Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel, ja stale podziwiam Wasz duet! :lol: :loveu: I tak sobie myślę, że może kieeedyś, w bardzo odległej przyszłości się spotkałybyśmy z naszymi czworołapami? :cool3:

Posted

dziękujemy za wpisy :Rose:

Mada!! my bardzo chętnie :) ... tylko póki co ubolewam nad brakiem prawa jazdy...:cool1: ale mam nadzieję, że kiedyś faktycznie uda nam się jakoś spotkać!

kilka pstryków z sobotniego porannego spaceru :lol: :lol:

Megi wreszcie ma prawdziwą psiapsiółkę do wspólnych harców :multi:

Posted

i zapoznanie (jak wielkie było zdziwienie Yoki po ujrzeniu Niny, taaaakie psy, to niecodzienny widok :lol:)

to sobota, a w niedzielę brałyśmy udział w pokazach posłuszeństwa przy Dniach Otwartych Folwarku Cyziówka.
Megi dała z siebie wszystko, była fenomenalna!!! :loveu:
jestem z niej naprawdę bardzo, bardzo zadowolona :multi: to była super praca, na ładnym kontakcie, no, przede wszystkim praca, a nie jakieś rozkojarzenia co chwila.:lol: Pierwszy raz robiłyśmy cały program wraz z aportem (w tym aport buta, o czym sobie przypomniałam dzień wcześniej, tylko kilka razy próbowałyśmy; nie wiem czy wiecie, niektóre wymyślone przeze mnie aporty, dalej chyba kłują w pyszczek...obrzydzają wręcz rudą panienkę :lol:, ale wyszło naprawdę super!).
Dodatkową atrakcją były konie, obawiałam się Megi reakcji, bo z końmi nie ma zbyt często styczności, ale, tu znowu, rewelacja - totalna ignorancja.:)

samego pokazu niestety nie mam uwiecznionego, jedynie kilka takich pstryków, Aussiki

i wracamy do domu :lol:

:bye:

Posted

Cambel... no właśnie. U mnie także prawka brak, więc troszkę będzie trzeba poczekać. ;d

A Wasze osiągnięcia są czymś rewelacyjnym i Wasza więź! :loveu: Same rasowce i jedna kundliczka Megi, która spisuje się cudownie. BRAWO!

Cambel, zastanawiałaś się może nad kursem trenerskim?

Posted

Dobra , dobra , wiem , wiem długo nas nie było ;P Ale pierwsze co musiałam >odwiedzić ten wątek . Słabość mam do was :oops:

O Kurcze Cambelku ale żeście się rozwinęły z tą Twoją przyprawką :razz:

A pamiętam jak dopiero co się cieszyłaś z adopcji Megii ze schroniska. Kto by się spodziewał ,że tak fajnie się skomponujecie jako agilitowcy :D - i nie tylko.

Zdjęcia - ahhh.... zazdroszczę :loveu:

i Pozdrawiam serdecznie ,
no oczywiście w otoczeniu moich łysych czajnowskich :stupid: