jonQuilla Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='agaga21']mizianki dla biednej salsuni[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miźnięta za uszkiem :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']Biedna Salsa. Dobrze, ze skończyło się tylko szwami, a nie jakimiś dużo powazniejszymi skutkami, skoro tak krwawiła róznie mogło być :shake: A ja taka głupia myślałam, że jak do weta wchodzi ktoś ze zwierzakiem wymagającym natychmiastowej pomocy to bez gadania się go przepuszcza. Ile się jeszcze muszę nauczyć od prawdziwych miłośników psów :roll:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]No niestety ja już wcześniej przekonałam się że na ludzką życzliwość nie ma co liczyć. Kiedyś jak rozwaliła sobie łapę to też nikt nie ustąpił, wszyscy się śpieszyli i na chwilkę tylko chcieli wejść a gdy ktoś wchodził do gabinetu i wet zobaczył przez otwarte drzwi całą poczekalnię w krwi to wyprosił kobietę i powiedział że przecież tu nagły przypadek jest.[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='e.v.a']hahah nie wiem czy dobrze widzisz :lol: buahahhahaha mam talent... ty czy pies???[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przetarłam okulary i nadal Cię tu widzę więc chyba to dzieje się na prawdę :evil_lol: Pies jednak talentu nie ma...gdyby była dobrym fakirem to nic by jej się nie stało, za to ja jak widać mam talent do głupich pomysłów :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przetarłam okulary i nadal Cię tu widzę więc chyba to dzieje się na prawdę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Pies jednak talentu nie ma...gdyby była dobrym fakirem to nic by jej się nie stało, za to ja jak widać mam talent do głupich pomysłów :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] skoro ty mnie widzisz to znaczy że jestem :diabloti::loveu: eee może skok z parasolem z bloku wam wyjdzie:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='e.v.a']skoro ty mnie widzisz to znaczy że jestem :diabloti::loveu: eee może skok z parasolem z bloku wam wyjdzie:diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mam nieodparte wrażenie że chcesz mnie wyeliminować :):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]mam nieodparte wrażenie że chcesz mnie wyeliminować :):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ciebie??? nieee..... najsłabsze ogniwo:diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='e.v.a']ciebie??? nieee..... najsłabsze ogniwo:diabloti::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]udam że wcale do mnie nie pijesz :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]udam że wcale do mnie nie pijesz :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :lol: a to niby dlaczego??:lol: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='e.v.a']:lol: a to niby dlaczego??:lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo miałam Cię zawsze za dobrego człowieka i chyba zacznę powoli zmieniać zdanie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bo miałam Cię zawsze za dobrego człowieka i chyba zacznę powoli zmieniać zdanie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] kiedyś ktoś mi powiedział że człowiekiem nazywa się mężczyznę a nie kobietę i jako dowód tego powiedział " przypuśćmy że idziesz ulicą i nagle w tłumie ktoś krzyknie: - ejjj człowieku- i zobaczysz że obejrzą się tylko faceci" :roll: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='e.v.a']kiedyś ktoś mi powiedział że człowiekiem nazywa się mężczyznę a nie kobietę i jako dowód tego powiedział " przypuśćmy że idziesz ulicą i nagle w tłumie ktoś krzyknie: - ejjj człowieku- i zobaczysz że obejrzą się tylko faceci" :roll:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm, od dziś się obracam na słowo CZŁOWIEK :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bry :grins: Człowieku albo Dzień dobry ! :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hm, od dziś się obracam na słowo CZŁOWIEK :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] buahahahaha:lol: Quote
MM. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Postanowiłam zajrzeć do Was, bo koniecznie Salsę chciałam zobaczyć. Chwyciła mnie za serce, cudna jest! :p Szkoda, że jest tylko typem TTB, ale ważne, że jej usposobienie Ci odpowiada, bo z tego co wyczytałam u [B]deer_1987[/B] - ... ty jako ty nie skarżysz się. Quote
jonQuilla Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bry :grins: Człowieku albo Dzień dobry ! :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć mamuśka, człowieku :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Caachou_']Postanowiłam zajrzeć do Was, bo koniecznie Salsę chciałam zobaczyć. Chwyciła mnie za serce, cudna jest! :p Szkoda, że jest tylko typem TTB, ale ważne, że jej usposobienie Ci odpowiada, bo z tego co wyczytałam u [B]deer_1987[/B] - ... ty jako ty nie skarżysz się.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] W takim razie witamy. Nie skarżę się bo przywykłam i nauczyłam się funkcjonować z trochę dziwnym psem. Spacery w miejscach gdzie mam dobrą widoczność i nie ma dużej ilości osób a i tak oczy i uszy szeroko otwarte. Jeśli nie mam z kim jej wieczorem zostawić to nici z imprezy albo wyjścia do pubu...znajomi się z tym pogodzili i teraz najczęściej chodzimy w teren wypić piwo, Salsa zawsze z nami. Czasami mam wrażenie że wolą ją ode mnie bo jak zdarzy mi się jej nie zabrać to od razu pytania gdzie Rudzielec :evil_lol: Żeby jednak nie było tak różowo to czasami bywają chwile kiedy mam dość i chciałabym żeby choć troszkę inna była ale w końcu jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04386.jpg?t=1281531381[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04398.jpg?t=1281531382[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04399.jpg?t=1281531382[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04402.jpg?t=1281531383[/IMG] a tu szycie....takie małe G a tyle zamieszania [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04397.jpg?t=1281531381[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Pewnie nie warczy na Twoich znajomych tak jak Ty.....;):evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Witaj posiadaczko rasowego pittbulla ;) Quote
Ewcia38 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dzisiaj brak mi słow:loveu::loveu::loveu::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::laola: Quote
olekg89 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Przylazłem do domu i caaaalutki przedpokuj w ciapkach krwi.Założyłem mu buta i od 15min stoi z łapą w górze.Łączy się z Salsą w bólu :P Quote
*Monia* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jakieś fatum nad nami zawisło czy co?? Shina też łapę ma rozcharataną :shake: [SIZE=1]Ja wiem, ale nie powiem co..... :diabloti:[/SIZE] Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [COLOR=Navy][B]ale pętelki :glaszcze: [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04397.jpg?t=1281531381[/url] Jak nazywa sie królik bez rodowodu :hmmmm: :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt:[/B][/COLOR] Quote
*Monia* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Monia co wiesz co wiesz? [/QUOTE] Ktoś rzucił na nas zły urok :shake: [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Jak nazywa sie królik bez rodowodu :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] zając? Ja kiedyś dostałam jakieś papiery do królików miniaturek :razz:. Jedna z moich królic miała jedno z rodziców angorę, drugie grzywacza. Jaka to rasa mogła być? Druga była rasową angorką z rodzicami angorami :lol:. Quote
chita Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 dopiero doczytalam o waszych perypetiach:shake: bidula kochana dobrze ze byla taka dzielna:loveu: Quote
Recommended Posts