Ptysiak Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Śliczne zdjęcia :loveu: Dobrej nocki dla Was :) Quote
BlackDream Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Izabela124.']Świetnie się razem bawili, ale nie chciało mi się już ich focić[/QUOTE] :mad: A ja tak lubię oglądać bawiące się razem psy :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='Ptysiak']Śliczne zdjęcia :loveu: Dobrej nocki dla Was :)[/QUOTE]Dzięki :) [quote name='BlackDream']:mad: A ja tak lubię oglądać bawiące się razem psy :loveu:[/QUOTE]Byłam już zmęczona i mi się nie chciało :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ja ostatnio też wolę patrzeć okiem a nie obiektywem :) Quote
Izabela124. Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='Alicja']Ja ostatnio też wolę patrzeć okiem a nie obiektywem :)[/QUOTE]Mam lustrzankę już ponad 2 lata, a przebieg to gdzieś 3/4 tysiące, pewna nie jestem. Bardzo rzadko robię zdjęcia Quote
M&S Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Witamy się wieczorową porą. Głaski dla psiuchów:) Quote
Izabela124. Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='agaciaaa']Jak tam Bobik?[/QUOTE]Byłam dziś na badaniu krwi na Zespół Cushinga, i nastpne o 15. Więc jeszcze nic nie wiem [quote name='M&S']Witamy się wieczorową porą. Głaski dla psiuchów:)[/QUOTE]Witaj :) Quote
Gioco Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Byłam dziś na badaniu krwi na Zespół Cushinga, i nastpne o 15. Więc jeszcze nic nie wiem [/QUOTE] Czekamy na wyniki :-) Quote
Kaaasia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ja zdjęcia najczęściej robię w weekendy lub jak się gdzieś dalej wybierzemy bo na takie codzienne spacery nie będę ciągać aparatu. Jeszcze jak miałam kompakcik to mogłam go w kieszen wsadzić i czasem cyknąć a lustrzanka wielka to zostaje w domu ;) Quote
Izabela124. Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='Gioco']Czekamy na wyniki :-)[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']No to czekamy na wyniki .[/QUOTE] Wyniki dopiero pod koniec następnego tygodnia [quote name='Kaaasia']Ja zdjęcia najczęściej robię w weekendy lub jak się gdzieś dalej wybierzemy bo na takie codzienne spacery nie będę ciągać aparatu. Jeszcze jak miałam kompakcik to mogłam go w kieszen wsadzić i czasem cyknąć a lustrzanka wielka to zostaje w domu ;)[/QUOTE]Mi też się nie chce brać ze sobą aparatu, poza tym pogoda nie zachęca Quote
Izabela124. Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)[/QUOTE]Dobry, bo w końcu mam neta na swoim kompie :lol: Quote
Izabela124. Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='Alicja']trzymamy :kciuki: aby wyniki były oki[/QUOTE]Mam nadzieję, że będą ok, bo leczenie zespołu Kushinga jest bardzo drogie. Quote
Błyskotka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 No to się naczekamy na te wyniki.......... Quote
Oscar Patric Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 trzymamy kciukaski aby wyniki były ok Quote
Vectra Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='Izabela124.']Mam nadzieję, że będą ok, bo leczenie zespołu Kushinga jest bardzo drogie.[/QUOTE] Niestety tak , koleżanka ma szitsiaka , to z torbami ją puszcza ... bo to i dieta i lekarstwa bardzo drogie ... Malawaszka , ma suczkę z tym schorzeniem , to pewno w razie co pomoże , zapewne ma już troszkę wiedzy co i jak i kiedy i za ile ;) Quote
Izabela124. Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='Błyskotka']No to się naczekamy na te wyniki..........[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']trzymamy kciukaski aby wyniki były ok[/QUOTE]Oj tak, a ja przez ten czas się denerwuje... [quote name='Vectra']Niestety tak , koleżanka ma szitsiaka , to z torbami ją puszcza ... bo to i dieta i lekarstwa bardzo drogie ... Malawaszka , ma suczkę z tym schorzeniem , to pewno w razie co pomoże , zapewne ma już troszkę wiedzy co i jak i kiedy i za ile ;)[/QUOTE]Dzięki za info, w razie czego będę do niej pisała. Dietę już ma wątrobową, więc to mi nie straszne, ale jak zobaczyłam ceny leków to mi szczęka opadła... Quote
Izabela124. Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [CENTER][B]Tymczasem żegnam się z wami, bo jutro jadę do Wawy. A w niedzielę wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim. Proszę trzymać kciuki :) Jakby ktoś chciał nas poznać/zobaczyć ring 5 godz.12:20 :)[/B] [/CENTER] Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Iza trzymam kciuki! buziaki dla Ciebie i Kissa i Bobik niech zdrowy będzie - tzn wyniki ok! Quote
agaga21 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 trzymam kciuki za wyniki badań i powodzenia na wystawie :) przywieź dużo zdjęć. Quote
Izabela124. Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='justysiek']Iza trzymam kciuki! buziaki dla Ciebie i Kissa i Bobik niech zdrowy będzie - tzn wyniki ok![/QUOTE] [quote name='agaga21']trzymam kciuki za wyniki badań i powodzenia na wystawie :) przywieź dużo zdjęć.[/QUOTE]Dzięki dziewczyny :) Na pewno będzie dużo zdjęć grzywaczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts