jamnicze Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Troszku mnie tu nie było, a tu tyle fajnych fot :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale się fotografowo wyrobiłaś :loveu: na wet nie wiem co cytować, bo wszystkie pikne :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 dziękujemy za wpisy :) Kashdog, a proszę bardzo, na życzenie :cool3: zaraz wstawię zdjęcia z dzisiejszego agility Figowa, dziękuję :calus: Talia, jamnicze, witamy po przerwie :) Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 kradziej piłek :obrazic: :lol: Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 witamy się :) widzę, agility kwitnie :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 to dopiero sztuka 2 psy naraz prowadzić :grins: Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 as_kate, witaj :) a tak, troszkę się bawimy :lol: Lena znowu kradnie piłki :shake: :evil_lol: i spacer Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Cambel&Megi']as_kate, witaj :) a tak, troszkę się bawimy :lol: troszkę? widze, że Wam z Megi całkiem nieźle idzie :D nie orientuję się, kim są inne psy? Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 tak, raczej rekreacyjnie do tego podchodzimy :eviltong: ale może kiedyś skusimy się na jakieś zawody... :hmmmm: a psy to psy innych osób ćwiczących na torze :lol: tu akurat beagle Trapek, borderka Smarti i bokserka Lena. Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Cambel&Megi']tak, raczej rekreacyjnie do tego podchodzimy ale może kiedyś skusimy się na jakieś zawody... a psy to psy innych osób ćwiczących na torze tu akurat beagle Trapek, borderka Smarti i bokserka Lena. polecam zawody ;) może się spotkamy ;) aha no tego to się mogłam domyśleć ;) zastanawiałam się, czy może cała ferajna nie ejst Twoja, bo wyczytałam tylko o Megi ;) http://i29.tinypic.com/f3x5jc.jpg <-- o rany, ale jęzor :D Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 as_kate napisał(a):polecam zawody ;) może się spotkamy ;) aha no tego to się mogłam domyśleć ;) zastanawiałam się, czy może cała ferajna nie ejst Twoja, bo wyczytałam tylko o Megi ;) no może się uda :) choć i tak więcej chciałabym w posłuszeństwie teraz robić, agility tak raczej przy okazji. aaa nie nie, drugiego i kolejnych psów narazie nie planuję :lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 as_kate napisał(a):posłuszeństwo, czyli PT?PT, Obedience...;) Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Obi to w wielkim skrócie coś między PT i Agility, tak? To życzę Wam powodzenia i sukcesów :) I cierpliwosci, bo to jej wymaga, wiem coś o tym (pt ;)). Dzięki za miłą rozmowę w godzinach nocnych :) Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 hmmm nie, raczej bym tego tak nie nazwała..:lol: http://www.obedience.pl/page/0/3/0/ zapraszam do lektury ;) nie dziękujemy!:lol: Quote
drzalka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Czeesc :p Jak widac Lena w tej galerii zawitala juz na stale(Po sobotni/srodowy gosc :evil_lol:) - kradziejka nie tylko pileczek jak widac :lol: Moim zdaniem Megi jest dosc szybka na torze i dobrze sobie radzi w agility jak i pt/obi. Ogolnie grzeczna i usłuchana dziewczyna z niej jest, ale skad Wy to wnioskujecie jedynie po zdieciach ? :razz: Czasem mozna odniesc mylne wrazenie o psie patrzac w taki sposob, ale akurat tu sie Wam udalo :p Quote
Olusia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wszystko nadrobione, a trochę tego było ;) Tyle pięknych zdjęć się tu przewinęło, że aż nie wiem które zacytować :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Drzałka, swoją galerię zamknęłaś, a gdzieś trzeba Helenkę pokazać.:grins: masz rację, ciężko to tak określić; trzeba będzie faktycznie nakręcić jakiś filmik. :eviltong: Olusia, no, już jesteś!:) teraz czekam na Twoje zdjęcia ...:cool3: Quote
psiulka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://i31.tinypic.com/ll8b7.jpg - A kto to? :diabloti: Super zdjęcia, jak zwykle! :loveu: A te, co Ci wysłałam możesz sobie wstawiać, gdzie tam chcesz. ;) Quote
Recommended Posts