Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadzwonię tam wieczorkiem bo póki co nikt nie odbiera telefonu, ale podesłałam synowi tej Pani linka do Fizi i info które podała mi malawaszka. Więc dziś będę tam dzwonić i gadać, miejmy nadzieję że pójdzie wszystko dobrze to wtedy podam namiar na Angelę żeby już było bez pośredników

Posted

wiec tak - sie okazało że z tą jamnikowatością to zły przekaz od mojej mamy, więc bym prosiła jeszcze szczegóły dotyczące Doti. To wtedy jutro zadzwonię do tej znajomej i jej przekażę i się jakoś z Angelą umówią żeby samemu zobaczyć obie suczki.

Posted

Dzis do Missieek jedzie mala suczka pekinczyka 18 miesieczna bez jednego oka, wydobyta podstepem z meliny , gdzie byla zle traktowana, dostala surowice i czekamy na Angelike. Same kosci i skora na niej , wazy chyba ,ze 4 kg.

Posted

o jezu az tak źle z ta pekineczką :placz:

basia napisałam Ci na gg wcześniej tez o Doti - ona też jest super fajna, wesoła iskierka, niekłopotliwa, czysta w domu, nie niszczy, uwielbia się bawić, zdjęcia sa na stronie

Posted

basiapron napisał(a):
wiec tak - sie okazało że z tą jamnikowatością to zły przekaz od mojej mamy, więc bym prosiła jeszcze szczegóły dotyczące Doti. To wtedy jutro zadzwonię do tej znajomej i jej przekażę i się jakoś z Angelą umówią żeby samemu zobaczyć obie suczki.

Trzymam kciuki za Doti, ona już tak długo czeka.

Posted

Więc mam następujące wieści - moja znajoma będzie dzwonic do Angeli bo podobają jej się oba psiaki i się teraz zastanawia więc pewnie się umówią na wizytę u niej. Poza tym jest zachwycona działalnością Angeli i myślę że jak tylko się spotkają to któraś z suczek zostanie wybrana. To oczywiście zależy też od tego co Angela powie i czy stwierdzi że ludzie się nadają. W każdym razie ja wiem że kochają psiaki i że są dobrymi opiekunami.

• 3 weeks later...
Posted

Gosiapk napisał(a):
Trzymam kciuki!!!

Co z tą pekineczką? Dotarła do Angeli?

Pekineczka była u Angeli a teraz jest już pod opieką Kociego Świata

teraz tak jak pisze Therion są dwa Cocker Spaniele - czatny i rudy - to te same co już kilka mies temu tam były i podobno wtedy były "zarezerwowane" - pewnie się nie udało opchnąć na lewo więc wydali...

Posted

u missieek kolejne psiaki:

dwa cocker spaniele - czarny i złoty/rudy - chłopaki
szczeniaki, które już były w Bielsku, ale udało się mamie missieek je zawrócić bo tam na 100% czekała je śmierć :( - te szczeniaki:
http://www.dogomania.pl/threads/127622-OFIARY-SCHRONISKA-A-ywe-trupy-bA-agajAE-o-PILNE-WSPARCIE?p=13657777#post13657777
suczka malutka pręgowana z maleństwem
druga suczka ciut większa z maleństwem

pewnie ktoś jeszcze ale się pogubiłam - w weekend powinnam pojechać zrobić zdjęcia - potrzebne wspracie na surowicę jak zwykle :modla: