Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]yhy...no nie paczałam ...patrze na Klopsa :cool3::cool3:[/B][/I]
[I][B]cholera lata mi tu ta wstretna reklama komputronika i sie menda jedna nie chce dać usunąć :mad::mad:[/B][/I]

[I][B]aaaaaaaa kcialam jesio rzec że masz odlotowy banerus[/B][/I] :multi::multi:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]u mnie też ta głupia reklama śmiga i mnie drażni :angryy:

dziękować :cool1:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Tengusia']ja se do konca nie ogladnelam bo ktos mnie wku*wil maksymalnie i przyszlam sie rozladowac wsrod dobrych duszyczek na gadulcu :angryy::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
biada temu kto śmiał wkurwić Tengusie :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Jesienny pies na 1028 co niszczy zabawke :D[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszę się że tam dotarłaś ;) widać nie brak Ci zapału

padam na pysk, poszłam spać po 5 a wstać musiałam o 9 :shake:
masakra...czuję jakby ktoś mnie walnął w głowę i nasypał piasku w oczy
kocham sen i 8h to minimum jakie muszę spędzić w łóżku żeby wstać uśmiechnięta i szczęśliwa :roll:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Ania!']U nas taka pogoda, że przespałabym cały dzień, a i wtedy bym się nie uśmiechała :roll:[/QUOTE]
tu zimno i pochmurno :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]padam na pysk, poszłam spać po 5 a wstać musiałam o 9 :shake:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]masakra...czuję jakby ktoś mnie walnął w głowę i nasypał piasku w oczy [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kocham sen i 8h to minimum jakie muszę spędzić w łóżku żeby wstać uśmiechnięta i szczęśliwa :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]

[I][B]to po co siedzialas tyle czasu ?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/I]

[I][B]trza bylo iśc spac :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]doberek :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cieszę się że zasłużyłam w Twoich oczach na medal :multi:[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Zasłużyłaś , zasłużyłaś :eviltong:
A wiesz dlaczego ? :cool3:

:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]to po co siedzialas tyle czasu ?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/I]

[I][B]trza bylo iśc spac :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]doberek :loveu:[/B][/I][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::loveu:

[SIZE=2][COLOR=Olive]rozmawiałam z kolegą.... znamy się kupę czasu a on wczoraj mi powiedział że jest poważnie chory, oniemiałam bo wydaje się być okazem zdrowia [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=Olive]:roll:[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
jeden lekarz stwierdził u niego jakiś nowotwór na nerkach, poszedł do drugiego i ten twierdzi że to niegroźny torbiel a wyniki badań ma bardzo liche i w ogóle powiedział mi co się z nim dzieje to nie wygląda to za dobrze :placz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bianka19']Zasłużyłaś , zasłużyłaś :eviltong:
A wiesz dlaczego ? :cool3:

:evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dlaczego? :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]ooooooo...no to faktycznie ....nieciekawe wiesci...[/B][/I]
[I][B]trudno w takich przypadkach rozmawiać...[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]a konsultował to z innymi lekarzami ? leczył sie od wydania diagnozy? [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]w sumie chyba niepotrzebnie pytam...[/I][/B]
[B][I]to takie przykree....[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]ooooooo...no to faktycznie ....nieciekawe wiesci...[/B][/I]
[I][B]trudno w takich przypadkach rozmawiać...[/B][/I]

[B][I]a konsultował to z innymi lekarzami ? leczył sie od wydania diagnozy? [/I][/B]

[B][I]w sumie chyba niepotrzebnie pytam...[/I][/B]
[B][I]to takie przykree....[/I][/B][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie wiem, nie chciałam wypytywać o wszystko :shake:
w przyszły weekend chyba będziemy się widzieć więc może wtedy porozmawiamy ale też jeśli sam nie zacznie to nie będę na siłę z niego wyciągać
był podłamany więc starałam się jakoś go pocieszyć :roll:
sam mówi że po raz pierwszy od kiedy się dowiedział złapał go taki dół, że zawsze stara się myśleć pozytywnie przez co większość osób nie wie nawet że coś jest nie tak :roll:
chciałabym żeby to był jakiś głupi żart :shake:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

musi konsultowac z wieloma lekarzami to na prawde moze byc tak ze wyniki sa koszmarne a przyczyna nie musi byc taka zla. mnie zaden lekarz przez jakies 7 lat nie potrafi dobrze zdiagnozowac kazdy widzi skutki a niekt nie zna przyczyny... eh :(

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]też mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, ma mi dać znać jak będzie po kolejnych badaniach
swoją drogą dzisiaj mnie wkurzył swoim głupim gadaniem :angryy:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]też mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, ma mi dać znać jak będzie po kolejnych badaniach[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]swoją drogą dzisiaj mnie wkurzył swoim głupim gadaniem :angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[/QUOTE]

Chyba podejrzewam jakim i dlaczego tak Cię to wkurzyło :shake:

Posted

jakbym była ludożercom też bym się nie przyznała.
ja wole nie ryzykować jeszcze miłe mi życie. ;)
widzę że u was złota jesień.
a nie śnieg jak to ostatnio w sz-n było. :shake:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR]

biada temu kto śmiał wkurwić Tengusie :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

powiem tylko ze szkoda gadac ... w moim domku mowi sie o nim Ten Ktorego Imienia Nie Wolno Mowic ... reszty sie domyslasz pewnie ... ale naszczescie jestem silniejsza i poprostu olalam temat choc nie omieszkalam opieprzyc go z gory do dolu :angryy::angryy::angryy: pojecia nie mam po kiego diabla on wogole do mnie zadzwonil ... szkoda gadac :mad:

Posted

[quote name='Ania!']Chyba podejrzewam jakim i dlaczego tak Cię to wkurzyło :shake:[/QUOTE]
pokłóciliśmy się przez to :niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']ja zawsze wchodze od panelu administracji i od pierwszego nieprzeczytanego posta, wtedy nie trace stron na cofanie i patrzenie gdzie bylam a gdzie nie[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]też dobry sposób :)[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Lilo.']jakbym była ludożercom też bym się nie przyznała.
ja wole nie ryzykować jeszcze miłe mi życie. ;)
widzę że u was złota jesień.
a nie śnieg jak to ostatnio w sz-n było. :shake:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]każdy ma prawo do swojego zdania :)

fakt jest złoto jeszcze u nas :)
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Tengusia']powiem tylko ze szkoda gadac ... w moim domku mowi sie o nim Ten Ktorego Imienia Nie Wolno Mowic ... reszty sie domyslasz pewnie ... ale naszczescie jestem silniejsza i poprostu olalam temat choc nie omieszkalam opieprzyc go z gory do dolu :angryy::angryy::angryy: pojecia nie mam po kiego diabla on wogole do mnie zadzwonil ... szkoda gadac :mad:[/QUOTE]
uwielbiam ludzi, którzy nie dają o sobie zapomnieć :angryy:
:calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']powiem tylko ze szkoda gadac ... w moim domku mowi sie o nim Ten Ktorego Imienia Nie Wolno Mowic ... reszty sie domyslasz pewnie ... ale naszczescie jestem silniejsza i poprostu olalam temat choc nie omieszkalam opieprzyc go z gory do dolu :angryy::angryy::angryy: pojecia nie mam po kiego diabla on wogole do mnie zadzwonil ... szkoda gadac :mad:[/QUOTE]
Jak to po co? żeby sprawdzić czy lamentujesz po ogromnej stracie, czy żyjesz czy może jesteś taka smutna i biedna że żyć bez Tego Którego Imienia Nie Wolno Mówić nie możesz :angryy: Oni tak mają! Muszą podbudować swoje wielkie ego, myślą naiwni że my sie pozbierać nie możemy! A guzik panowie! Nie jesteście pępkiem świata i wszystko nie kręci sie wokół was, a my mamy sie świetnie. Bez dwóch zdań :mad:

Olać go! Żałosne to to i tyle

Cze żonkil :)

Jutro do pracy co nie?
Ja też ;( I kurde 4h ze studentami .... jak ja cierpię

Posted

[quote name='Magda25']Jak to po co? żeby sprawdzić czy lamentujesz po ogromnej stracie, czy żyjesz czy może jesteś taka smutna i biedna że żyć bez Tego Którego Imienia Nie Wolno Mówić nie możesz :angryy: Oni tak mają! Muszą podbudować swoje wielkie ego, myślą naiwni że my sie pozbierać nie możemy! A guzik panowie! Nie jesteście pępkiem świata i wszystko nie kręci sie wokół was, a my mamy sie świetnie. Bez dwóch zdań :mad:

Cze żonkil :)

Jutro do pracy co nie?
Ja też ;( I kurde 4h ze studentami .... jak ja cierpię[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu:
dobrze powiedziane :)

a no do pracy :roll:
im bliżej końca tym bardziej nie chce mi się tam chodzić :oops:

4h szybko Ci minie :happy1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]uwielbiam ludzi, którzy nie dają o sobie zapomnieć :angryy:
:calus:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='Magda25']Jak to po co? żeby sprawdzić czy lamentujesz po ogromnej stracie, czy żyjesz czy może jesteś taka smutna i biedna że żyć bez Tego Którego Imienia Nie Wolno Mówić nie możesz :angryy: Oni tak mają! Muszą podbudować swoje wielkie ego, myślą naiwni że my sie pozbierać nie możemy! A guzik panowie! Nie jesteście pępkiem świata i wszystko nie kręci sie wokół was, a my mamy sie świetnie. Bez dwóch zdań :mad:

[/QUOTE]

dzieki dziewczynki :calus: