Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety dobre kobiety :( kerraki byly na zupelnie innym ringu i w zasadzie pokrywaly sie jak musialam moje rudzielce przygtowywac. A bardzo zaluje bo byl moj ulubieniec i go nie zobaczylam

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marta - no wiec jestesmy umowione, zgloszenia juz nalezy wysylac, mozna internetem, jak znajde link, to Ci podesle.
A wroclawskie zoo jest zdecydowanie przereklamowane;) - plockie zdecydowanie ladniejsze:cool3:
Powodzenia w Czechach i czekam na relacje:p

Nitencja - czyzbys chciala obejrzec Filipa? Ja tez, jak go widzialam, to byl jeszcze czarny, a teraz juz slicznie wybarwiony.

Posted

czapluniu, my też będziemy u Was na zawodach, ale tylko w niedzielę, bo w sobotę Apcię wystawiam w Łodzi... Chyba że jakimś fartem w Opolu CACIBa zgarnie - to wtedy tę ŁÓdź przemyślę, zależnie jeszcze od tego, kto tam nas będzie sędziował - wie ktoś może? :niewiem:

Posted

Trzeba bylo film nagrac, pewnie bym Ci dobrze zaplacila za udostepnienie:lol: On ma taka ekspresje, ze az oczy sie smieja na ten widok, no i piekny jest, co tu duzo mowic - w koncu tatulo Sasanki:lol: , choc niektorzy mowia, ze ma stromy przod, cokolwiek to znaczy:roll:
Ja go zobaczylam 15.05.05 i szczeka mi opadla, bede to pamietac chyba dlugo, bo tego dnia urodzila sie Sasanka:lol: hmmm chyba nie moge sie zachwycac zbyt czesto, bo moze to prowadzic do ciaglego powiekszania stada;) , inna sprawa, ze coraz trudniej mi sie zachwycic i to nie dlatego, ze psy sa brzydsze, a dlatego, ze mam wyzsze wymagania i szukam czegos niezwyklego.

Posted

Taaaaa, Filipek -cudo, bardzo mam nadzieje na zobaczenie go w kolorze blue, ale osobiście bardziej podobał mi sie jak miał te 11 m-cy i był cudnym czarnym chłopczykiem, chociaż w maju na Wegrzech też był piekny, szczególnie w ruchu, mysle , że Saxanka odziedziczyła po nim ten wspaniały ruch i ekspresję napewno też:evil_lol: .
Czapla , a Ty sie nie zachwycaj tylko myśl gdzie jedziemy w tym roku na ogladanko i może wystawianko?
Aha, moje drogie - a czy wiecie że ten wspaniały Filipek ukończył własnie w ten weekend -w Austrii- Intera?

Posted

Wiemy, wiemy, zagladamy na braudagowa strone czesto:lol: , szczegolnie w oczekiwaniu co tam sie urodzi po Princes i Olidzie hmmm:loveu:
A pojechac by gdzies trzeba, tylko ktos mnie musi zmusic do ruszenia starego zadka:cool3:

Posted

Flaire - super, ze bedziesz u nas na zawodach:multi: Bedziesz z obiema dziewczynami? a moze z trzema? Strzasznie chce zobaczyc piLotke:cool3: , bo jak ja widzialam, to byla uroczym szczeniorem(straszliwym gryzoniem:lol: ), a teraz to juz pannica:loveu:

Sasanka po cieczce ma zgrubiale sutki, moze sobie chce uroic dzieci, ale to chyba troche za wczesnie,bo w zasadzie pojawilo sie zaraz po cieczce, moze to tylko burza hormonow dojrzewajacej suni, nie wiem, musze to skonsultowac z wetem, tyle, ze w naszych lacznicach oblezenie - babeszjoza zbiera zniwo:-(

Posted

[quote name='czapla']Flaire - super, ze bedziesz u nas na zawodach:multi: Bedziesz z obiema dziewczynami? a moze z trzema?[/quote]Na pewno z dwoma. Z trzema raczej nie, chyba żebym z jakiegoś powodu musiała nad Apcią dłuższy nadzór sprawować...

[quote name='czapla']Strzasznie chce zobaczyc piLotke:cool3: , bo jak ja widzialam, to byla uroczym szczeniorem(straszliwym gryzoniem:lol: ),[/quote]Z tym gryzoniem to się nie zmieniło - w każdym razie nie na lepsze. :roll: A dodatkowo teraz jest rekinem, bo na dole ma 4 kły! :lol:

[quote name='czapla']w naszych lacznicach oblezenie - babeszjoza zbiera zniwo:-([/quote]U nas to samo. :-(

Posted

Borsaf - Sasanka dziekuje za zyczonka, a za miesiac wielka impreza:multi: No i niech Regonik tez przyjmie zyczenia wszystkiego dobrego psiego od rownolatki Sasanki:loveu:

Flaire - zycze Apci CACIba w Opolu i przyjezdzaj do nas na 2 dni:multi: , a krokodyla wysciskaj ode mnie - mi tam takie gadziny niestraszne:lol: , no i Misi daj buziora.
A u nas leje od rana... fuj, jak ja nie lubie takiej pogody.
I mam niecne plany wzgledem Lucyny - mam zamiar ja ogolic - juz widze jak niektorych zwala to z nog:lol: :crazyeye: , ale plan mam taki, by piekne, nowe futro jej odroslo na swiatowke, gdzie wystapi w weteranach...ech jak ten czas leci...

Posted

[quote name='czapla']Flaire - zycze Apci CACIba w Opolu[/quote]Dostałam stawkę i już wiem, że na to raczej nie ma szans. :-(

[quote name='czapla']przyjezdzaj do nas na 2 dni:multi: [/quote]A to do końca nie jest wykluczone, zależnie od tego, którego sędziego nam przydzielą...

