Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, lecimy z fotkami...dużo ich jest, bo kompletnie nie mogę się zmobilizować choćby do porządnej selekcji i ograniczam się jedynie na zmniejszaniu wszystkiego po kolei. :lol:

na początek panorama ;) (kliknij, aby powiększyć)

z chwili na chwilę pogoda była coraz gorsza :shake:

Posted

Asiaczku, sędzia i jego małżonka to Czesi, jeśli chodzi o zawody to raczej sami Polacy (może na PIPie był ktoś innej narodowości, ale nie wiem, nie dojechałyśmy), ogółem stawka hmmm niewielka; pasterstwo do super popularnych sportów nie należy, w roku odbywają się jedynie 3-4 takie zawody.

Darianna, hmmm właściwie i to i to...wiedzieć - raczej wiedzą - instynkt, ale trzeba go umieć wykorzystać przez odpowiednie przygotowanie - szkolenie psa.
A Megi...:evil_lol: no coś Ty, ona nie ma takiego instynktu, ba! nawet i bordery niektóre nie wykazują zainteresowania owieczkami... poza tym jeszcze druga sprawa - brak rodowodu.

a tak z innej beczki, jutro idziemy zapoznać się z nową grupą PT. :eviltong: sam egzamin zdajemy 3 października; także jeszcze miesiąc mamy na ewentualne dopracowanie kilku elementów.
A tydzień przed egzaminem - 27 września, jedziemy jeszcze na obedience do Lublina.

Posted

dziękuję za wpisy :)

Alusia, ok, póki co, chyba już nie będzie takich widoków tutaj :eviltong: hihi aparat w końcu odpocznie :evil_lol: następna impreza do focenia to obedience w Lublinie za 2 tygodnie. W ten weekend w Rzeszowie mamy Mistrzostwa Polski PT, ale nie będę jako widz/fotograf, ani jako zawodnik (Meg to koondel, poza tym nie mamy jeszcze zrobionego tego regulaminu) - pomagam przy organizacji zawodów.:)

Anetta, ten piesek był czarno-biały z pręgowanym podpalaniem. :lol:

byłyśmy z rudą w ubiegłą niedzielę na przemyskiej wystawie :lol:,
lisicy (w gronie terieromaniaków ochrzczona terierem rzeszowskim :grins:), zrobiłam całe jedno zdjęcie, ale znalazłam jeszcze kilka innych, komuś chyba wpadła w oko i kilkakrotnie do niej wracał. :lol:
a cała moja fotorelacja dostępna na wątku wystawy

i zdjęcia ze strony www.hepnar.pl