Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 właśnie to masz innego co bardziej kręci tyłeczkiem:eviltong: dobra ja lece trzymta sie papapa Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale bioderkami wywija :razz: Dobranoc Dario-Ewo :loveu: Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Halo Mikołaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prezenta żem dostała, a w zamian nic nie miałam uhihihi, ale wtopa :megagrin: Ze starej mydlarnii :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Aga76']Halo Mikołaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prezenta żem dostała, a w zamian nic nie miałam uhihihi, ale wtopa :megagrin: Ze starej mydlarnii :grins: Czesc Aga :loveu: Nie martw sie, po drodze z pracy zerwiesz jaka galazke- rozga bydzie jak malowana. Mydlarnia... aluzja jaka byc moze? :hmmmm: Ja dostalam prostownice od Mikolaja :grins: Poprzednia Mikolaj potlukl, to teraz odkupil :megagrin: No i zara mykam do wyrka sie wygrzewac. Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aluzja :evil_lol: nie to żadna aluzja, mają swoją stronkę, poważnie stara mydlarnia, bardzo bardzo lubię... Jak zdrówko? Jak nauka? Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aga76 napisał(a):Aluzja :evil_lol: nie to żadna aluzja, mają swoją stronkę, poważnie stara mydlarnia, bardzo bardzo lubię... Jak zdrówko? Jak nauka? Oj buuuuuuuu nauka :placz: Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Teraz to już chyba zaliczenia będziesz miała? oj bu Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aga76 napisał(a):Teraz to już chyba zaliczenia będziesz miała? oj bu Tak wlasnie jest. A buuuuuuu drugie to przez Ciebie! Wszyscy dostali prezenty a ja nieeeee :placz: I taka zasmucona i zalamana ide sie polozyc chlip chlip... Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anusia, noo przecież Tobie tyż Dużo dużo syskiego dobrego! Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anuś jam też bez prezentu dzisiaj jest... i do tego bez humoru :shake: Mogę dać Ci ino takiego prezenta bo nic innego ni mam Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Aga76']Anusia, noo przecież Tobie tyż Dużo dużo syskiego dobrego! Wymuszony prezent, to zaden prezent... [quote name='madziasto4']Cześć zasmarkańcu :loveu: Czesc pustoglowa :loveu: [quote name='tigrunia']Bry Aniusia i Alutka Tigrunia, cos Ci sie chiba przytylo? Z tego co widze... [quote name='Kasia']Anuś jam też bez prezentu dzisiaj jest... i do tego bez humoru :shake: Mogę dać Ci ino takiego prezenta bo nic innego ni mam Czesc Kasiuniu :loveu: Nawet od Cie nie wymagalam, ale jak Aga zostawia wszedzie a u mnie nie to jest nieladnie poprostu. Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Widzę Cię Anusia. No przecie jestem, a Ty oczy zalozone masz to powinnas wrecz widziec. Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No przecie jestem, a Ty oczy zalozone masz to powinnas wrecz widziec. No przecie piszę, że Cię widzę! Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Tigrunia, cos Ci sie chiba przytylo? Z tego co widze.... To przez te Madziowe babeczki .. no i jeszcze u Pati wczoraj Rafaello było :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a):To przez te Madziowe babeczki .. no i jeszcze u Pati wczoraj Rafaello było :evil_lol: A czy ja Cię częstowałam?:evil_lol: To jakim cudem przez moje babeczki :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 madziasto4 napisał(a):A czy ja Cię częstowałam?:evil_lol: To jakim cudem przez moje babeczki :evil_lol: Sama sobie wziełam :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a):To przez te Madziowe babeczki .. no i jeszcze u Pati wczoraj Rafaello było :evil_lol: No tak, tylko to owlosienie mnie martwi... Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Hej! Sysłam się przywitać:p Uciekłam........ze skoły Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Uciekłam........ze skoły :cool2: :cool2: :cool2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć chorowitku :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej! Sysłam się przywitać:p Uciekłam........ze skoły [quote name='madziasto4']:cool2: :cool2: :cool2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć chorowitku :loveu: Czeeesc buuu oj. Wladza taki przyklad daje? Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Cichooo! Zrobiłam sobie prezent Mikołajkowy:eviltong: A Madźka to co! Też za wcześnie coś Quote
Recommended Posts