Mysza2 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Troszkę przestraszona i zdezorientowana. Ma odruchy ucieczki, więc mocno ją trzymamy. Konradowi się bardzo podoba ;) jest mniejsza niż myśleliśmy, ale to dobrze ;) Super Natalko:) :) Nie róbcie po drodze spacerków plizzzz, :):) Quote
Gemmei Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Może Fleczuś jej jakoś pomoże się oswoić z cała sytuacją. Quote
Mysza2 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Nie zamierzamy się zatrzymywać ;) To super :):) Może Fleczuś jej jakoś pomoże się oswoić z cała sytuacją. Na pewno Natalko, parę dni i Sarunia wyluzuje:):) A towarzystwo drugiego psa działa cuda:):) Quote
Gemmei Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 https://www.dropbox.com/s/2ds7m211wtgwrea/20151205_124708.jpg?dl=0 Jedziemy... Jeszcze ze 2h ;) a mnie aviomarin zmula strasznie. Nunia się trochę wyciszyła i słucha muzyki ;) obraca łebkiem na dziwne dla niej dźwięki. Byle do domu. ;) 1 Quote
AgusiaP Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jakie piękne ma do zdjęcie! Felczerek jej pomoże w aklimatyzacji na pewno. Kochana psina!!! I ja tez muszę to napisać, uważajcie na nia, jak juz wysiadziecie pod domem z auta. Nie gniewaj sie Natalko, ze tak marudzimy... Quote
halszka Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 zaglądam,czytam i ogromnie się cieszę,że Sarunia już w drodze do SWOJEGO domciu :) Szczęśliwej podróży! Ps pozwolę sobie wkleić zdjęcia zamieszczone przez Gemmei :) [/u Quote
Gabi79 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Dopiero usiadłam przy komputerze, jak zobaczyłam fotki natychmiast się rozryczałam ze wzruszenia. A przecież to dopiero początek nowego życia Saruni :) :) :) Saruniu, TY SZCZĘŚCIARIO!!! Quote
Mysza2 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Ale się ułożyła z łebkiem na Twoich nogach, to dobry znak :) Będzie dobrze :) Pozdrowienia dla dzielnego kierowcy :) Quote
Gabi79 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jakie to piękne i wzruszające, że dwie "nasze" sunieczki Figunia i Sarcia znalazły takie cudowne domki u tak wspaniałych ludzi. :) :) :) Natalko pozdrów proszę bardzo serdecznie resztę Rodziny!!! Quote
Gemmei Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Pozdrowię wszystkich. ;) Właśnie się dowiedziałam, że wszyscy na nas czekają w naszym domku. Nie mogą się doczekać Saruni ;) A niunia już totalnie spokojna. Leży cały czas z łebkiem na moich nogach. Myślimy o zmianie imienia na dentystyczne ;) byłoby dentystyczne psie rodzeństwo: Fleczer i Gradia. Ale to jeszcze zobaczymy na ile reaguje na swoje obecne imię. ;) 2 Quote
Gemmei Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 https://www.dropbox.com/s/9tu38817ekiut9n/20151205_134056.jpg?dl=0 1 Quote
AgusiaP Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Bardzo dobrze zrobiłaś halszko, wielkie dzieki!!! Jejku mnie tez ze szczęścia łzy poleciały. Sarunia jeszcze nie wie, ze cała rodzina juz na nia czeka! Saruniu czy Gradio wszyscy nie mogą sie na Ciebie doczekać! Quote
Gemmei Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Przed nami jeszcze jakieś 20-30min! ;) Wybaczcie, że Wam tak spamuję, ale nie mam co tu robić oprócz głaskania niuńki ;) Quote
jola&tina Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jeżeli niuńka leży na Twoich nogach i pozwala się głaskać :) to już niewątpliwie jest Twoja :) :) Mądra sunia!!! Quote
Mysza2 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Spamuj jak najwięcej:):) A jak jeszcze dziewczynka pozna Fleczerka to już będzie całkiem dobrze. To teraz ja powiększę Quote
Mysza2 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Ciekawe jak zapoznanie z Fleczerkiem wypadło Quote
Gabi79 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ciekawe jak zapoznanie z Fleczerkiem wypadło Widzę, że nie tylko ja czekam z zapartym tchem na wieści Quote
Mysza2 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Niestety nie ok, Sarunia uciekła :(((((((( Dziewczynki jeśli ktoś zna psiolubów z Bydgoszczy to proszę napiszcie Quote
jola&tina Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Niestety nie ok, Sarunia uciekła :(((((((( ???????????????????? Quote
AgusiaP Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Mamy wiadomości od Natali, ze Sarunia przed chwila była na ich posesji. Niestety nie udało sie.... Quote
Recommended Posts