Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Magda za późno napisałaś , nie zdążyłam przeczytać i nie pozdrowiłam Izy :oops:

Ale jak już Angi napisała Kisseł jest The Best :loveu: a jaką mial biedaczek nagrzaną skórę , Qwendi jest długowłosa i ten włos ją troche od spodu ochłodzi jednak a Kiss golutki biedny nie ma czym się oziębić ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Magda za późno napisałaś , nie zdążyłam przeczytać i nie pozdrowiłam Izy :oops: [/QUOTE]

Ja napisałam w porę :eviltong: To Ty za późno przeczytałaś :mad:

Gratulacje dla Kisielka :loveu:

Posted

[quote name='Błyskotka']Trzymamy :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']I my, i my :)[/QUOTE]

[quote name='Ania!']Dzięki temu jest mniej pracy przy czesaniu :evil_lol:

Trzymam mocno :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Trzymamy mocno kciuki :) :D[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

do zobaczenia jutro ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Pozdrów Izę ode mnie :)[/QUOTE]Dziękuję za trzymanie kciuków :)

Posted

[quote name='Angi']Kisseł BOB ;-)[/QUOTE]

[quote name='Angi']+ BOG III :multi:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Magda za późno napisałaś , nie zdążyłam przeczytać i nie pozdrowiłam Izy :oops:

Ale jak już Angi napisała Kisseł jest The Best :loveu: a jaką mial biedaczek nagrzaną skórę , Qwendi jest długowłosa i ten włos ją troche od spodu ochłodzi jednak a Kiss golutki biedny nie ma czym się oziębić ....[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ja napisałam w porę :eviltong: To Ty za późno przeczytałaś :mad:

Gratulacje dla Kisielka :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Super :smile: Brawo :smile:[/QUOTE]

[quote name='Ania!']Gratulacje :klacz:[/QUOTE]Angi, dzięki za przekazanie wieści! Wszystkim dziękuję za gratulacje! Kiss poszalał. Mimo upału pokazał się super i wymiótł konkurencję :D Aga, miło było Cię i Sebka zobaczyć oraz Qwendusię (Kiss znów miał na nią chrapkę :D ). Tak, nie posiadanie włosów wcale nie jest takie super, bo mega szybko organizm się nagrzewa, dlatego moczyłam go wodą-ochładzałam.

Posted

nam też było bardzo miło , myślałam ze sie juz nie zobaczymy , bo wiekszosc wystwy spędziliśmy na ringu honorowym w ucieczce przed słońcem ale sie udało :multi:

Posted

Już staje się to nudne, ciągle Wam gratulujemy. Weźcie kiedyś przegrajcie 8) :lol: OK, zapomniałam - to nierealne, bo Kiss wymiata :D

Posted

[quote name='dOgLoV']nam też było bardzo miło , myślałam ze sie juz nie zobaczymy , bo wiekszosc wystwy spędziliśmy na ringu honorowym w ucieczce przed słońcem ale sie udało :multi:[/QUOTE]A my większość czasu spędziliśmy pod parasolem :D

[quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi:[/QUOTE]Dzięki :)

[quote name='Ty$ka']Już staje się to nudne, ciągle Wam gratulujemy. Weźcie kiedyś przegrajcie 8) :lol: OK, zapomniałam - to nierealne, bo Kiss wymiata :D[/QUOTE]Haha nie zawsze wygrywamy :eviltong:

[quote name='Mała Nika']Gratki dla małego:D[/QUOTE]Dziękuję :)

Posted

Izunia a interesowałaś się tymi ręcznikami chłodzącymi ? widziałam u Ani Sentinelowej w profilu na FB kilka razy reklamę takowych .
Super , że tak dobrze wam idzie :kciuki:

Posted

[quote name='Alicja']Izunia a interesowałaś się tymi ręcznikami chłodzącymi ? widziałam u Ani Sentinelowej w profilu na FB kilka razy reklamę takowych .
Super , że tak dobrze wam idzie :kciuki:[/QUOTE]Czytałam o tych matach. Myślę, że warte uwagi :)

[quote name='dOgLoV']helloł ;)[/QUOTE]Hejka :)

[quote name='magdabroy']Hej Iza :)

Znasz hodowlę "Fu Lu Shou "??[/QUOTE]Hej. Tak, wiem która to hodowla :)

Posted

[quote name='magdabroy']A konkurujecie z nimi czasem z Kisielkiem?
Oceniasz ją dobrze czy źle?[/QUOTE]
Oni od dawna nie wystawiają psów ani z ich przydomkiem psy się nie pojawiają na wystawach.
Tego nie będę pisała publicznie :eviltong: