marqs_2005']wiem wiem postanowcie ze nie bedziecie dzisiaj juz na forum pic alkoholu, beda z tego same bonusy a mnie nie wyrzuca z dogomani za rozpijanie dziewczyn ;)[/QUOTE] Oj nie, wykluczone... Nikt wyrzycac Cie nie bedzie :shake: mamy wtyki tam na gorze. Poza tym, wszystkie co pija juz pelnoletnie. No oprocz Wladki ktora pije mimo tego ze jest niepelnoletnia, ale w koncu wladza moze wiecej... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie mozna cofac postanowien jak sie je juz powiedzialo.[/QUOTE] Można. :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Juz za chwil kilka, juz za momencik nowy rok!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 W nadchodzącym Nowym Roku idz do przodu krok po kroku niech cię nadmiar kasy męczy i niech fiskus cię nie dręczy. Niech rodzina żyje w kupie resztę miej głęboko w dupie. hihi :megagrin: [SIZE="6"][COLOR="Red"]SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU [/COLOR][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ale życzonka :loveu: Fidlastaaaaaaa? Śpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz? Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']Ale życzonka :loveu: Fidlastaaaaaaa? Śpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz?[/QUOTE] Ladne nie? Łukaszka usypia. Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dario-Ewo i Marku-Adamie W roku nowym zyczymy Wam: 12 miesięcy zdrowia 53 tygodni szczescia 366 dni pogody ducha 8784 godzin milosci 527040 minut wytrwalosci i[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"], co najwazniejsze w przypadku Waszym[/SIZE][/COLOR] 31622400 sekund wspaniałego sexu hihihihi :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pierwsze DOBRANOC :loveu: w nowym 2008 roku :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Kasia']Pierwsze Dzień Dobry w 2008 :loveu:[/QUOTE] Kasiu! Ty to ranny ptaszek jestes!! Doooobry Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja nie, to Łukaszek. Ja to z musu raczej ;) Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='PositiveThought']O JEZU! czuję się śledzona. a jak Ty znalazłaś mnię? O.o[/quote] A ja też Cię znalazłam :evil_lol: [quote name='Pegaza']kuna mać wy musicie tyle gadac:mad: ile nadrabiania w czytaniu mam[/quote] Ja byłam już u Madzki - tam 12 str i teraz jestem tu - 7 stron.. strach pomyslec co bedzie dalej .. :shake: [quote name='Anusia & Alutka']W nadchodzącym Nowym Roku idz do przodu krok po kroku niech cię nadmiar kasy męczy i niech fiskus cię nie dręczy. Niech rodzina żyje w kupie resztę miej głęboko w dupie. hihi :megagrin: [SIZE=6][COLOR=red]SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU [/COLOR][/SIZE][/quote] Ale utrafiłaś - co do minuty Anusia :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Dario-Ewi i Marku-Adamie W roku nowym zyczymy Wam: 12 miesięcy zdrowia 53 tygodni szczescia 366 dni pogody ducha 8784 godzin milosci 527040 minut wytrwalosci i[COLOR=paleturquoise][SIZE=1], co najwazniejsze w przypadku Waszym[/SIZE][/COLOR] 31622400 wspaniałego sexu hihihihi :megagrin:[/quote] Ty.. zapomniałaś o sekundach tam jest "sekund" sexu :cool1: No .. to witam się i tu w Nowym [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_6_40.gif[/IMG][/URL]Roku Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Halo jestem i idę se kawę mrożoną zrobić.. Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']Halo jestem i idę se kawę mrożoną zrobić..[/quote] Mi własnie Tzcik herbatkę przyniósł :loveu: Kochany mój .. :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='tigrunia']Mi własnie Tzcik herbatkę przyniósł :loveu: Kochany mój .. :loveu:[/QUOTE] A ja sobie sama kawkę przyniosłam, sama swoje własne rogaliki i se teraz sama wypiję i zjem, oo :loveu: Quote
Recommended Posts