malawaszka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Nowe zdjęcia niektórych psów i kotów: http://picasaweb.google.pl/malawaszka/Missieek12sie2010# Nowy ON - krzywica na przednich łapach, bardzo energiczny i fajny pies - łagodny reakcja na "kici kici" :lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Rodzeństwo dzikusków - sunia i psiak - mają około pół roku, ząbki już stałe, dzieciaki przerażone, wciśnięte albo w budę albo w kąt :( Quote
Asior Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 a ten pierwszy owczarek to skąd ??? :D piękny Quote
malawaszka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ze wsi :roll: - tu wątek ONka http://www.dogomania.pl/threads/190535-wiejski-AJAX-zaniedbany-przez-cz%C5%82owieka-PILNIE-szuka-domu! Quote
kanna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 hehe...krzywaczek ma niewątpliwie nieprzeciętny sposób adoracji.... szczypie w dupsko:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 kanna napisał(a):hehe...krzywaczek ma niewątpliwie nieprzeciętny sposób adoracji.... szczypie w dupsko:evil_lol: hahahaha to moja pupa mu nie podpasowała widocznie :cry: - ja dostałam buziaka w policzek takiego, że mało brakowało a limo bym miała :lol: Quote
missieek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Ati pieknie dziekujemy za kolejna dostawe jedzenia i za poslania! oby jak najdluzej wytrzymaly bo bardzo fajne no i malawaszce & company dziekujemy za kanapy :) Quote
malawaszka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 missieek napisał(a):Ati pieknie dziekujemy za kolejna dostawe jedzenia i za poslania! oby jak najdluzej wytrzymaly bo bardzo fajne no i malawaszce & company dziekujemy za kanapy :) a Ty co tak po nocach???? czytałaś? :diabloti: :lol: Quote
missieek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 niestety nie, zabraklo czasu aby sie z wszystkim wyrobic strzelilam kawke po poludniu to na pelnych obrotach do 3 godziny :lol: Quote
malawaszka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 missieek napisał(a):niestety nie, zabraklo czasu aby sie z wszystkim wyrobic strzelilam kawke po poludniu to na pelnych obrotach do 3 godziny :lol: aaa zazdroszczę!!!! bo ja to mogę wypić kawę i położyć się spać :lol: a ja dziś będę miała następną - o Bree - mam taką nadzieję przynajmniej bo zamówiłam u znajomych :lol: Quote
Ati Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 masz kanapy, legowiska , zarelko , to jeszcze ta zamrazara Quote
basiapron Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 mam zadanie dla malawaszki - kochana, teraz pełno psich konkursów w gazetach.Chociażby w "Kobieta i życie", można wygrać roczny zapas karmy friskies więc by się missieek przydała na pewno na troszkę by starczyła (bo to dla jednego psa), potrzebne są jak zawsze zdjęcia psiaka, kup gazetę i sama zobaczysz,chyba że mam Ci przepisać bo ją mam :) Quote
Therion Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Zamrażarka jakaś ekonomiczna (żeby prądu dużo nie żarła ) bardzo by się przydała . Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Koci wątek: http://www.dogomania.pl/threads/188140 Kochani bardzo potrzebna pomoc dla missieek - sytuację można już chyba nazwać krytyczną W tej chwili z samych kociąt u missieek są: 5 rodzeństwa - dwie szylkretki i trzy buraski, którymi opiekowała się mama kosmitów - POCHOROWAŁY SIĘ PO SZCZEPIENIACH! potrzebne wsparcie na antybiotyki biała z czarnym ogonem kotka i czarno biały kocurek - tez kichają i potrzebują leczenia dwie ciemno bure siostry - kichają i biorą leki długowłosa koteczka bardzo słaba - tez bierze leki 2 czarno-białe Bemol i Nutka - zdrowe szylkretka Cza-cza - zdrowa czarna agrafka - zdrowa biało-srebrny Maciej- zdrowy !!!NOWE!!! Wychudzona koteczka z ulicy - do missieek przyniosła ją jedna z karmicielek 3 kociaki z jakiegoś osiedla - też ktoś przyniósł i dziś missieek zabiera z olkuskiej mordowni 3 kolejne kociaki bo tam czeka je tylko smierć Czyli wychodzi z moich wyliczeń (nie jestem pewna czy nikogo nie pominęłam) że jest w tej chwili 10 kociąt potrzebujących leczenia, 5 zdrowych i 7 nowych POMOCY!!!! nie ma na leki, nie ma na karmę a missieek pomocy nie odmówi - tylko na Was możemy teraz liczyć Quote
Ati Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 kociaki moga jesc karme do psow, tylko musi byc taka szczeniakowa-drobne ziarenka ja na piatek podsylam znow zarelko pus worek karmy do psow Quote
Wadercia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ja wlasnie zrobilam przelew z bazarku :) Quote
Ati Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 wyskocze jutro do marketu , zobacze jaka maja taka dla kotow jakas lepsza, to tez podrzuce, jakies puszeczki- dojedzie na piatek Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 wadercia napisał(a):ja wlasnie zrobilam przelew z bazarku :) wadercia z nieba spadasz! missieek będzie mogła kupić antybiotyk Quote
Wadercia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 mysle ze na jakis czas wystarczy tej kaski, ale niestety.. prawie wszystkie wplaty jzu do mnei splynely. Skoncze ten bazarek i zaczne kolejny z ogloszeniami:) Wiec jeszcvze we wrzesniu bedzie jakis dochod :) Quote
weszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Sklecony na szybko bazarek http://www.dogomania.pl/threads/191149-PSY-KOTOM!-Eko-smako%C5%82yki-dla-ps%C3%B3w-na-kociakowe-biedy-u-missieek.-Do-24.08-godz.-20. Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='kanna']czy tylko mnie link nie działa?:candle: [quote name='Kenny']mi też nie :( ten działa http://www.dogomania.pl/threads/191149-PSY-KOTOM!-Eko-smako%C5%82yki-dla-ps%C3%B3w-na-kociakowe-biedy-u-missieek.-Do-24.08-godz.-20. Quote
Recommended Posts