Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia']Cześć niedojrzała :loveu:[/QUOTE] Czesc dojrzala Ty :roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Czesc dojrzala Ty :roll: [/quote] Wiekowo na pewno :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 I chyba tylko wiekowo, bo emocjonalnie :megagrin: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] I chyba tylko wiekowo, bo emocjonalnie :megagrin: [/quote] A to już insza inszość :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Duza :roflt:[/QUOTE] To co nie grozi karle ty :p Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mówię dzień dobry ale tylko tak.. z grzecznosci :obrazic: Quote
Pegaza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cze Anusia :p i jak tam wirusku lepiej? bo ja dochodze do siebie ale było bardzo zle... Quote
Magda Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Cześć! Przyszłam pomęczyć o fotki:mad: Daaaawno już nie było Alutki!! Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Magda_Miki']Cześć! Przyszłam pomęczyć o fotki:mad: Daaaawno już nie było Alutki!! [/quote] Myślisz, że w roku kalendarzowym 2007 zobaczymy jeszcze pychol Alutki?? :roll::roll::roll: Quote
Magda Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Mam nadzieję... Anusiak zrobi nam prezent gwiazdkowy:loveu:, prawda? Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']To co nie grozi karle ty :p[/QUOTE] Wypraszam se ej. [quote name='tigrunia']Mówię dzień dobry ale tylko tak.. z grzecznosci :obrazic:[/QUOTE] phiii :obrazic: [quote name='Pegaza']Cze Anusia :p i jak tam wirusku lepiej? bo ja dochodze do siebie ale było bardzo zle...[/QUOTE] Cze Dario-Ewo. Juz chyba jest OK. Wczoraj ozdrowialam hi hi bo fajny weekendzik sie zapowiada :razz: [quote name='Magda_Miki']Cześć! [/QUOTE] Czesc! :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wypraszam se ej. [/QUOTE] A co, nie mam racji?? Jak się ma 150 w kapeluszu, to bycie dużym nie grozi:p Quote
vikiii Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Hej dziewczyny i duża, dojrzała Anuśko:lol::lol: Uważajcie na Anuśkę - bo jak tylko wspomniała,że jest chora to na mnie przelazło:mad: Jeszcze nie jest władza - a już przez net potrafi dobrać się do człowieka:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']A co, nie mam racji?? Jak się ma 150 w kapeluszu, to bycie dużym nie grozi:p[/QUOTE] 15[SIZE="5"]8[/SIZE] i to bez kapelusza! :obrazic: [quote name='vikiii']Hej dziewczyny i duża, dojrzała Anuśko:lol::lol: Uważajcie na Anuśkę - bo jak tylko wspomniała,że jest chora to na mnie przelazło:mad: Jeszcze nie jest władza - a już przez net potrafi dobrać się do człowieka:evil_lol:[/QUOTE] Czesc Viki :loveu: Nareszcie przyszlas. Tylko uwazaj, bo mozna sie zarazic :stupid: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']15[SIZE="5"]8[/SIZE] i to bez kapelusza! :obrazic:[/QUOTE] Ej, Ty masz naprawdę tyle ile ja.. Jak to możliwe, że akurat identycznie tyle samo :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='madziasto4']Ej, Ty masz naprawdę tyle ile ja.. Jak to możliwe, że akurat identycznie tyle samo :roll:[/QUOTE] Normalnie mozliwe :cool1: Quote
vikiii Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Eeee nie.... Jak się Anusia "wyciągnie":lol: to i 170 osiagnie:crazyeye:BEZ KAPELUSZA;) Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Heloł A&A. Żyję... [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Jestem z T na noże, próbuje rozbić mi małżeństwo, trochę się pozbierałam to i przyszłam, co by oddech złapać i zastanowić się nad życiem.[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='vikiii']Eeee nie.... Jak się Anusia "wyciągnie":lol: to i 170 osiagnie:crazyeye:BEZ KAPELUSZA;)[/QUOTE] No ba! Tylko se musze na stoleczku stanac :evil_lol: [quote name='Aga76']Heloł A&A. Żyję... [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Jestem z T na noże, próbuje rozbić mi małżeństwo, trochę się pozbierałam to i przyszłam, co by oddech złapać i zastanowić się nad życiem.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Czesc Agus :calus: Dzie ona? :mad: :lmaa: :-x:olympic: :chainsaw::2gunfire::snipersm: :zly7: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anuś jaka Tyś waleczna...niskopodłogowiec ale wielki duchem walki :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Kasia']Anuś jaka Tyś waleczna...niskopodłogowiec ale wielki duchem walki :loveu: :evil_lol:[/quote] [COLOR=paleturquoise]T sięga mi do ramienia, w kapeluszu (chociaż czegoś takiego to pewnie nie widziała) to może będzie mieć ze 150cm[/COLOR] [COLOR=black]blablabla[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 cześć Anusiu. to ja. mam nos, włosy, oczy i buzię, kojarzysz? :grins: [COLOR=paleturquoise]AGUŚ! :calus:[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Kasia']Anuś jaka Tyś waleczna...niskopodłogowiec ale wielki duchem walki :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Bo nikt mi tu Agi obrazac i dolowac nie bedzie. Ot co! :obrazic: [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]T sięga mi do ramienia, w kapeluszu (chociaż czegoś takiego to pewnie nie widziała) to może będzie mieć ze 150cm[/COLOR] [COLOR=black]blablabla[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]To wez ja pacnij z gory raz a porzadnie, niech sie w podloze wbije![/SIZE][/COLOR] [quote name='PositiveThought']cześć Anusiu. to ja. mam nos, włosy, oczy i buzię, kojarzysz? :grins: [/QUOTE] I rynce dwie? Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Oj buuu :shake: to życie czasem to dziwne jest... [COLOR=paleturquoise]Siem jusz zbieram do kupy jednej[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Aga76']Oj buuu :shake: to życie czasem to dziwne jest... [COLOR=paleturquoise]Siem jusz zbieram do kupy jednej[/COLOR][/QUOTE] A ona, ta T, to wiekowa jaka jest, czy nie bardzo? Quote
Recommended Posts