Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']mizianki dla biednej salsuni[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miźnięta za uszkiem :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']Biedna Salsa. Dobrze, ze skończyło się tylko szwami, a nie jakimiś dużo powazniejszymi skutkami, skoro tak krwawiła róznie mogło być :shake:

A ja taka głupia myślałam, że jak do weta wchodzi ktoś ze zwierzakiem wymagającym natychmiastowej pomocy to bez gadania się go przepuszcza.
Ile się jeszcze muszę nauczyć od prawdziwych miłośników psów :roll:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]No niestety ja już wcześniej przekonałam się że na ludzką życzliwość nie ma co liczyć. Kiedyś jak rozwaliła sobie łapę to też nikt nie ustąpił, wszyscy się śpieszyli i na chwilkę tylko chcieli wejść a gdy ktoś wchodził do gabinetu i wet zobaczył przez otwarte drzwi całą poczekalnię w krwi to wyprosił kobietę i powiedział że przecież tu nagły przypadek jest.[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='e.v.a']hahah nie wiem czy dobrze widzisz :lol:

buahahhahaha mam talent... ty czy pies???[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przetarłam okulary i nadal Cię tu widzę więc chyba to dzieje się na prawdę :evil_lol:
Pies jednak talentu nie ma...gdyby była dobrym fakirem to nic by jej się nie stało, za to ja jak widać mam talent do głupich pomysłów :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przetarłam okulary i nadal Cię tu widzę więc chyba to dzieje się na prawdę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Pies jednak talentu nie ma...gdyby była dobrym fakirem to nic by jej się nie stało, za to ja jak widać mam talent do głupich pomysłów :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
skoro ty mnie widzisz to znaczy że jestem :diabloti::loveu:

eee może skok z parasolem z bloku wam wyjdzie:diabloti:

Posted

[quote name='e.v.a']skoro ty mnie widzisz to znaczy że jestem :diabloti::loveu:

eee może skok z parasolem z bloku wam wyjdzie:diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mam nieodparte wrażenie że chcesz mnie wyeliminować :):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]mam nieodparte wrażenie że chcesz mnie wyeliminować :):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ciebie??? nieee..... najsłabsze ogniwo:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='e.v.a']ciebie??? nieee..... najsłabsze ogniwo:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]udam że wcale do mnie nie pijesz :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]udam że wcale do mnie nie pijesz :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
:lol: a to niby dlaczego??:lol:

Posted

[quote name='e.v.a']:lol: a to niby dlaczego??:lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo miałam Cię zawsze za dobrego człowieka i chyba zacznę powoli zmieniać zdanie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bo miałam Cię zawsze za dobrego człowieka i chyba zacznę powoli zmieniać zdanie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
kiedyś ktoś mi powiedział że człowiekiem nazywa się mężczyznę a nie kobietę i jako dowód tego powiedział
" przypuśćmy że idziesz ulicą i nagle w tłumie ktoś krzyknie: - ejjj człowieku- i zobaczysz że obejrzą się tylko faceci"

:roll:

Posted

[quote name='e.v.a']kiedyś ktoś mi powiedział że człowiekiem nazywa się mężczyznę a nie kobietę i jako dowód tego powiedział
" przypuśćmy że idziesz ulicą i nagle w tłumie ktoś krzyknie: - ejjj człowieku- i zobaczysz że obejrzą się tylko faceci"

:roll:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm, od dziś się obracam na słowo CZŁOWIEK :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Postanowiłam zajrzeć do Was, bo koniecznie Salsę chciałam zobaczyć.
Chwyciła mnie za serce, cudna jest! :p
Szkoda, że jest tylko typem TTB, ale ważne, że jej usposobienie Ci odpowiada, bo z tego co wyczytałam u [B]deer_1987[/B] - ... ty jako ty nie skarżysz się.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bry :grins: Człowieku

albo Dzień dobry ! :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć mamuśka, człowieku :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Caachou_']Postanowiłam zajrzeć do Was, bo koniecznie Salsę chciałam zobaczyć.
Chwyciła mnie za serce, cudna jest! :p
Szkoda, że jest tylko typem TTB, ale ważne, że jej usposobienie Ci odpowiada, bo z tego co wyczytałam u [B]deer_1987[/B] - ... ty jako ty nie skarżysz się.[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
W takim razie witamy.
Nie skarżę się bo przywykłam i nauczyłam się funkcjonować z trochę dziwnym psem. Spacery w miejscach gdzie mam dobrą widoczność i nie ma dużej ilości osób a i tak oczy i uszy szeroko otwarte.
Jeśli nie mam z kim jej wieczorem zostawić to nici z imprezy albo wyjścia do pubu...znajomi się z tym pogodzili i teraz najczęściej chodzimy w teren wypić piwo, Salsa zawsze z nami. Czasami mam wrażenie że wolą ją ode mnie bo jak zdarzy mi się jej nie zabrać to od razu pytania gdzie Rudzielec :evil_lol:
Żeby jednak nie było tak różowo to czasami bywają chwile kiedy mam dość i chciałabym żeby choć troszkę inna była ale w końcu jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04386.jpg?t=1281531381[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04398.jpg?t=1281531382[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04399.jpg?t=1281531382[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04402.jpg?t=1281531383[/IMG]

a tu szycie....takie małe G a tyle zamieszania
[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04397.jpg?t=1281531381[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Navy][B]ale pętelki :glaszcze:
[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04397.jpg?t=1281531381[/url]

Jak nazywa sie królik bez rodowodu :hmmmm:

:diabloti: :roflt: :roflt: :roflt:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='olekg89']Monia co wiesz co wiesz? [/QUOTE]
Ktoś rzucił na nas zły urok :shake:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Jak nazywa sie królik bez rodowodu :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE]
zając?

Ja kiedyś dostałam jakieś papiery do królików miniaturek :razz:. Jedna z moich królic miała jedno z rodziców angorę, drugie grzywacza. Jaka to rasa mogła być? Druga była rasową angorką z rodzicami angorami :lol:.