Anecik Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 3 godziny temu, ewu napisał: Bogusik wzruszyłam się, dziękuję za tyle dobrych słów. Basiu to my Ci dziękujemy. Ja jestem pełna podziwu dla Ciebie - przepraszam dla Was - dla Ciebie , Magdy, Kasi....Robicie kawal dobrej roboty. 1 Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Basiu proszę podaj nr konta, na które mam przelać 160,00 zł z bazarku. Razem z anica ustaliłyśmy, że 30 % dochodu przeznaczymy na psiaki, którymi się opiekujesz. Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Dnia 1.03.2018 o 23:22, anecik napisał: Basiu to my Ci dziękujemy. Ja jestem pełna podziwu dla Ciebie - przepraszam dla Was - dla Ciebie , Magdy, Kasi....Robicie kawal dobrej roboty. Anetko bez Was nie dałabym rady:):):) Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Basiu proszę podaj nr konta, na które mam przelać 140,00 zł z bazarku. Razem z anica ustaliłyśmy, że 30 % dochodu przeznaczymy na psiaki, którymi się opiekujesz. Dziękuję Wam kochane:) Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Dnia 1.03.2018 o 10:57, Ellig napisał: Zdjecie nie jest aktualne... Ewciu też mnie martwi, że Florek utknął. Zresztą podobnie jest z Aurą u Szafirki. Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Posłałam Elik dwa dramaty. Przedwczoraj zawiozłyśmy do lecznicy w Wieliczce szczeniaczka w ciężkim stanie. Potrącił go samochód. Diego ma dopiero 4,5 miesiąca. Walczy o życie. Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 12 godzin temu, ewu napisał: Posłałam Elik dwa dramaty. Przedwczoraj zawiozłyśmy do lecznicy w Wieliczce szczeniaczka w ciężkim stanie. Potrącił go samochód. Diego ma dopiero 4,5 miesiąca. Walczy o życie. Basiu dopiero teraz dotarłam do Twojego e-maila. Walczyłam z rozliczeniami :( Biedaczysko Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Malusieńka sunieczka, chudziutka, zagubiona z zaszyta raną na główce. Taka bidunia trafiła przedwczoraj do schronu. Na razie jest w szpitaliku ale na cito potrzebuje pomocy. Wyżebrałyśmy wczoraj DT na 7 dni ale co dalej... Ona nie przeżyje w schronisku. Jest słabiutka, przez te kilka dni chcemy ją przebadać. Mam nadzieję, że weterynarze potraktują ulgowo malunię. Błagam o pomoc przede wszystkim w znalezieniu DT. Tydzień to przecież za mało ale nie można jej zostawić w schronie. Straszna bidulka :( Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Dziękuję Elu. Sunieczka dostała na imię Zuzia.Została dzisiaj zabrana , była u weta. Ma awaryjny tymczas na 7 dni. Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Wielki smutek i cierpienie w jej oczach Fizyczne, czy psychiczne, czy oba na raz :( Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Jak zawiozłyśmy Diego jego temperatura wynosiła 35 stopni:( Dzisiaj jest już lepiej, martwię się jednak bardzo bo jest podejrzenie o uszkodzenie kręgpsłupa,. Wszystko się okaże w najbliższych dniach. Najważniejsze było uratowanie życia, Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: Jak zawiozłyśmy Diego jego temperatura wynosiła 35 stopni:( dzisiaj jest już lepiej, martwię się nadal bardzo bo jest podejrzenie o uszkodzenie kręgpsłupa,. Wszystko się okaże w najbliższych dniach. Najważniejsze było uratowanie życia, Basiu Ty zmykaj do spania :) Odpocznij . Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 2 minuty temu, elik napisał: Wielki smutek i cierpienie w jej oczach Fizyczne, czy psychiczne, czy oba na raz :( Elu Zuzia jest strasznie chuda, na tych zdjęciach tego nie widać. Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Basiu Ty zmykaj do spania :) Odpocznij . Elu kochana za dużo złego się dzieje , nie umiem już sobie z tym radzić, nie śpię po nocach, ciągle myślę:( Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: Elu kochana za dużo złego się dzieje , nie umiem już sobie z tym radzić, nie śpię po nocach, ciągle myślę:( Musisz znaleźć sposób na oderwanie się od tej okropnej rzeczywistości. Nikogo nie uratujesz, a sama się pogrążysz. MUSISZ znaleźć antidotum na te okropne myśli. Quote
Poker Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 ewu, proszę o nr konta. I śpij dziewczyno, bo się wykończysz ,a co po zwłokach psom? kto będzie pomagał tak jak Ty? Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: Staram się ale to trudne. Trudne, anie nie niemożliwe. Postaraj się bardziej. W ostateczności są środki farmakologiczne. Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 1 minutę temu, Poker napisał: ewu, proszę o nr konta. I śpij dziewczyno, bo się wykończysz ,a co po zwłokach psom? kto będzie pomagał tak jak Ty? Już wysyłam Dziękuję i posłucham Ciebie i elik, macie rację:) Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Trudne, anie nie niemożliwe. Postaraj się bardziej. W ostateczności są środki farmakologiczne. Już pójdę Elu, muszę się jakoś wyciszyć. Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Już pójdę Elu, muszę się jakoś wyciszyć. Quote
ewu Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Dobrej nocy:) Quote
Poker Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Wpłaciłam 220 zł. Chociaż tyle. Za jakiś czas znowu poproszę o wpłaty. Quote
Recommended Posts