Kasia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kurka, one syskie są fajne. Jednak ta fioletowa najbardziej mnie się podobuje... Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Kasia']Kurka, one syskie są fajne. Jednak ta fioletowa najbardziej mnie się podobuje... No wlacha... [quote name='PositiveThought']cze Anuś :grins: fajne zdjęcia, ale Ty nam Alutke pokaż :p czy coś ukrywasz przed nami? <; ja mam same Aidkowe stopy. zdjęcie takie. cze ATka. ukrywam hihi :evil_lol: koltuny [quote name='madziasto4']Anusia mam do Ciebie poważne pytanie. cze no sucham. Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): cze no sucham. Czy była tu moja pęseta?? Quote
Aga76 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dobry Anusia i Alusia :loveu::loveu: Madzia, i co z pęsetą? Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry Anusia i Alusia :loveu::loveu: Madzia, i co z pęsetą? Gucio z pęsetą, jak nie było tak nie ma :shake: Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='madziasto4']Gucio z pęsetą, jak nie było tak nie ma :shake: Madzia co Ty chcesz od mojego Gucia wierz mi on żadnej pensety w klatce nie ma sprawdzałam... on napewno nie ma z tym nic wspołnego ;) Anusia widze że mamy podobny gust...jak wybierałaś sukienke dla siostry to super ja sama też ją brałam pod uwage A co do tych kiecek to faktycznie wszystkie ciekawe ale ta pierwsza mi by bardziej przypdła do gustu Tak wogóle to cześć :loveu: Quote
Magda Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Hej! Fotki fajne, ale mało! O! W związku z powyższym to się nie wypowiadam:p Moja poopa tylko dla wybranych, więc się ciesz:diabloti: Idę looknąć sukienkę Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): ukrywam hihi :evil_lol: koltuny Przecież jakiś czas ostro na ten temat i nie tylko ten dyskutowałyśmy. Niczego Cię to nie nauczyło :shake: A takie dobre rady dawała 2B. Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kasia napisał(a):Przecież jakiś czas ostro na ten temat i nie tylko ten dyskutowałyśmy. Niczego Cię to nie nauczyło :shake: A takie dobre rady dawała 2B. Ale do Anusi to jak grochem o ścianę, ot co. Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A propos macania, tak mi się skojarzyło, to muszę się w końcu wybrać do sklepu z cyckonoszami. Rany, nie lubię TYCH zakupów... Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja ostatnio byłam na takich zakupach. Kupiłam se 2, w tym jeden z majtasami. Oczywiście spociłam sie i namęczyłam jak nie wiem co. Nie lubię tego mierzyć w sklepowych przymierzalniach. :shake: Do tego wszystkiego na tym samym cyckonoszu nie było ceny, przy płaceniu okazało się ze on sam jest droższy niz ten komplet z majtkami...wzięłam bo na kasie już miała nabite ale w gębę se plułam cały weekend, że taką drożyznę kupiłam!!! Normalnie spać nie mogłam :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Czy była tu moja pęseta?? Spadaj :cool1: Aga76 napisał(a):Dobry Anusia i Alusia :loveu::loveu: Bry Agus :loveu: Kasia_zg napisał(a):Madzia co Ty chcesz od mojego Gucia wierz mi on żadnej pensety w klatce nie ma sprawdzałam... on napewno nie ma z tym nic wspołnego ;) Anusia widze że mamy podobny gust...jak wybierałaś sukienke dla siostry to super ja sama też ją brałam pod uwage A co do tych kiecek to faktycznie wszystkie ciekawe ale ta pierwsza mi by bardziej przypdła do gustu Tak wogóle to cześć :loveu: Hy hy sie do Gucia przytegowuje :evil_lol: No kieca superowa :loveu: Cze Kasia :loveu: Magda_Miki napisał(a):Hej! Fotki fajne, ale