Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [url]http://images8.fotosik.pl/112/550ee46ec2cd40bc.jpg[/url] cudne photo :loveu: Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a pewnie że się nie znasz :diabloti: i nie zadzieraj tego nocha tak do nieba bo gołębie kusisz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ty się znasz......:roflt: Nosem?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]zuzolandia [I][B]Zgadzam sie JABCO sie nie zna :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Następna Ekszpertka od siedmiu bolesci:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Rinuś']Ty byłaś ponad 9 a mi zdarza się być ponad 11h....wykańcza to...[/QUOTE] [I][B]ja czasami musze siedziec i 15 godzin :eviltong::eviltong:...jak wychodze o 9 to wracam o 2-3 nad ranem :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]JABCO- miłość bywa bolesna :diabloti::diabloti:[/B][/I] [B][/B] [B][I]siemanko Kffiatku :loveu:[/I][/B] Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='zuzolandia'] [I][B]JABCO- miłość bywa bolesna :diabloti::diabloti:[/B][/I] [/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bidulka :glaszcze: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja też witam po pracy :multi::multi::multi: A. Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='deer_1987']ja juz pospalam od 17 do 21 :D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] śpioch :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Zgadzam sie JABCO sie nie zna :diabloti:[/B][/I] [I][B]tez byłam cały dzien w pracyy ..wlasnie wrocilam bleeeeee....nie ma to jak nic nie robic :evil_lol: chyba se wezne wolne jakies zaległe hihihihihih[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja 26 listopada po raz ostatni pójdę pierniczyć :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Basia&Safi'][I][B]i tez bylam w pracy i nic nie robiłam :oops:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no i dobrze, jeszcze nie raz się napracujesz [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Maks i Spark']Cześć Fajnego czwartku A.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :loveu: dziękuję, całkiem fajny był :razz: [/B][/FONT][/COLOR] [QUOTE][quote name='Rinuś']Ty byłaś ponad 9 a mi zdarza się być ponad 11h....wykańcza to...[/QUOTE] [quote name='zuzolandia'][I][B]ja czasami musze siedziec i 15 godzin :eviltong::eviltong:...jak wychodze o 9 to wracam o 2-3 nad ranem [/B][/I][/QUOTE][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja mówię o pracy a nie o wyzysku :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Izabela124.'][URL]http://images8.fotosik.pl/112/550ee46ec2cd40bc.jpg[/URL] cudne photo :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mało się z tych schodów nie spieprzyłam bo Salsa mi wbiegła w nogi :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ty się znasz......:roflt: Nosem?[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Następna Ekszpertka od siedmiu bolesci:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:oops: nie wyzywaj mnie bo zamknę się w sobie[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='zuzolandia'] [B][I]siemanko Kffiatku :loveu:[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bidulka :glaszcze: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a mi zrobisz cacy? :p[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Tengusia']dzien doberek po pracy :hand:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry wieczór po pracy :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Ja też witam po pracy :multi: A.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: czyli wszyscy już skończyli robotę na dziś [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mało się z tych schodów nie spieprzyłam bo Salsa mi wbiegła w nogi [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][/QUOTE]Ha ha szkoda, że tego nie widziałam:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [I][B]a co bedziesz robić po 26 listopada????[/B][/I]:cool3: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Izabela124.']Ha ha szkoda, że tego nie widziałam:evil_lol:[/QUOTE] [B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]pff...zgadałabyś się z moją koleżanką, ona uwielbia jak ja się przewracam :evil_lol: i jak tylko pojawiamy się gdzieś w towarzystwie to ona zaczyna opowiadać o tym gdzie i jak się wyrżnęłam :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='zuzolandia'][I][B]a co bedziesz robić po 26 listopada????[/B][/I]:cool3:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]z pierniczenia przejdę na opierniczanie :evil_lol: od 3 grudnia do 9 stycznia będę w szkocji :loveu: a jak wrócę to będę się martwić pewnie tym że nie mam pracy i nie mogę jej znaleźć ale o tym póki co nie myślę [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]pff...zgadałabyś się z moją koleżanką, ona uwielbia jak ja się przewracam :evil_lol: i jak tylko pojawiamy się gdzieś w towarzystwie to ona zaczyna opowiadać o tym gdzie i jak się wyrżnęłam :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][/QUOTE]He he ja już jestem taka, e ze wszystkiego się śmieje, a szczególnie jak ktoś zrobi coś głupiego to wtedy nie mogę się powstrzymać od śmiechu:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Izabela124.']He he ja już jestem taka, e ze wszystkiego się śmieje, a szczególnie jak ktoś zrobi coś głupiego to wtedy nie mogę się powstrzymać od śmiechu:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] to podobnie jak ja :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Milego dnia!!![/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki i wzajemnie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Zazdroszczę tej Szkocji :lol::lol: Taka pogoda, że nic mi się dzisiaj nie chce :shake: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam neta mam neta mam neta :multi::multi::multi: Córcia to nie bedzie cie na moich urodzinkach :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Ania!']Zazdroszczę tej Szkocji :lol::lol: Taka pogoda, że nic mi się dzisiaj nie chce :shake:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie zazdraszczaj tylko pakuj plecak i wyruszamy 3.12 :p u nas całkiem spoko pogoda, jesienna ale nie deszczowa na całe szczęście :cool3:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam neta mam neta mam neta :multi::multi::multi: Córcia to nie bedzie cie na moich urodzinkach :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o masz neta :multi::multi: :hmmmm: jak to nie będę jak będę? duchem mamcia, duchem !!! zresztą na dogo będę zaglądać o ile ichny net i laptop (który w tej chwili jest popsuty :evil_lol:) mi na to pozwolą :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [I][B]To naprawiaj lapka :diabloti:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]To naprawiaj lapka :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie mój, nie mam jak naprawić...zresztą kumpel na niego usiadł więc nie wiem czy jest co naprawiać :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zamknęłas sie w sobie już czy jeszcze nie?:roll: wiesz tak pytam bo chciała bym zobaczyć to nietypowe zjawisko:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zamknęłas sie w sobie już czy jeszcze nie?:roll: wiesz tak pytam bo chciała bym zobaczyć to nietypowe zjawisko:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czy Ty dyskretnie sugerujesz mi abym się zamknęła? :crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Kashdog']Witamy się :lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witamy witamy :multi::loveu: *** a ja jeszcze 2h i 1min. w pracy a potem cały weekendzik wolny :multi: trzymajcie kciuki żeby w sobotę dopisała pogoda to może wybiorę się z Salsą na spacer i będą zdjęcia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czy Ty dyskretnie sugerujesz mi abym się zamknęła? :crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeeee:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] *** a ja jeszcze 2h i 1min. w pracy a potem cały weekendzik wolny :multi: trzymajcie kciuki żeby w sobotę dopisała pogoda to może wybiorę się z Salsą na spacer i będą zdjęcia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] a ja w sobote do pracy :mdleje: ale za to za tydzien mam trzy dni wolnego :multi: i pojade poznac Grosie Dominisie :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tequila1017 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hej :hand: No to trzymamy kciuki :D Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeeee:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]coś mi mówi że mijasz się z prawdą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']a ja w sobote do pracy :mdleje: ale za to za tydzien mam trzy dni wolnego :multi: i pojade poznac Grosie Dominisie :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zazdroszczę Ci takich znajomości :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Mqrtynq']Hej :hand: No to trzymamy kciuki :D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :multi::loveu: przyda się :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts