Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='akodirka']haha, na pikniku tez probował wskoczyc na tor :diabloti: ciekawe co Bobikowy kombinuje :evil_lol:[/quote] On chce pokazać co potrafi pewnie :evil_lol: i marzy mu się wygrana Quote
Czarna_Owieczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Bobik po prostu chce zjeść bordery :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dzień dobry :Rose::Rose: Dawno u was nie byłam. Niewiedziałam że Bobiś ćwiczy agility :crazyeye: Fajne foteczki, ale ja chce nowe :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dla wyjaśnienia, Bobiś nie startował, ale zawzięcie i twardo kibicował :razz: Quote
Izabela124. Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='ewka i haker']czekamy na was[/quote]niedlugo wrocimy [quote name='xxSweetGirl93xx']a ja myslałam ze juz wrociłas:) a kiedy wracasz??:D wymiziaj psiaki odemnie:D[/quote]nie wiem kiedy wracam:evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']2 razy? :evil_lol: :lol:[/quote] TAK:eviltong: [quote name='deer_1987']oo wrociliscie1!![/quote] [quote name='akodirka']haha, na pikniku tez probował wskoczyc na tor :diabloti: ciekawe co Bobikowy kombinuje :evil_lol:[/quote]chce wystartowac zawodach:eviltong::evil_lol: [quote name='deer_1987']to skad piszesz? nie jestes w domu?[/quote]nie ma mnie w domu, jestem u Ewy3 z dogo;) [quote name='justysiek']Ale ci fajnie Iza, zazdroszcze:roll::loveu::loveu:[/quote] no bardzo fajnie jest:loveu: [quote name='Okamia']On chce pokazać co potrafi pewnie :evil_lol: i marzy mu się wygrana[/quote]na pewno:cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']Bobik po prostu chce zjeść bordery :evil_lol:[/quote] one sa niejadalne:evil_lol::eviltong: [quote name='Selenne']Witamy się z pięknego i słonecznego rańca :)[/quote]witanko:loveu: [quote name='Anusia&Saba']Dzień dobry :Rose::Rose: Dawno u was nie byłam. Niewiedziałam że Bobiś ćwiczy agility :crazyeye: Fajne foteczki, ale ja chce nowe :multi:[/quote]hej a no cwiczy:lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Dla wyjaśnienia, Bobiś nie startował, ale zawzięcie i twardo kibicował :razz:[/quote];) Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Wam bandziory :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Moniek193 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Heh sliczny psiorek :razz:Taki karmelek:loveu:do schrupania:oops: Quote
Pusiakowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Hej Bobiki :) . Gratulacje [SIZE=7]900 :laola:[/SIZE][SIZE=2] .[/SIZE] czekamy na twój powrót i ... zdjęcia :diabloti::diabloti: . Pozdrowienia z Kaszub :loveu: . Quote
Kinia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cześć! Ja też już się nie moge doczekać zdjęć:) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Rrrrrrany, ponad 7 stron przegadanych... Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 witamy u was Iza kiedy bedziesz w poznaniu bo kiedys cos pisals ze bedziesz Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 To już 900? Co za gaduły... :) Gratulacje! :loveu: Quote
akodirka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 wlasnie, kiedy mniej wiecej wrocisz? :razz: bo nie wiem, czy zdaze w tym tyg. na spacer z Bobikiem isc i ciacha mu oddać :diabloti: Quote
bety Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Rrrrrrany, ponad 7 stron przegadanych... Pzdr.[/quote] Hi hi hi - to raczej tutaj normalka, ja już się powoli (zaznaczam - POWOLI) przyzwyczajam do tego gadulstwa :evil_lol: Pzdr Quote
Asia & Ginger Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Widać, że Bobisiowi podoba się agility. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts