basiapron Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 rozesłałam wici o głosowaniu do kilku osób:evil_lol:a z bazarków mam dla misieek 26 zł, jak powysyłam ludziom przesyłki (czekam na adresy) to przeleję:) Quote
weszka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Gosiapk napisał(a):Brawo dla Cioci Weszki! :multi: Jak miło :oops: Namówiłam też parę kocio-psio-lubnych przyjaciół i też albo już zagłosowali albo zrobią to niebawem :cool1: Quote
missieek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Gosiapk']iwona213 napisała: moja Kira wycieńczona, 70 kleszczy, potrzebny dom, w schronie zginie jest za słaba POMOCY w czwarek jedzie do nowego domku, a jutro w Nowinach Gliwickich ukaże się jej ogłoszenie o tereści: [FONT=Times New Roman]Około 4 letnia suczka znaleziona przez wolontariuszkę w stanie wycieńczenia, prawdopodobnie wyrzucona w lesie, miała 72 kleszczy i ledwo chodziła. Na dzień dzisiejszy sunia wróciła już do sił, jest niesamowicie łagodna, nawet przy takim wygłodzeniu pozwoliła mieszać ręką w swojej pełnej misce. Bardzo delikatna w stosunku do dzieci oraz innym psów. Nie ma w niej cienia agresji, jednak posesji pilnuję szczekając jak ktoś się zbliża do furtki. Jest nauczona czystości w domu, jest bardzo grzeczna i kochana. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, w którym czeka na nowy kochający dom. Nie do budy. Jest zaszczepiona i odrobaczona. Jest dużym psem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak więc żeby nie zmarnować ogłoszenia chciałabym zastępczego psa a widzę że[/FONT][FONT=Times New Roman] Wasz psiak jest bardzo do niej podobny, proszę napiszcie mi szybciutko jaki on jest jak będą dzwonić w sprawie Kiry będe starała się mówić o tym ze schroniska. Tylko muszę cokolwiek o nim wiedzieć. Ile z opisu Kiry zgadza się z tym jaki jest Wasz psiak.[/FONT] pytasz o Bona?? Quote
Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 basiapron napisał(a):rozesłałam wici o głosowaniu do kilku osób:evil_lol:a ... dobra robota :mdrmed: Quote
Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 weszka napisał(a):Jak miło :oops: Namówiłam też parę kocio-psio-lubnych przyjaciół i też albo już zagłosowali albo zrobią to niebawem :cool1: Ciocia Weszka zwięła się porządnie do roboty :loveu: Quote
basiapron Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ciągle na prowadzeniu:multi:na chwilę obecną 96 głosów czyli 67 % całości Quote
basiapron Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 a tak właściwie-czy ktoś wie ile to się od nich dostaje,w złotówkach mniej więcej?? to jest pareset czy więcej?? z czystej ciekawości pytam:) Quote
masienka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 zaleznie od dochodow sklepu ale zdaje sie, ze okolo 2-3 tysiecy czasem nawet tylko, ze nie w gotowce a w towarze :razz: Quote
basiapron Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 w ciągu nocy przybyło 12 głosów, dalej prowadzimy 67 %, prosimy o zachęcanie znajomych:) Quote
Finetta Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 basiapron napisał(a):ojoj, procenty nam spadają:( Basiapron żeby wygrać w marcu (miesiąc dogo) trzeba było zdobyć ponad 1500 głosów.Trzeba się naprawdę bardzo postarać.W marcu połączone fora dogo-miau przegrały mimo,że oddały ponad 1300 głosów. Trzeba wykorzystać wszystkie dostępne (legalne)sposoby aby zdobyć głosy na KV. Miau ma żałobę-dużo nie pomożemy -przynajmniej na razie. Załatwcie jakiś banerek do podpisu. Quote
malawaszka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Finetta napisał(a):Basiapron żeby wygrać w marcu (miesiąc dogo) trzeba było zdobyć ponad 1500 głosów.Trzeba się naprawdę bardzo postarać.W marcu połączone fora dogo-miau przegrały mimo,że oddały ponad 1300 głosów. Trzeba wykorzystać wszystkie dostępne (legalne)sposoby aby zdobyć głosy na KV. Miau ma żałobę-dużo nie pomożemy -przynajmniej na razie. Załatwcie jakiś banerek do podpisu. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:szok... Quote
basiapron Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Finetta napisał(a):Basiapron żeby wygrać w marcu (miesiąc dogo) trzeba było zdobyć ponad 1500 głosów.Trzeba się naprawdę bardzo postarać.W marcu połączone fora dogo-miau przegrały mimo,że oddały ponad 1300 głosów. Trzeba wykorzystać wszystkie dostępne (legalne)sposoby aby zdobyć głosy na KV. Miau ma żałobę-dużo nie pomożemy -przynajmniej na razie. Załatwcie jakiś banerek do podpisu. to przecie nikt nie wygra, jak ma być 1500 głosów:/ aaaaa róbcie baner!!!ja nie umiem Quote
Finetta Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Basiapron nie mówię,że musisz w tym miesiącu mieć aż 1500 głosów,ale chociaż 500 by się przydało(200-300 głosów to za mało). W kwietniu Agn wystarczyło około 350 głosów,ale przygotowani byliśmy na trochę więcej. O ile nie sprawdzą się moje pokrętne przeczucia na razie nie ma większego zagrożenia(NU KV 112:diabloti:). Quote
malawaszka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 żałoba zapewne po mężu Dorci44 - Dorcia jest znana na dogo i na miau i spotkało ją straszne nieszczęście ['] Quote
Finetta Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Asior napisał(a):no właśnie o co chodzi z żałobą :crazyeye: zrobię banerek, a przynajmniej spróbuje 17.05 zmarł Grześ mąż Dorcia44 od 17-tej jest pozegnanie,pogrzeb w piątek.Nikt nie będzie latał teraz po wątkach z nawoływaniem do głosowania.Parę osób już głosowało-większośc aktywnych tu i tu. Basiapron masz w podpisie błąd w nicku missieek ten sam co w tytule wątku.:shake: Quote
Asior Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 no właśnie o co chodzi z żałobą :crazyeye: zrobię banerek, a przynajmniej spróbuje Quote
Finetta Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Znowu posty zjada alko przeskakują -idę naskarżyc na techniczno-administracyjny.Wątek się zrobił wyborczy-proponuje powrót do tematu: poszukiwanie domów dla futerek missieek.:loveu: Quote
Asior Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Finetta napisał(a):17.05 zmarł Grześ mąż Dorcia44 od 17-tej jest pozegnanie,pogrzeb w piątek.Nikt nie będzie latał teraz po wątkach z nawoływaniem do głosowania.Parę osób już głosowało-większośc aktywnych tu i tu. ojej :( bardzo mi przykro.. w tej sytuacji to reczywiście trochę nie fajnie nawoływać do głosowania :roll: Quote
basiapron Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 taki błąd, każdy wie o kogo chodzi, jest tylko jedna taka Angela:) a co do żałoby-nie do końca rozumiem, czemu całe miau ma żałobę skoro umarł jeden mąż,ja kapuję że to przykra sytuacja.no ale nie ważne często mam w opisie na gg stronę zwierzakidoadopcji z nadzieją że to pomaga.najbardziej to mi żal Smoczka-ona taka starowinka i nikt jej nie chce:( Quote
Recommended Posts