Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel&Megi']as_kate, witaj :) a tak, troszkę się bawimy :lol:

troszkę? widze, że Wam z Megi całkiem nieźle idzie :D
nie orientuję się, kim są inne psy?

Posted

tak, raczej rekreacyjnie do tego podchodzimy :eviltong: ale może kiedyś skusimy się na jakieś zawody... :hmmmm:
a psy to psy innych osób ćwiczących na torze :lol: tu akurat beagle Trapek, borderka Smarti i bokserka Lena.

Posted

[quote name='Cambel&Megi']tak, raczej rekreacyjnie do tego podchodzimy ale może kiedyś skusimy się na jakieś zawody...
a psy to psy innych osób ćwiczących na torze tu akurat beagle Trapek, borderka Smarti i bokserka Lena.
polecam zawody ;) może się spotkamy ;)
aha no tego to się mogłam domyśleć ;) zastanawiałam się, czy może cała ferajna nie ejst Twoja, bo wyczytałam tylko o Megi ;)

http://i29.tinypic.com/f3x5jc.jpg <-- o rany, ale jęzor :D

Posted

as_kate napisał(a):
polecam zawody ;) może się spotkamy ;)
aha no tego to się mogłam domyśleć ;) zastanawiałam się, czy może cała ferajna nie ejst Twoja, bo wyczytałam tylko o Megi ;)

no może się uda :) choć i tak więcej chciałabym w posłuszeństwie teraz robić, agility tak raczej przy okazji.
aaa nie nie, drugiego i kolejnych psów narazie nie planuję :lol:

Posted

Obi to w wielkim skrócie coś między PT i Agility, tak?
To życzę Wam powodzenia i sukcesów :) I cierpliwosci, bo to jej wymaga, wiem coś o tym (pt ;)). Dzięki za miłą rozmowę w godzinach nocnych :)

Posted

Czeesc :p

Jak widac Lena w tej galerii zawitala juz na stale(Po sobotni/srodowy gosc :evil_lol:)
- kradziejka nie tylko pileczek jak widac :lol:

Moim zdaniem Megi jest dosc szybka na torze i dobrze sobie radzi w agility jak i pt/obi. Ogolnie grzeczna i usłuchana dziewczyna z niej jest, ale skad Wy to wnioskujecie jedynie po zdieciach ? :razz:
Czasem mozna odniesc mylne wrazenie o psie patrzac w taki sposob, ale akurat tu sie Wam udalo :p

Posted

Drzałka, swoją galerię zamknęłaś, a gdzieś trzeba Helenkę pokazać.:grins:
masz rację, ciężko to tak określić; trzeba będzie faktycznie nakręcić jakiś filmik. :eviltong:

Olusia, no, już jesteś!:) teraz czekam na Twoje zdjęcia ...:cool3: