M&S Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ja jeszcze nie wiem, ale w busiku nie jest tak wygodnie jak w łóżeczku;) Quote
Izabela124. Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='M&S']Ja jeszcze nie wiem, ale w busiku nie jest tak wygodnie jak w łóżeczku;)[/QUOTE] Wiem, wiem. Ale jak do Kielc jechałam to spałam w busiku, ale co jakiś czas się budziłam :) Quote
Alicja Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Myślałam , ze to Iza rzuca się na ludzi :lol: Quote
Izabela124. Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Alicja']Myślałam , ze to Iza rzuca się na ludzi :lol:[/QUOTE]Ja jestem miła i opanowana :loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Izabela124.']Ja jestem miła i opanowana :loveu:[/QUOTE] to tak jak ja :grins: Quote
Izabela124. Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Alicja']to tak jak ja :grins:[/QUOTE]Rodzina? :cool3: [quote name='Chein']Witamy się po latach! :multi:[/QUOTE]Witam, witam :) Quote
Izabela124. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [B]Żegnam się już z wami :) Niebawem wyruszamy do Warszawy. W niedzielę trzymajcie za nas kciuki, bo wystawiamy się w Głogowie. Jak ktoś chce nas poznać/pogadać zapraszam na ring 8, godz.11:15. [/B] Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Izabela124.']Ja jestem miła i opanowana :loveu:[/QUOTE] Ja też :loveu: I również przyłączam się do trzymających ;) Quote
jamnicze Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A cóż to za impreza była, że nawet bestyjki pijackie piosenki wyśpiewują? [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6549.jpg[/url] Quote
darii_iia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ja nie wiem jak Kiss mógł by drugi...:shake: mimo wszystko, gratuluję doskonałej. :) Quote
jamnicze Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='darii_iia']Ja nie wiem jak Kiss mógł by drugi...:shake: mimo wszystko, gratuluję doskonałej. :)[/QUOTE] To są już wyniki? Gratulacje :) Quote
Izabela124. Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Angi']trzymam kciuki :grins:[/QUOTE] [quote name='Chein']Trzymamy mocno! :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']My także:)[/QUOTE] [quote name='lasoa']Trzymamy kciukasy :)[/QUOTE] [quote name='Luzia']Ja też :loveu: I również przyłączam się do trzymających ;)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Trzymam kciukole :)[/QUOTE] [quote name='dagaa111']i ja trzymam kciuki :)[/QUOTE] [quote name='Gioco']Powodzenia :kciuki:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Ja też kciukuję ;)[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Trzymam kciuki i powodzenia :)[/QUOTE]Coś słabo trzymaliście te kciuki :eviltong: [Q [quote name='jamnicze']A cóż to za impreza była, że nawet bestyjki pijackie piosenki wyśpiewują? [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6549.jpg[/URL][/QUOTE] A iprezkę sobie psowate urządziły :D E=Klaudia&Aza;20349155]Gratulacje i czekamy na zdjęcia ;-)[/QUOTE] [quote name='darii_iia']Ja nie wiem jak Kiss mógł by drugi...:shake: mimo wszystko, gratuluję doskonałej. :smile:[/QUOTE] [quote name='jamnicze']To są już wyniki? Gratulacje :smile:[/QUOTE]Dzięki Daria za przekazanie wieśći. Kiss doskonała i niestety 2 lokata :( Już coraz bardziej zrażam się do wystaw skoro wygrywają takie psy jak Kissa rywal... Zdjęć nie mam ale właścicielka siostry Kissa robiła to może coś nam prześle. Keri- siostra Kissa jest cudna i fajny ma charakter, było małe spotkanie rodzinne bo i hodowczyni Kissa z Poznania przyjechała :) Wystawa ogólnie fajna ale niektóre wyniki w grzywaczach bardzo kontrowersyjne... Sędzie nie wykazał się zbytnią znajomością wzorca. Organizacja wystawy może być chociaż ringi były malutkie ale BISy mi się podobały :) Quote
Kaaasia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Gratki doskonalej :smile: Nie ma się co zrażać ;). Niestety nie raz jest to duża loteria a z gustem sędziego się nie dyskutuje (nawet jak ma słabe pojęcie o rasie ;)). Kissek to młody chłopak i dużo wystar przed wami :smile: Quote
Recommended Posts