Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

możliwości przekazu informacji znajomym mi się już skończyły więc ja więcej głosów nie wywalcze.tak więc działajcie dziewuchy, please, mamy coraz mniejszą przewagę:/

Posted

czy ktoś może przedstawić Missieek, opisać działalnośc? chcę wstawic na molosy. Na wątku do wyborów był taki tekst o Agnieszcze Szubert potem Prakseda. O Missieek nie widzę.

Posted

Angelika - missieek z Bukowna koło Olkusza - chyba wszyscy znają olkuskie pseudo schronisko - mordownię... Wszystko zaczęło się w czerwcu 2005 roku, kiedy misieek z siostrą i Mama wstąpiły do schroniska zobaczyć jak tam jest - warunki i chore, cierpiące psie i kocie oczy tak nimi wstrząsnęły, że zmieniły dla nich swoje życie. Właśnie stamtąd pochodzi większość psów i kotów, które dostały szansę od missieek i Jej Mamy. We dwie z pomocą reszty Rodziny dają schronienie, leczą, a co najwazniejsze sterylizują wszystkie dorosłe psy i koty jakie do nich trafią. Psy i koty trafiają do sprawdzonych domów, gdzie Angelika zwykle zawozi je sama. Nigdy nie mijają obojętnie psów i kotów zabiedzonych i wałęsających się w okolicy czy tych leżących przy drodze, rzadko proszą o pomoc, chociaż każdy z nas zdaje sobie sprawę jak wielki jest koszt utrzymania, leczenia, sterylizowania tak licznej gromady. U missieek nieustannie jest kilkanaście psów i kilkadziesiąt kotów. Missieek także zabrała na sterylizacje sporo suk i kotek mieszkających w okolicy i mających domy - propaguje sterylizacje i pomaga czy nawet wyręcza ludzi w tym.
Część zwierzaków, które są obecnie u missieek i tych które były są na stronie - strona działa ponad rok, więc to nie są wszystkie uratowane przez nią zwierzaki:
http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl

Posted

:hmmmm: a masz rację,nie mam:) weź mi zarzuć:) ja ostatnio na głowie dużo miałam,ale dziś już z głowy,bo ja od dziś mgr inż. jestem:)

malawaszka napisał(a):
Basia a masz nowe konto? to w PKO jest już zamknięte

Posted

malawaszka napisał(a):
nareszcie jakies pozytywne wieści :multi: przynajmniej teraz karmy nie zabraknie :multi:

a jak to się teraz załatwia? oni się skontaktują z Angelą czy jak?

Po oficjalnym ogłoszeniu wyników na KrakVecie(dzisiaj około 12-tej ) poproszą o podanie danych Missieek do Marek www. krakvet na PW lub mailem (bo pewnie ich nie mają).:loveu:
Ponieważ osoba,która zgłosiła Missieek nie zna tych danych musi to być inny Forumowicz z KrakVetu.

Posted

Finetta napisał(a):
Po oficjalnym ogłoszeniu wyników na KrakVecie(dzisiaj około 12-tej ) poproszą o podanie danych Missieek do Marek www. krakvet na PW lub mailem (bo pewnie ich nie mają).:loveu:
Ponieważ osoba,która zgłosiła Missieek nie zna tych danych musi to być inny Forumowicz z KrakVetu.

okejos - to podam :multi: dzięki Finetta :loveu: