madziasto4 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 I jak tam? Alutka wygląda jak człowiek, to znaczy jak pies, po tych Twoich twórczych zabiegach fryzjerskich? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cześć Anusia :calus: I jak? Obcięłaś Alicję? Pokażesz zdjęcia (:roflt: nie mogłam się powstrzymać). Pozdrawiamy! Quote
Magda Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Anusiak odezwij się, bo już zaczynam się martwić, że doznałaś szoku po obcięciu Alutki:evil_lol: Jak ja się cieszę!!!!!! Znowu z Wami:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cze taa Anusia jak złapała za nozyce to z psa nic nie zostało:P masz moje emoty to je oddaj bo mnie szlag trafi zaraz wrr:P Quote
Kasia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 A może wpadła w taki ciąąąg, że i siebie obciachała przy okazji...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Kasia']A może wpadła w taki ciąąąg, że i siebie obciachała przy okazji...:evil_lol:[/quote] wszystko mozliwe się ciachła tu i tam bo zarosła tam i siam:diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Pegaza']wszystko mozliwe się ciachła tu i tam bo zarosła tam i siam:diabloti:[/QUOTE] I się pewnie tak ciachła, ze wstyd się pokazać:p I dlatego powiedziała, że idzie do fryzjera... ...żeby to właśnie jego później obarczyć winą!! To się układa w całkiem logiczny ciąg zdarzeń :PROXY5: Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aaaaaa Wy jestescie niemozliwe :loveu::loveu: I co by tu powiedziec... Z fryca zadowolona jestem na maxa, Alutka nie wiem, nic nie mowi :hmmmm: Foty moooooze, emotow nie bralam, nidzie nie zaroslam /!/ i wcale nie fstyd sie pokazac. Ale z uwagi na Wasza zlosliwosc, nie powiem ani slowa na temat dlaczego mnie nie bylo, gdzie bylam i z kim :roll: Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Nie bądź taka jak ONE i powiedz gdzie byłaś, co robiłaś i z kim to coś robiłaś :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Kasia']Nie bądź taka jak ONE i powiedz gdzie byłaś, co robiłaś i z kim to coś robiłaś :loveu:[/QUOTE] Wlasnie ze bede ;) Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dzień dobry ufryzowanym na świeżo pięknościom :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale z uwagi na Wasza zlosliwosc, nie powiem ani slowa na temat dlaczego mnie nie bylo, gdzie bylam i z kim :roll:[/QUOTE] matko, ale Ty jesteś złośliwe nasienie normalnie :roll: Quote
tigrunia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No i widzicie co narobiłyście ?? :mad: To wszystko wasza wina gaduły jedne!! :mad: Anusia powiedz chociaż mi tak po cichu, na ucho :cool3: Bo ja nic nie zrobiłam :placz: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='tigrunia'] (...) Bo ja nic nie zrobiłam :placz:[/QUOTE] Ani jaa!! Ani jaa!! [IMG]http://foolstown.com/sm/yaya.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='tigrunia'] Bo ja nic nie zrobiłam :placz: [/quote] [quote name='madziasto4'] Ani jaa!! Ani jaa!! [IMG]http://foolstown.com/sm/yaya.gif[/IMG] [/quote] A ja tymbardziej...:oops: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Kasia']A ja tymbardziej...:oops:[/QUOTE] A Madzia Mikusiowa ani wcale!! :niewiem: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Aga76']I ja też nic, tak mi się zdaje...[/QUOTE] Sara też nigdy w życiu... Kto tam nam został? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja nie powiem kto [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Bidna, co nie? Nie dość, że Jej ni ma to wszystkiemu winna :evil_lol: Quote
Recommended Posts