jonQuilla Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: zdjęć nie będzie :shake: kompletnie nie mam czasu i obawiam się że tak będzie do samego wyjazdu :roll: tym bardziej że w piątek wyruszam jeszcze na 3 dni ze znajomymi na domek, jak wrócę z tego wyjazdu to zostaną mi dwa dni na załatwienia wszystkiego ze szkocją poodwiedzam Was innym razem bo jadę do sopotu teraz buziaki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 no to juz prawie prawie jakby cie nie bylo, kurcze zazdroszcze :grins: Quote
diabelkowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ej co to za szkocja ? ja nic nie wiem a przeszlam kilka stron i juz jak zwykle leniwemu diablowi sie nie chce dalej szukac i nie wiem o co chooodzi ;( Quote
Rinuś Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [I][B]jesso ja też nic nie wiem znowu :angryy:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dowiedziałam się że na domek jednak nie pojedziemy, koleżanka będzie miała zabieg bo była dziś u chirurga z łapką swoją :p może to i lepiej, będę miała więcej czasu i wszystko na spokojnie pozałatwiam :) pewnie też znajdę czas na porobienie jakiś fotek :multi: jeszcze jutro i pojutrze do pracy a potem będę wolnym człowiekiem ;) :evil_lol::evil_lol: zobaczymy jak będzie z pogodą...oby nie tak jak dziś bo lało cały czas :mad: dla tych co nie wiedzą o co chodzi: 3 grudnia wyruszam do szkocji i wracam 9 stycznia...jadę do znajomych, spędzić z nimi święta i nowy rok :) a teraz uciekam spać bo rano trzeba wstać :) dobranoc :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Kizia Mizia jest chory :roll: przestał robić siQ więc kuzyn poszedł do weta (ale bez kota), powiedział jakie są objawy i wet dał jakąś pastę co miała pomóc...owszem pomogła bo kot zaczął się załatwiać ale po paru dniach siQ było z krwią :shake: kuzyn zabrał go do weterynarza, zrobili badania i się okazało że ma kamienie na nerkach, dostawał zastrzyki a teraz trzeba mu dawać lekarstwo do pyszczka :crazyeye: masakra, wczoraj z ciocią dawałyśmy mu...poezja :) ja go przygwoździłam do podłogi, trzymając łapy a ciocia mu wstrzyknęła lekarstwo a i tak jak go puściłam to zdążył mnie podrapać :shake: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziendoberek;-) ojj biedny kociamberr ........ buziowanko przesyłam... koncoowe odliczanko juz masz co nie? hihihih Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek;-) ojj biedny kociamberr ........ buziowanko przesyłam... koncoowe odliczanko juz masz co nie? hihihih[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dobry wieczór :loveu::loveu: a no odliczanko :) jutro ostatni raz do piernikolandii :multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Shel']buu tak długo Was nie będzie[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pewnie minie szybko :)[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Tequila1017 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Oj, biedny kotek. Jak moja kotka , kiedyś miała zapalenie płuc to chodziła do weta codziennie i dostawała coraz więcej zastrzyków. :-o Chodziła przez 5 dni . Czyli w ost. dzień dostała 5 Quote
Tequila1017 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ups , tego posta nie miało być .. był o tej samej treści co wyżej ... wysłałam niechcący dwa razy. :oops: Quote
taxelina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 i co nie smutno ci ze ostatni raz jutro? Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Shel']No chyba właśnie nie ;<[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to będziesz miała okazję potesknić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Mqrtynq']Oj, biedny kotek. Jak moja kotka , kiedyś miała zapalenie płuc to chodziła do weta codziennie i dostawała coraz więcej zastrzyków. :-o Chodziła przez 5 dni . Czyli w ost. dzień dostała 5[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:roll: na szczęście mój już nie dostaje zastrzyków, tylko te lekarstwo dwa razy dziennie[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']i co nie smutno ci ze ostatni raz jutro?[/QUOTE] :shake: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie, w gruncie rzeczy jestem szczęśliwa...mam dość tej pracy i atmosfery, która jej towarzyszy [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='deer_1987']No ale zawsze to kasa byla :P[/QUOTE] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]wierze w to że znajdzie się inne źródło :)[/FONT][/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]wierze w to że znajdzie się inne źródło :)[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] Trzymam kciuki! U nas nic z tym sie nie chce zrobic.. Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='deer_1987']Trzymam kciuki! U nas nic z tym sie nie chce zrobic..[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w końcu się uda, też trzymam kciuki :) a takie tam "twórcze" sprzed kilu lat (dokładnie z 06.10.07), dzisiaj wykopane i przerobione lekko (zarówno ogonek jak i dupka to była własność Shiro, ręka natomiast moja :evil_lol:)[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://images8.fotosik.pl/134/cd5792b03702af4c.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wieczorek , bezrobotna Córciu :p:loveu: kiedys krążyła w necie instrukcja obsługi kota :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 a Ty jzu wrociłas ? :) czy dopiero lecisz hehe bo po tej zmianie na dogo jakos mi tu nie podrodz ;P buziki dla salsuni :) Quote
Recommended Posts