Finetta Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Basiapron link w podpisie nie przekierowuje do instrukcji głosowania. Quote
basiapron Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 możliwości przekazu informacji znajomym mi się już skończyły więc ja więcej głosów nie wywalcze.tak więc działajcie dziewuchy, please, mamy coraz mniejszą przewagę:/ Quote
Asior Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 TRZEBA GŁOSOWAĆ UCZCIWIE.. Jak odkryją oszusztwo ( a nie jest to trudne) to zdyskwalifikują Misieek... Quote
Charly Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 czy ktoś może przedstawić Missieek, opisać działalnośc? chcę wstawic na molosy. Na wątku do wyborów był taki tekst o Agnieszcze Szubert potem Prakseda. O Missieek nie widzę. Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Angelika - missieek z Bukowna koło Olkusza - chyba wszyscy znają olkuskie pseudo schronisko - mordownię... Wszystko zaczęło się w czerwcu 2005 roku, kiedy misieek z siostrą i Mama wstąpiły do schroniska zobaczyć jak tam jest - warunki i chore, cierpiące psie i kocie oczy tak nimi wstrząsnęły, że zmieniły dla nich swoje życie. Właśnie stamtąd pochodzi większość psów i kotów, które dostały szansę od missieek i Jej Mamy. We dwie z pomocą reszty Rodziny dają schronienie, leczą, a co najwazniejsze sterylizują wszystkie dorosłe psy i koty jakie do nich trafią. Psy i koty trafiają do sprawdzonych domów, gdzie Angelika zwykle zawozi je sama. Nigdy nie mijają obojętnie psów i kotów zabiedzonych i wałęsających się w okolicy czy tych leżących przy drodze, rzadko proszą o pomoc, chociaż każdy z nas zdaje sobie sprawę jak wielki jest koszt utrzymania, leczenia, sterylizowania tak licznej gromady. U missieek nieustannie jest kilkanaście psów i kilkadziesiąt kotów. Missieek także zabrała na sterylizacje sporo suk i kotek mieszkających w okolicy i mających domy - propaguje sterylizacje i pomaga czy nawet wyręcza ludzi w tym. Część zwierzaków, które są obecnie u missieek i tych które były są na stronie - strona działa ponad rok, więc to nie są wszystkie uratowane przez nią zwierzaki: http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl Quote
Charly Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 dzięki. nie rozumiem od czego zależy dzialanie linkow na dogo. czasem wchodzą, a czasem wlasnie nie, jak powyżej. Quote
basiapron Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 podnosze psiaki misieek, kase przeleję jutro z tych bazarków, gdzieś konto mam:) Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Basia a masz nowe konto? to w PKO jest już zamknięte Quote
basiapron Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :hmmmm: a masz rację,nie mam:) weź mi zarzuć:) ja ostatnio na głowie dużo miałam,ale dziś już z głowy,bo ja od dziś mgr inż. jestem:) malawaszka napisał(a):Basia a masz nowe konto? to w PKO jest już zamknięte Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 posłane pw :loveu: BASIA GRATULACJE!!!!!!!!! :laola: Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 KOBRA WRÓCIŁA DO MISSIEEK - HELP!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f85/kobra-cudowna-wielka-sunia-wrocila-do-missieek-help-130746/#post11720383 Quote
basiapron Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 przelałam 30 zł na nowe konto misieek:) zrobię nowe bazarki to może znowu coś się uzbiera:) Quote
malawaszka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 no wygląda na to że wygraliśmy? :multi::multi::multi: Quote
Finetta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='t_kasiek']i jak głosowanie ??? 273 głosy-63% dla missiek-Angeliki Nieduziak z Bukowna! Gratulacje. Quote
malawaszka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nareszcie jakies pozytywne wieści :multi: przynajmniej teraz karmy nie zabraknie :multi: a jak to się teraz załatwia? oni się skontaktują z Angelą czy jak? Quote
Finetta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 malawaszka napisał(a):nareszcie jakies pozytywne wieści :multi: przynajmniej teraz karmy nie zabraknie :multi: a jak to się teraz załatwia? oni się skontaktują z Angelą czy jak? Po oficjalnym ogłoszeniu wyników na KrakVecie(dzisiaj około 12-tej ) poproszą o podanie danych Missieek do Marek www. krakvet na PW lub mailem (bo pewnie ich nie mają).:loveu: Ponieważ osoba,która zgłosiła Missieek nie zna tych danych musi to być inny Forumowicz z KrakVetu. Quote
malawaszka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Finetta napisał(a):Po oficjalnym ogłoszeniu wyników na KrakVecie(dzisiaj około 12-tej ) poproszą o podanie danych Missieek do Marek www. krakvet na PW lub mailem (bo pewnie ich nie mają).:loveu: Ponieważ osoba,która zgłosiła Missieek nie zna tych danych musi to być inny Forumowicz z KrakVetu. okejos - to podam :multi: dzięki Finetta :loveu: Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dziś Angela ma zamówić więc pewnie będą pod koniec tygodnia albo na początku następnego - dam znać :multi::loveu: Quote
Recommended Posts