Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Dzień dobry jestem Skobry z Kobry :grins: Pięknie wytłumaczone :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Przyszlam se na chwile. Widzi mie ktos?? Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Przyszlam se na chwile. Widzi mie ktos?? A kuku :cool1: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 No hej......niestety widzę:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Aga76 napisał(a):A kuku :cool1: Agusia :loveu: Magda_Miki napisał(a):No hej......niestety widzę:cool1: Ej spieprzaj dziadu! :obrazic: Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Agusia :loveu: Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ej spieprzaj dziadu! :obrazic: Władzo, patrzaj jak Cię przywitali miłościwie i serdecznie :evil_lol: Cze Anuś :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cos mialam rzec i zapomnialam... :niewiem: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Cos mialam rzec i zapomnialam... :niewiem: No i kto tu ma skleroze ? :p Madzka - widzisz?? :eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a):No i kto tu ma skleroze ? :p Madzka - widzisz?? :eviltong: Że ja czy widzę? Czy że czy Władza widzi? Bo jak ja czy widzę, to ja nie pamiętam o co chozi.:shake: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Że ja czy widzę? Czy że czy Władza widzi? Bo jak ja czy widzę, to ja nie pamiętam o co chozi.:shake: Hmm.. chodziło o Cie ale tera to juz sama nie wiem :shake: Któraś z was pisała, że ja mam skleroze (Anusia albo Ty) :p Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czy Wy Baby tak w ogóle wiecie o czym piszecie i co piszecie i o co chodzi??????????? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kasia napisał(a):Czy Wy Baby tak w ogóle wiecie o czym piszecie i co piszecie i o co chodzi??????????? :evil_lol: Ja tam juz nic nie wiem :shake: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Że ja czy widzę? Czy że czy Władza widzi? Bo jak ja czy widzę, to ja nie pamiętam o co chozi.:shake: Tez nie wiem o czym ona do nas rozmawia :shake: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a):Hmm.. chodziło o Cie ale tera to juz sama nie wiem :shake: Któraś z was pisała, że ja mam skleroze (Anusia albo Ty) :p Ja nic nie pamiętam :shake: Kasia napisał(a):Czy Wy Baby tak w ogóle wiecie o czym piszecie i co piszecie i o co chodzi??????????? :evil_lol: A czy to ważne czy wiemy o co chodzi? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a):Hmm.. chodziło o Cie ale tera to juz sama nie wiem :shake: Któraś z was pisała, że ja mam skleroze (Anusia albo Ty) :p Nie pamietam :roflt: Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a): A czy to ważne czy wiemy o co chodzi? :evil_lol: To jest najmniej ważne :evil_lol: Sama nie wiem o co chodzi, nie tylko tu ale wszedzie indziej tyż. Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tak tak najlepiej nie pamiętać! Na pewno to jedna z was była :mad: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Kasia']Władzo, patrzaj jak Cię przywitali miłościwie i serdecznie :evil_lol: Widzę. Bo wiesz my się kochamy, ale w inszy sposób Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kasia napisał(a):To jest najmniej ważne :evil_lol: Sama nie wiem o co chodzi, nie tylko tu ale wszedzie indziej tyż. Tworki czekaja na nas :loveu: I moze se pojedziemy jak Damy /oj hihihihi :evil_lol:/ niczym Madzka, a nie lezc bedziem przez pol Polski... Sie rozmarzylam... Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Magda_Miki']Widzę. Bo wiesz my się kochamy, ale w inszy sposób Mow za siebie co? Ja Cie nie kocham!! Nie kocham od momentu kiedy ujrzalam napis "za chwile rogaliki"!! Jak moglas?????? Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Mow za siebie co? Ja Cie nie kocham!! Nie kocham od momentu kiedy ujrzalam napis "za chwile rogaliki"!! Jak moglas?????? Czyli co? Mam usunąć napis i zostawić tylko zdjęcia?:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):Czyli co? Mam usunąć napis i zostawić tylko zdjęcia?:diabloti: Idź się uczyć, bo nie zostaniesz prawnikiem Aaaaaaaaaaaaa :placz::placz::placz: Usun te foty, proszem no... Zostane, zostane... Spokojna Twoja rozczochrana! EDIT: AHA, TU CIE MAM! EDYTOWALAS!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):Niet! Samo zżarło!:evil_lol: Taaa bujac to my, nie nas :cool1: Quote
Recommended Posts