mało! O! W związku z powyższym to się nie wypowiadam:p Moja poopa tylko dla wybranych, więc się ciesz:diabloti: Idę looknąć sukienkę Hej! No chociaz tyle pocieszenia ze nie dla wszystkich :roll: Kasia napisał(a):Przecież jakiś czas ostro na ten temat i nie tylko ten dyskutowałyśmy. Niczego Cię to nie nauczyło :shake: A takie dobre rady dawała 2B. Oj ciiiiiii :oops: madziasto4 napisał(a):A propos macania, tak mi się skojarzyło, to muszę się w końcu wybrać do sklepu z cyckonoszami. Rany, nie lubię TYCH zakupów... A co tam macando odchodzi takie? Madzka daj adres tyz do tego sklepu pojde! Kasia napisał(a):Normalnie spać nie mogłam :cool1: Hyhy no z nowa bielizna to snu za duzo nie jezd :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A co tam macando odchodzi takie? Madzka daj adres tyz do tego sklepu pojde! Kawał mi się przypomniał. :evil_lol: -Niech pani nie idzie koło tej olszynki, bo tam gwałcą!- ostrzega sąsiadkę pani po czterdziestce. - A skąd pani o tym wie? - A bo byłam tam dziś... i wczoraj... i przedwczoraj! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Kawał mi się przypomniał. :evil_lol: -Niech pani nie idzie koło tej olszynki, bo tam gwałcą!- ostrzega sąsiadkę pani po czterdziestce. - A skąd pani o tym wie? - A bo byłam tam dziś... i wczoraj... i przedwczoraj! :evil_lol: phi, bylam przedwczoraj, wczoraj no i dzisiaj ide. Jak juz :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):phi, bylam przedwczoraj, wczoraj no i dzisiaj ide. Jak juz :cool1: Ja znam moją wersję :cool1: A o granatowym maluchu znasz? Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 madziasto4 napisał(a): A o granatowym maluchu znasz? Nie. Ale HALOOOOOOOOO foty sa! Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 madziasto4 napisał(a):- Mój mąż ma granatowego malucha. - Kupił? - Nie, przytrzasnął drzwiami. No widzę foty, widzę, a jakże :loveu: Borysowi się ślepia jak latarki świecą :grins: hyhy mialam pytac czy ktos se drzwiami przytrzasnal ale stwierdzilam ze nie wypada :evil_lol: no swieca :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie. Ale HALOOOOOOOOO foty sa! - Mój mąż ma granatowego malucha. - Kupił? - Nie, przytrzasnął drzwiami. No widzę foty, widzę, a jakże :loveu: Borysowi się ślepia jak latarki świecą :grins: Quote
Magda Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Przyszłam zobaczyć zwierzaki, pośmiać się z malucha i życzymy dobrej nocki:loveu: Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Noo .. to tu chciała pisać nie u Fidlastej :roll: Odnośnie cyckonoszów :grins: To powiem wam, że ja lubie kupować bo chodze do takiego faceta (ok 50-tki) i zawsze jak mu mówie rozmiar to on : "Co? na Panią .. ?? Toć to za małe będzie, damy rozmiar wiekszy" :diabloti: Dobry :razz: Quote
Kasia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Co oni widzieli bez to okno jak tam ciemnica wielka? :cool1: Dobry AA :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 tigrunia napisał(a):Noo .. to tu chciała pisać nie u Fidlastej :roll: Odnośnie cyckonoszów :grins: To powiem wam, że ja lubie kupować bo chodze do takiego faceta (ok 50-tki) i zawsze jak mu mówie rozmiar to on : "Co? na Panią .. ?? Toć to za małe będzie, damy rozmiar wiekszy" :diabloti: Dobry :razz: Dobry! Oooo do niego tyz moglabym przyjechac :evil_lol: A tak na serio nie lubie chopow w takich sklepach:shake: jakos z babeczka to inaczej, a tu tlumacz chlopowi, ze chcesz puszapa zeby Ci piers podnioslo. Nie nie, kompromitacja :shake: Siskim bry :loveu: Quote
Recommended Posts