Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[B]Żegnam się już z wami :) Niebawem wyruszamy do Warszawy. W niedzielę trzymajcie za nas kciuki, bo wystawiamy się w Głogowie. Jak ktoś chce nas poznać/pogadać zapraszam na ring 8, godz.11:15. [/B]

Posted

[quote name='Angi']trzymam kciuki :grins:[/QUOTE]

[quote name='Chein']Trzymamy mocno! :)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']My także:)[/QUOTE]

[quote name='lasoa']Trzymamy kciukasy :)[/QUOTE]

[quote name='Luzia']Ja też :loveu:

I również przyłączam się do trzymających ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Trzymam kciukole :)[/QUOTE]

[quote name='dagaa111']i ja trzymam kciuki :)[/QUOTE]

[quote name='Gioco']Powodzenia :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Ja też kciukuję ;)[/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza']Trzymam kciuki i powodzenia :)[/QUOTE]Coś słabo trzymaliście te kciuki :eviltong:

[Q
[quote name='jamnicze']A cóż to za impreza była, że nawet bestyjki pijackie piosenki wyśpiewują?
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6549.jpg[/URL][/QUOTE] A iprezkę sobie psowate urządziły :D

E=Klaudia&Aza;20349155]Gratulacje i czekamy na zdjęcia ;-)[/QUOTE]
[quote name='darii_iia']Ja nie wiem jak Kiss mógł by drugi...:shake:
mimo wszystko, gratuluję doskonałej. :smile:[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']To są już wyniki?

Gratulacje :smile:[/QUOTE]Dzięki Daria za przekazanie wieśći. Kiss doskonała i niestety 2 lokata :( Już coraz bardziej zrażam się do wystaw skoro wygrywają takie psy jak Kissa rywal... Zdjęć nie mam ale właścicielka siostry Kissa robiła to może coś nam prześle. Keri- siostra Kissa jest cudna i fajny ma charakter, było małe spotkanie rodzinne bo i hodowczyni Kissa z Poznania przyjechała :) Wystawa ogólnie fajna ale niektóre wyniki w grzywaczach bardzo kontrowersyjne... Sędzie nie wykazał się zbytnią znajomością wzorca. Organizacja wystawy może być chociaż ringi były malutkie ale BISy mi się podobały :)

Posted

Gratki doskonalej :smile:
Nie ma się co zrażać ;). Niestety nie raz jest to duża loteria a z gustem sędziego się nie dyskutuje (nawet jak ma słabe pojęcie o rasie ;)). Kissek to młody chłopak i dużo wystar przed wami :smile: