Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE][quote name='Ania!']Moja podobnie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Mqrtynq']Moje psy tak samo zjedzą wszystko. :eviltong:[/QUOTE][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Salsa też zje wszystko, pod warunkiem że nie jest to przeznaczone dla psów
zjada nawet czosnek i cebule :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Witamy się wieczorkiem :)

A.[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :loveu::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Salsa też zje wszystko, pod warunkiem że nie jest to przeznaczone dla psów [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zjada nawet czosnek i cebule :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[/QUOTE]

Lenka raczej gustuje w bułkach i drożdżówkach, stąd jej nienaganna linia :diabloti:
A przed Bezką mama musi chować surowe ziemniaki, bo to jej przysmak :roll:

Posted

[URL]http://images6.fotosik.pl/560/5d9d260978127994.jpg[/URL]

[I][B]no ja bym zdecydowanie wolała po czyms takim ładowac kudłate do prania anizeli po tym gooownianym incydencie :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]noo powiem Ci ze w kwesti dokarmiania przez inkszych to ja rwie wlosy z glowy ...moj tata jest niereformowalny :mad: ilekroc kudłate tam lądują to wracają rozkokocone ..kulek nie chcą ..nie sluchają ..wogole masakra :shake:[/B][/I]
[I][B]dopiero kolejne kilka dni u mnie doprowadza je do pionu ...i tak mam błedne koło...maupy sie juz przyzwyczaily ..[/B][/I]
[I][B]dom = dyscyplina [/B][/I]
[I][B]dziadek = wolna amerykanka [/B][/I]
[B][/B]
[B][I]witanko i buziowanko :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='Ania!']Lenka raczej gustuje w bułkach i drożdżówkach, stąd jej nienaganna linia :diabloti:
A przed Bezką mama musi chować surowe ziemniaki, bo to jej przysmak :roll:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]bułke zje ale tylko w domu i z masłem...akurat na spacerach jak leży gdzieś jakiś chleb dla gołębi to nie ruszy na całe szczęście
za to wszelkiego rodzaju gnaty wpakuje do pyska :shake:
mój poprzedni pies wyżerał ze śmietnika obierki od ziemniaków
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='zuzolandia'][URL]http://images6.fotosik.pl/560/5d9d260978127994.jpg[/URL]

[I][B]no ja bym zdecydowanie wolała po czyms takim ładowac kudłate do prania anizeli po tym gooownianym incydencie :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]noo powiem Ci ze w kwesti dokarmiania przez inkszych to ja rwie wlosy z glowy ...moj tata jest niereformowalny :mad: ilekroc kudłate tam lądują to wracają rozkokocone ..kulek nie chcą ..nie sluchają ..wogole masakra :shake:[/B][/I]
[I][B]dopiero kolejne kilka dni u mnie doprowadza je do pionu ...i tak mam błedne koło...maupy sie juz przyzwyczaily ..[/B][/I]
[I][B]dom = dyscyplina [/B][/I]
[I][B]dziadek = wolna amerykanka [/B][/I]

[B][I]witanko i buziowanko :loveu:[/I][/B][/QUOTE]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]no ja też jednak wolę błocko zmywać niż Qpe bo i w takowym czymś nie jednokrotnie postanowiła się wytarzać

psy są cwane i bardzo szybko kodują sobie gdzie na ile mogą sobie pozwolić
Salsa np. nie żebra jak ja jem, kładzie się gdzieś a jak ja zjadam i coś dla niej mam to wrzucam do miski...już dawno zrozumiała że z ręki ode mnie nigdy nic nie dostanie i nie próbuje nic wskórać bo wie że jedyne co może otrzymać to opierdziel
za to mojej mamie i innym domownikom wchodzi na głowę jak jedzą (siada najcześciej za plecami, obok albo na poręczach foteli, które są zsunięte razem i wtyka nos prawie w talerz)...ja na to patrzeć nie mogę, co z tego że powiem żeby zeszła jak oni nie reagują i dają pod stołem jej coś :mad: zawsze mówię "chcesz jej dać to skończ jeść i idź do jej miski wrzuć żeby znała kolejność" ale nie bo po co? wygodniej przecież dać pod stołem :roll:
a jak przychodzą goście i pies żebra to oczywiście są pretensje do mnie że pies jest nienauczony :angryy:
[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[I][B]Ja czasem dam coś Brutiemu z ręki :evil_lol: ale jak mówię mu żeby nie żebrał to zawsze sobie idzie bo wie, że ja tego nie znosze...

