Margo3011 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Nie wierze. Przeczytalam watek Dragona. Jak mozna, juz raz byl porzucony , po takiel powaznej operacji...Czym sobie zasluzyl na taki los. Nie no, schron to dla Niego wyrok :( Quote
marzkagdy Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Dragon nie pojechał do schroniska , zabrałam go wczoraj do hotelu , szału nie ma bo hotel kojcowy , ale ma zapewnione dwa spacery dziennie i pełną CZYSTĄ michę , trzeba go doprowadzić do porządku bo wygląda tragicznie , potrzebna jest karma senior light ta menda co go miała doprowadziła psa do otyłości i oczywiście ma problemy ze stawami , koniecznie mocna suplementacja potrzebna . Ogólnie stan psa w skali 1 - 10 tylko ze zdjęć oceniam na 3 zapraszam na FB na jego wydarzenie https://www.facebook.com/events/125267524808338/?active_tab=discussion Quote
marzkagdy Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Dnia 7.10.2014 o 08:05, pocahontas78 napisał: :grins: Tak , takiego na ZAWSZE . Mam ten zaszczyt że mogłam dostać tak cudownego psiaka , wielką , pluszową przytulankę , która łasi się do wszystkich a szczególnie do dzieci i domaga się pieszczot ( czego ma chyba w nadmiarze :kiss_2: ) Niestety , musi przez kolejny miesiąc siedzieć w klatce ale cóż , to dla jego dobra , wychodzi tylko na siusiu . Fotki na pewno wrzucę a miało być jak w bajce i było , im dalej tym straszniej , nadal twierdzisz że pies był w normalnych warunkach ? Quote
WiosnaA Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Zagrodowy pies polski, ukłony wielkie za Dragusia i Wszystkim,którzy przyczynili się do pomocy dla psiaka! Słabo normalnie jak poczytałam tamten wątek. Psiaku kochany,co Ty przeszedłeś.... Quote
Recommended Posts