Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cienka']Za to ja zawsze wszystko przeżywam jak mrówka okres a moje sny to dopiero ekstremalne na szczęście rzadko je pamiętam. Zresztą takiej czarownicy jak ja pewne rzeczy pokazują się bez konieczności spania:evil_lol:[/QUOTE]To Ty jesteś jak moja mama, ona też zawsze narobi szumu, wszystko okropnie przeżywa :evil_lol:
Na pewno nie jesteś gorszą czarownicą ode mnie :eviltong:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Cienka']Za to ja zawsze wszystko przeżywam jak mrówka okres a moje sny to dopiero ekstremalne na szczęście rzadko je pamiętam. Zresztą takiej czarownicy jak ja pewne rzeczy pokazują się bez konieczności spania:evil_lol:[/QUOTE]

Mam to samo! Moje sny są hmm co najmniej dziwne :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Tylko mi przypomnij, a na pewno Ci opowiem haha[/QUOTE]Ok :lol:

[quote name='Cienka']Ale będą opowieści dziwnej treści:evil_lol:[/QUOTE]A jakby inaczej :evil_lol:

[quote name='M&S']Cześć Bobiku:):)[/QUOTE]Witaj :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mi zazwyczaj nic się nie śni, a jak już to jakieś głupoty[/QUOTE]

Głupoty powiadasz?...
mi się raz śniło, że mnie wściekły łoś po polanie w lesie ganiał i żeby go uspokoić nakroiłam mu w koszyk pomidory i ogórki w kostkę :lol:
innym razem śniło mi się, że byłam na wakacjach nad wodą i znalazłam w wodzie portfel pełen dwudziestozłotówek, później okazało się, że należy do Baracka Obamy i oskarżono mnie o kradzież i mnie FBI ścigało :grin::grin:

Przebijcie mnie :eviltong:

Posted

[quote name='mychaaaaa']Głupoty powiadasz?...
mi się raz śniło, że mnie wściekły łoś po polanie w lesie ganiał i żeby go uspokoić nakroiłam mu w koszyk pomidory i ogórki w kostkę :lol:
innym razem śniło mi się, że byłam na wakacjach nad wodą i znalazłam w wodzie portfel pełen dwudziestozłotówek, później okazało się, że należy do Baracka Obamy i oskarżono mnie o kradzież i mnie FBI ścigało :grin::grin:

Przebijcie mnie :eviltong:[/QUOTE]Buhahaahaha :evil_lol:
A mi się ostatnio śniło, że wróciła siostra Mocher, która mnie uczyła w tamtym roku religii i wzięła moją koleżankę do odpowiedzi, a ona na to, że nie będzie odpowiadała, bo siostra Mocher okazała się transwestytą i pedofilem :diabloti: Zawszę ją o to podejrzewałam ha ha:evil_lol:

[quote name='Błyskotka']Hejka :). Miłego dnia :).[/QUOTE]Wzajemnie :p

Posted

Przebijcie mnie :eviltong:[/QUOTE]

:roflt:
skąd Ci się to wzięło :lol:

Posted

Nieeeeee, pomidorów i ogórków krojonych w kosteczkę dla łosia - nic nie przebije:)

Pzdr.

Posted

Dobre!!!!

Cześć Bobiku:)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']:roflt:
skąd Ci się to wzięło :lol:[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Nieeeeee, pomidorów i ogórków krojonych w kosteczkę dla łosia - nic nie przebije:)

Pzdr.[/QUOTE]Widać mychaaaaa ma niezłą wyobraźnię ha ha

[quote name='M&S']Dobre!!!!

Cześć Bobiku:)[/QUOTE]Witaj!

Posted

[quote name='Sylwia K']hehe, mnie tez uczyła 'taka' siostra w liceum, hehe[/QUOTE]Moja mocherowa była okropna, chciała z nas zrobić niewiadomo jakich katolików, liczył się tylko jej punkt widzenia, to co my mówiliśmy w ogóle się nie liczyło

Posted

[CENTER][B]Zapraszam :)

[/B] [INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02"][IMG]http://lh4.ggpht.com/_VPe6cRk4Gwo/TUaL0oqjzYI/AAAAAAAAAN0/VTYRjHca2Mw/ZIMOWY-BANEREK.jpg[/IMG][/URL]
[/INDENT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Zapraszam :)

[/B] [INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02"][IMG]http://lh4.ggpht.com/_VPe6cRk4Gwo/TUaL0oqjzYI/AAAAAAAAAN0/VTYRjHca2Mw/ZIMOWY-BANEREK.jpg[/IMG][/URL]
[/INDENT]

[/CENTER]
[/QUOTE]

widzialam bobikowe zdjecie:cool3:z reszta moje ulubione:loveu:

Posted

[quote name='mychaaaaa']mi się raz śniło, że mnie wściekły łoś po polanie w lesie ganiał i żeby go uspokoić nakroiłam mu w koszyk pomidory i ogórki w kostkę :lol:

[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']A mi się ostatnio śniło, że wróciła siostra Mocher, która mnie uczyła w tamtym roku religii i wzięła moją koleżankę do odpowiedzi, a ona na to, że nie będzie odpowiadała, bo siostra Mocher okazała się transwestytą i pedofilem :diabloti: Zawszę ją o to podejrzewałam ha ha:evil_lol:

[/QUOTE]

:mdleje::roflt::roflt:
[FONT=Comic Sans MS]Mniej alkoholu przed snem :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Ania!']:mdleje::roflt::roflt:
[FONT=Comic Sans MS]Mniej alkoholu przed snem :diabloti:[/FONT][/QUOTE]

buahahahaha :D :D :D

a mi się ostatnio śniło że pracujemy z Johnnym, jakieś sztuczki, dzieciaki, tory agility... to chyba przez te testy na dogopsa :D

Posted

[quote name='Jaga.']buahahahaha :D :D :D

a mi się ostatnio śniło że pracujemy z Johnnym, jakieś sztuczki, dzieciaki, tory agility... to chyba przez te testy na dogopsa :D[/QUOTE]I może znak, że też musisz zacząć ćwiczyć agility :lol: