Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']
Ale na Wielkanoc mogłabyś go "podmalować" :evil_lol:[/QUOTE]Nie chce mi się :D

[quote name='Błyskotka']He He dobre te jajka ;)[/QUOTE]:D

[quote name='Riven']ha ha ha ha ha prawie z krzesła spadłam :D[/QUOTE]No, one to mają pomysły :D

[quote name='M&S']Cześć porannie :)[/QUOTE]Witaj :)

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

widzę że i tu świntuszycie :lol:[/QUOTE]Czasem trzeba :D

Posted

[quote name='magdabroy']Jakby dOgLov z nami pisała, to byłoby jeszcze lepiej :grins:[/QUOTE]Na pewno, ona to jest mega zboczona :D

Zarośnięty Kiss
[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Ca1420y.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Noga.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='M&S']Ale fajny zarost ;)[/QUOTE]:D

[quote name='jonQuilla']to sporo masz tego golenia :cool3: a nie może sobie zarosnąć tak na maxa tam gdzie ma kłaki? xD ciekawe jakby wyglądał[/QUOTE]Nio trochę mam, ale szybko idzie :) Ha ha nie będę próbowała mu zapuszczać, bo ludzie na ulicy powiedzą, ze jakiegoś wyliniałego psa mam z choroba skóry ha ha

Posted

[quote name='jonQuilla']w sumie racja, ktoś nasłałby na Ciebie Toz ;)[/QUOTE]Moja znajoma ma psa u teściów, łysego samca i oni nie pozwalają go golić, wolę nie pisać jak wygląda ha ha kiedyś zrobię mu zdjecie, okropny widok :D Zarasta podobnie jak Kiss: ma pręgę na grzbiecie i tam długie kudły, nogi owłosione a po bokach łyse :D

Posted

to zrób, ciekawa jestem jak wygląda...na pewno cudownie ;)
u szczeniaka w sumie jak te kłaki są krótkie to nie wygląda to źle ale jak potem rosną to musi być ciekawy widok :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']to zrób, ciekawa jestem jak wygląda...na pewno cudownie ;)
u szczeniaka w sumie jak te kłaki są krótkie to nie wygląda to źle ale jak potem rosną to musi być ciekawy widok :evil_lol:[/QUOTE]Dla mnie to jest ohydny widok i nie chciałabym mieć tak zapuszczonego grzywacza :eviltong:

Posted

mnie bolał widok opitolonego szit'a mojej kuyznki... nikomu nie chciało się pielęgnować jego kłaków więc go opertalali bo tego nawet obcięciem nie można było nazwać... tragedia :shake: w sumie nadal to robią ale teraz ten pies już nie należy do najmłodszych i przyzwyczaiłam się do tego że tak brzydko wygląda a ogólnie chłopak jest calutki brązowy i włosy przy końcach ciemnieją więc wyglądał b. ładnie jak na początku się kuzynce chciało i go kąpała, czesała itd.

Posted

[quote name='jonQuilla']mnie bolał widok opitolonego szit'a mojej kuyznki... nikomu nie chciało się pielęgnować jego kłaków więc go opertalali bo tego nawet obcięciem nie można było nazwać... tragedia :shake: w sumie nadal to robią ale teraz ten pies już nie należy do najmłodszych i przyzwyczaiłam się do tego że tak brzydko wygląda a ogólnie chłopak jest calutki brązowy i włosy przy końcach ciemnieją więc wyglądał b. ładnie jak na początku się kuzynce chciało i go kąpała, czesała itd.[/QUOTE]Niestety to wada psów długowłosych. Ludzie biorą, bo ładne a potem nie chce im się ich pielęgnować. Mam ciotkę co ma shih-tzu też za bardzo nie dba o jej pielęgnację i do tego sama ją strzyże, okropnie potem wygląda

Posted

[quote name='M&S']Jak dla mnie to albo łysol, albo kudłaty. Taki łysy inaczej nie jest atrakcyjny...[/QUOTE]
Mam takie samo zdanie, acz gdybym stała przed wyborem czy wziąć pp czy łysola, to chyba bym zdecydowała się na pp - wydaje się mi, że wymaga nieco mniej pielęgnacji :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Mam takie samo zdanie, acz gdybym stała przed wyborem czy wziąć pp czy łysola, to chyba bym zdecydowała się na pp - wydaje się mi, że wymaga nieco mniej pielęgnacji :D[/QUOTE]Ha ha jasne, że pp wymaga więcej pielęgnacji :eviltong:

[quote name='M&S']Sama nie wiem, czy wolałabym mieć pp, czy łysola. Łysole są cieplutkie kaloryferki ;)[/QUOTE]I za to kocham łysole :)

Posted (edited)

[quote name='M&S']PP więcej pielęgnacji? Przecież to łysole trzeba golić i często kąpać.[/QUOTE]Pp też trzeba kąpać co tydzień i długo suszyć :) A łysola wkładasz w krem, czekasz 10 min, zmywasz, płuczesz szamponem, suszysz i mija 30min pies gotowy a u pp samo suszenie zajmuje więcej :eviltong:

Edited by Izabela124.
Posted

[quote name='M&S']PP więcej pielęgnacji? Przecież to łysole trzeba golić i często kąpać.[/QUOTE]
Też jestem w szoku :PPP Bo wydawało mi się, że jednak łysole wymagają właśnie golenia, a pp tylko przeczesać (choćby nawet codziennie) i wykąpać co jakiś czas ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Pp też trzeba kąpać co tydzień i długo suszyć :) A łysola wkładasz w krew, czekasz 10 min, zmywasz, płuczesz szamponem, suszysz i mija 30min pies gotowy a u pp samo suszenie zajmuje więcej :eviltong:[/QUOTE]
Co tydzień? :O Woow.
W jaką krew? :p
O mamo, jakich ja tu rzeczy się dowiaduję. Serio myślałam, że pp potrzebują mniej pielęgnacji niż łysole :PP. W takim razie skreślam grzywka z listy "może kiedyś" :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Pp też trzeba kąpać co tydzień i długo suszyć :) A łysola wkładasz w krew, czekasz 10 min, zmywasz, płuczesz szamponem, suszysz i mija 30min pies gotowy a u pp samo suszenie zajmuje więcej :eviltong:[/QUOTE]

A dlaczego trzeba kąpać co tydzień?