[quote name='czapla']a krokodyla wysciskaj ode mnie - mi tam takie gadziny niestraszne:lol: [/quote]Ale mnie straszne :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , zwłaszcza teraz, bo zrobił się rekin, istne JAWS!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

[quote name='czapla']no i Misi daj buziora.[/quote]To, jak wiesz, nie jest trudne i z przyjemnością wykonam! :lol:

[quote name='czapla']A u nas leje od rana...[/quote]U nas nie od rano - zaczęło padać tak na serio dopiero jak wróciłam z porrannych zajęć. Jeszcze nie tak dawno musiałabym w ten deszcze ze szczeniakiem na dwór lecieć, coby mi się w domu nie zlał, ale już nie muszę!!! :multi: :multi: :multi: Po porannym spacerku może spokojnie kilka godzin poczekać zanim trzeba znów iść - nie musi to być natychmiast, jak się obudzi!

Posted

Starzeje Ci sie sucz:lol: (ale jakie to wygodne, jak juz nie trzeba ze scierka latac i na dodatek polezy dopoki czlowiek sie z lozka nie sciagnie:lol: )
Moje male tez juz znormalnialo, ale jak mi sie zdarzy spac na kanapie, to jesli tylko wyczuja, ze sie budze rozpoczynaja ceremonie powitalna - jezory mam w nosie, uszach, ustach, pod zamknietymi jeszcze powiekami:roll: , a ze jest ich pare, to czlowiek nie daje rady sie opedzic, zawsze jakis trafi:lol:

Posted

Jak ja wam tego zazdroszczę.
Niestety, Regon od małego śpi na swoim posłaniu obok i na łóżko nie wskakuje.Mnie to by sie podobało, ale moja druga połowa by zawału dostała
więc nie mogłam psiaka zachęcać do takich figli, a sam z siebie nie zaczynał.
Pierwsza Sunia była mądra i wiedziała, że pana należy omijać, a reszcie sie można do łóżka pakować. Robiła to zaraz ledwo pan na dyżur wyszedł, rozkładała wtedy swe wdzięki na jego miejscu.
Regon jeszcze na to nie wpadł, ale też dyżury sie skończyły.

Posted

[COLOR="Navy"][SIZE="4"][B]Zapracowanym kerraczkom wszystkiego najlepszego z okazji Swiąt Wielkanocnych.[/B][/SIZE][/COLOR]

[COLOR="Red"][SIZE="4"][B]Osobne życzenia dla Saxanki: postaraj się urozmaicić panci te święta, żeby bylo dużo śmiechu i radości w domu i na dogo.[/B][/SIZE][/COLOR]

Posted

Przyłączam się do życzeń

[COLOR=darkred][B][SIZE=4]Wszystkim kerrakomaniakom, terrieromaniakom, ogólnie dogomaniakom i Waszym Rodzinom życzę[/SIZE] [/B][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=darkred][B]ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA ORAZ MOKREGO DYNGUSA [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=darkred]Pieski z okazji Świąt również proszę pogłaskać szczególnie ode mnie i niech za dużo im ze stołów nie spada ;)[/COLOR][/SIZE]

Posted

Dziekujemy za zyczonka i wszystkim zagladajacym zyczymy samych smacznych jaj:evil_lol:
Borsaf - Sasanke oczywiscie wysciskam (mocniej niz zawsze:cool3: )ale o tym urozmaicaniu nie bede jej przypominac;) ostatnio sie ciesze, bo przestala krasc scierki z kuchni:multi:
Zaluje, ze dzis na spacerze nie mialam aparatu, bo swietnie chodzi jak niesie "zdobycz"(oczywiscie byl to kawalek patyka, a nie zywy zwierz, choc bazanty pogonila)
No i chyba ja pase, bo wazy mi prawie 14 kg, ale wcale gruba nie jest. No i doktory obmacaly cycuszki i stwierdzili, ze to chyba mlecznosc sie zbliza buuu wcale mi sie to nie podoba:shake:

Posted

Dzięki za życzenia i przekazuję je dalej, również zwierzakom :multi: . Pogoda wcale nie świąteczna i mycie nóg niezbyt miłe po wyprawie do lasu, gdzie jeszcze jesiennie - pełno liści w buczynie :roll:. Czemu tak mało keraków w Opolu ? Ja jadę z maluchem na spotkanie z ojcem i dziadkiem - oni powalczą ze sobą w czempionach ! suńki zostaną w domu - nie będą się stresować.
A co z Łodzią ? czy ktoś się wybiera, bo ja też z młodym. Uwaga - jutro wielkie lanie :diabloti:.

Posted

ja tez zycze wszystkim Wesolych Swiat:multi:

co do ranny powitan to ja mam gorzej bo moje dziecko porywa klapki jak tylko wie ze sie budze to mnie wali nimi po twarzy:razz: bardzo swietny sposob wiecie?:cool3:

jak beda pokazy w Lodzi to ja jeden dzien bede, a na drugi jade do Plocka na zawody, bo:

drogie Panie i Panowie oznajmiam, ze Devisek dzisiaj zajmujac na zawodach miejsce 2 w klasie i dostajac ocene doskonala z zerowa iloscia punktow karnych przeszedl do klasy A2:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
ogolnie spisywal sie dobrze, oprocz lekkich dygawek ze strachu ale to jeszcze nadrobimy ale ja i tak go:loveu:

Posted

[quote name='Devis&Marta']fotki niedlugo, a i wiecie jakie to uczucie dla wlasciciela kerraka stac na podium razem z dwoma borderami:evil_lol:[/QUOTE]

Marta WIELKIE GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...