Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Ptysiak']Śliczne zdjęcia :loveu:

Dobrej nocki dla Was :)[/QUOTE]Dzięki :)

[quote name='BlackDream']:mad: A ja tak lubię oglądać bawiące się razem psy :loveu:[/QUOTE]Byłam już zmęczona i mi się nie chciało :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Ja ostatnio też wolę patrzeć okiem a nie obiektywem :)[/QUOTE]Mam lustrzankę już ponad 2 lata, a przebieg to gdzieś 3/4 tysiące, pewna nie jestem. Bardzo rzadko robię zdjęcia

Posted

[quote name='agaciaaa']Jak tam Bobik?[/QUOTE]Byłam dziś na badaniu krwi na Zespół Cushinga, i nastpne o 15. Więc jeszcze nic nie wiem

[quote name='M&S']Witamy się wieczorową porą.

Głaski dla psiuchów:)[/QUOTE]Witaj :)

Posted

Ja zdjęcia najczęściej robię w weekendy lub jak się gdzieś dalej wybierzemy bo na takie codzienne spacery nie będę ciągać aparatu. Jeszcze jak miałam kompakcik to mogłam go w kieszen wsadzić i czasem cyknąć a lustrzanka wielka to zostaje w domu ;)

Posted

[quote name='Gioco']Czekamy na wyniki :-)[/QUOTE]
[quote name='Błyskotka']No to czekamy na wyniki .[/QUOTE]
Wyniki dopiero pod koniec następnego tygodnia

[quote name='Kaaasia']Ja zdjęcia najczęściej robię w weekendy lub jak się gdzieś dalej wybierzemy bo na takie codzienne spacery nie będę ciągać aparatu. Jeszcze jak miałam kompakcik to mogłam go w kieszen wsadzić i czasem cyknąć a lustrzanka wielka to zostaje w domu ;)[/QUOTE]Mi też się nie chce brać ze sobą aparatu, poza tym pogoda nie zachęca

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam nadzieję, że będą ok, bo leczenie zespołu Kushinga jest bardzo drogie.[/QUOTE]
Niestety tak , koleżanka ma szitsiaka , to z torbami ją puszcza ... bo to i dieta i lekarstwa bardzo drogie ...
Malawaszka , ma suczkę z tym schorzeniem , to pewno w razie co pomoże , zapewne ma już troszkę wiedzy co i jak i kiedy i za ile ;)

Posted

[quote name='Błyskotka']No to się naczekamy na te wyniki..........[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']trzymamy kciukaski aby wyniki były ok[/QUOTE]Oj tak, a ja przez ten czas się denerwuje...

[quote name='Vectra']Niestety tak , koleżanka ma szitsiaka , to z torbami ją puszcza ... bo to i dieta i lekarstwa bardzo drogie ...
Malawaszka , ma suczkę z tym schorzeniem , to pewno w razie co pomoże , zapewne ma już troszkę wiedzy co i jak i kiedy i za ile ;)[/QUOTE]Dzięki za info, w razie czego będę do niej pisała. Dietę już ma wątrobową, więc to mi nie straszne, ale jak zobaczyłam ceny leków to mi szczęka opadła...

Posted

[CENTER][B]Tymczasem żegnam się z wami, bo jutro jadę do Wawy. A w niedzielę wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim. Proszę trzymać kciuki :) Jakby ktoś chciał nas poznać/zobaczyć ring 5 godz.12:20 :)[/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='justysiek']Iza trzymam kciuki!
buziaki dla Ciebie i Kissa i Bobik niech zdrowy będzie - tzn wyniki ok![/QUOTE]

[quote name='agaga21']trzymam kciuki za wyniki badań i powodzenia na wystawie :)
przywieź dużo zdjęć.[/QUOTE]Dzięki dziewczyny :) Na pewno będzie dużo zdjęć grzywaczy :evil_lol: