Nadziejka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Sciskam mocno za Sabunie i za lalunie auro roliczam bazarusio kolejny dla Sabci i Snikersika wiec jeszcze beda pieniazeczki slec ku Tobie ciociu Quote
auraa Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 Dzięki, będą dla kolejnych maluchów :( Quote
auraa Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 Przed chwilą kupiłam dla dt. Cytrynki podkłady dla szczeniaków . Na allegro jest zorganizowana dla nich aukcja. http://allegro.pl/podklady-higieniczne-chlonne-60x60cm-40-g… Razem z transportem wydałam 113zł Quote
auraa Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Zakupu dokonała moja córcia, bo ja mało allegrowa jestem... Quote
auraa Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Rozmawiałam z panią Saby. Sunia miewa sie bardzo dobrze. Wymaga zainteresowania i spacerów. Kiedy ma za mało ruchu zaczyna kopać doły ale państwu jakoś to bardzo nie przeszkadza. ogólnie jest ok.:) Quote
Nadziejka Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 sercem pozdrawiamy malenstwo i Sabunie Ciociu auro mam z bazarenku ktory wreszcie rozliczylam na dwa serdunka 59 zl 35 gr dla Sabci czyli dla maluczkiej skarbuni zaraz sle ku Tobie wyslalam pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 prosze o potwierdzonko ciociu ze pieniazki juz masz na koncie 59 zl 35 gr dla Sabci na bazarenku tez potwierdz prosze pozdrawiam lapenki Quote
auraa Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 NADZIEJKO DZIĘKUJĘ BARDZO! z bazarku wpłynęło 59,35 zł. Jeśli pozwolisz wpłacę je dla maluszków .. Quote
Nadziejka Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Godzinę temu, auraa napisał: NADZIEJKO DZIĘKUJĘ BARDZO! z bazarku wpłynęło 59,35 zł. Jeśli pozwolisz wpłacę je dla maluszków .. Potwierdz prosze Ciociu na bazareczku zakonczonym oczywiscie ze dla maluteczkow sciskam stokroc za malenstwa Quote
auraa Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 Dogomaniaków z Białołęki proszę o pomoc w szukaaniu Gabi. Nie wiem jak sunia wydostała sie z posesji. W kazdym razie została dośc mocno uderzona przez samochód. Przez jakiś czas lezała a potem w szoku zaczęła biec przed siebie. Jej panstwo szukaja jej od kilku godzin ale niestety bez skutku. Gabi jest zaczipowana i ma adresatkę. Martwię sie bardzo, czy nie doznała poważnego urazu. Sa już powiadomione lecznice i ekopatrol. To zdjęcie z 2014r ale pewnie niewiele się zmieniła. Quote
elik Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Czy Gabi została znaleziona, czy nadal jest poszukiwana ? Quote
auraa Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Gabi jest znaleziona. Ma niestety złamana kość udową w tylnej prawej łapię. Prawdopodobnie czeka ją operacja. :( Quote
Poker Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Dobrze ,że tylko złamana łapa ,a nie martwa sunia.. Quote
mar.gajko Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Dnia 24.03.2017 o 16:19, auraa napisał: Dogomaniaków z Białołęki proszę o pomoc w szukaaniu Gabi. Nie wiem jak sunia wydostała sie z posesji. W kazdym razie została dośc mocno uderzona przez samochód. Przez jakiś czas lezała a potem w szoku zaczęła biec przed siebie. Jej panstwo szukaja jej od kilku godzin ale niestety bez skutku. Gabi jest zaczipowana i ma adresatkę. Martwię sie bardzo, czy nie doznała poważnego urazu. Sa już powiadomione lecznice i ekopatrol. To zdjęcie z 2014r ale pewnie niewiele się zmieniła. Auro, czy ona mieszka w tej budzie, co widać?W takich warunkach? Quote
mar.gajko Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 1 minutę temu, Poker napisał: Ona tak kiedyś mieszkała. Jesu, tak jakoś nie wierzyłam oczom. Że to jej teraźniejszy domek. Dzięki. Quote
auraa Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Miałam tylko takie najwyraźniejsze zdjęcie Gabi. Teraz Sunia mieszka w bardzo dobrych warunkach Jest kanapowym psiakiem. :)We wtorek w Nowym Dworze będzie miała wykonana operację łapki. Trzymajcie kciuki !!! teraz Gabi ma taki dom:) 1 Quote
mar.gajko Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Trzymam. Oby nie było jakieś skomplikowane. Quote
Recommended Posts