ahh ta moja zdolna bestia:diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żonkila! Bo nam kogut łysieje z tęsknoty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]toć o to mi chodzi...rozbiorę go i wpadnę pooglądać :evil_lol:
robię to dla Was kurki :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='WeronikaM']cześć :hand:

chcemy fotki !!! :mad:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
cześć :multi::loveu:
nie marudź i nie machaj kijem...dopiero co były i wspominałam żeby oglądać bo nie wiadomo kiedy znów będą :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='zuzolandia'][I][B]Siemankoo to sem jaaaa :multi::multi:[/B][/I][/QUOTE]
to se widze że to Ty, miło :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Cześć z wieczora :)

A.[/QUOTE]
cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][I][B]Ja czasem dam coś Brutiemu z ręki :evil_lol: ale jak mówię mu żeby nie żebrał to zawsze sobie idzie bo wie, że ja tego nie znosze...

ahh ta moja zdolna bestia:diabloti:[/B][/I][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no jak się ma do czynienia z normalnym psem to można dawać z ręki :diabloti:
ja też daję ale nie podczas posiłku mojego kiedy nie chcę żeby pies mi się ślinił na kolana[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]toć o to mi chodzi...rozbiorę go i wpadnę pooglądać :evil_lol:
robię to dla Was kurki :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Diabelski plan:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Diabelski plan:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przecież ja tylko takie miewam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Shel']Myślałam, że będą nowe foty :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:shake: nie będą
znów w pracy jestem i dopiero o 19 kończę, jutro może o 16/17 ale i tak jest już ciemno o tej godzinie a poza tym muszę jutro pozałatwiać kilka spraw związanych z wyjazdem...mam nadzieję że nie odezwie się we mnie leń bo już odkładam to od X czasu :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Cześć :)

A.[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Maks i Spark']Nie wiedziałam, że jesteś teraz w pracy.....to szybkiej pracy życzę ;)

A.[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki, przyda się bo dzisiaj sama jestem więc pewnie będzie mi się dzień dłużył :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]znów w pracy jestem i dopiero o 19 kończę, jutro może o 16/17 ale i tak jest już ciemno o tej godzinie a poza tym muszę jutro pozałatwiać kilka spraw związanych z wyjazdem...mam nadzieję że nie odezwie się we mnie leń bo już odkładam to od X czasu :mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[/QUOTE]

A wyjeżdżasz już chyba za niecały miesiąc, tak?

Posted

[quote name='Ania!']A wyjeżdżasz już chyba za niecały miesiąc, tak?[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nuu :multi:
wczoraj był okrągły miesiąc bo wybywam 3 grudnia :)
już nie wiele czasu a tak dużo do zrobienia :roll: w pracy zaczął się ruch bo zbliżają się Mikołajki więc skończyło się bimbanie a ja głupia nie pomyślałam o tym wcześniej i zostawiłam sobie wszystko na ostatnią chwilę :shake: cała ja
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Shel']Nie chcę nic mówić, ale... domowe też mogą być :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie lubię za bardzo domowych zdjęć :eviltong:

śnieg troszkę u nas sypie :-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Przyszłam zaglądnąc co słychać u mojej psiej ulubienicy z adhd :loveu::loveu:[/QUOTE]
nie wiem co u niej słychać ale podjerzewam że śpi i tęskni za mną :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Mqrtynq']Hej. :hand:
U nas też śnieg. :roll:
Ile u was dziś stopni było rano?
U nas - 2[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi:

też chyba -2 ale do tego był straszny wiatr i nadal jest [/B][/COLOR][/FONT]