halgre Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Cześć ...[/COLOR][/B] [IMG]http://i29.tinypic.com/2yjwmpu.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Milego dnia, lece na spacer i do szkoly :D 10 fotek wrzucilam :P Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='AngelsDream']Uwierz mi, że aż za dobrze wiem, o czym piszesz i co masz na myśli.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] niestety takie zachowanie staje się normalne i już mało kogo zaskakuje[/B][B]:roll: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ...[/COLOR][/B] [IMG]http://i29.tinypic.com/2yjwmpu.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Milego dnia, lece na spacer i do szkoly :D 10 fotek wrzucilam :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Tobie również w takim razie miłego dnia :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Doberek miłego :) A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]doberek :multi:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy się :multi: Trochę nas tu nie było więc fotki pooglądaliśmy :p super :evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hej ;) Co do sąsiadek i tych dzieciaków to mam ten sam problem . :roll: Nie, że tylko się boją Tequili, ale i Fionki :roll: , bo jak Fionka lekko warknie to takie 5 letnie bachory biegną do swoich mam i potem ich mamy mają jakieś wąty do moich rodziócw :roll: Albo ostatnio była taka sytuacja: Ja szłam sobie z Tequilą i ona była bez kagańca, i później jak wróciłam do domu to jeden z sąsiadów do mamy z tekstem; Ten pies jest agresywny, bez kagańca i z dzieckiem chodzi. :roll: A Tequila jak ją zawołam przybiega, chodzi przy nodze, jak powiem do niej noga to nawet na psa nie zwraca uwagi, ale zawsze coś im nie bdzie pasowało w moim psie :roll: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='bianka19']Heej :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='madziulik_13']Witamy się :multi: Trochę nas tu nie było więc fotki pooglądaliśmy :p super :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]również się witamy :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Mqrtynq']Hej ;) Co do sąsiadek i tych dzieciaków to mam ten sam problem . :roll: Nie, że tylko się boją Tequili, ale i Fionki :roll: , bo jak Fionka lekko warknie to takie 5 letnie bachory biegną do swoich mam i potem ich mamy mają jakieś wąty do moich rodziócw :roll: Albo ostatnio była taka sytuacja: Ja szłam sobie z Tequilą i ona była bez kagańca, i później jak wróciłam do domu to jeden z sąsiadów do mamy z tekstem; Ten pies jest agresywny, bez kagańca i z dzieckiem chodzi. :roll: A Tequila jak ją zawołam przybiega, chodzi przy nodze, jak powiem do niej noga to nawet na psa nie zwraca uwagi, ale zawsze coś im nie bdzie pasowało w moim psie :roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo niektórzy ludzie mają to do siebie że lubią uprzykrzać innym życie...zawsze znajdą jakiś powód jeśli widzą TTB na ulicy to od razu śmierć w oczach a przecież każdy pies może okazać się agresywny :roll: ostatnio na osiedlu u mojej kuzynki dzieci bawiły się w piaskownicy i podbiegł husky, zaatakował dziewczynkę 6 letnią...ma na głowie i rękach założone 32 szwy a przecież husky ludziom nie kojarzy się z bestią która rozrywa na strzępy dzieci :mad: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Aga&Ganja']A gdzie tu jakieś zdjęcia?! :mad:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie wiem kiedy będą :) może w sobote albo niedzielę dopiero :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Juz jestem spowrotem :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]więc witam ponownie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Co tak późno?? :mad:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] w pracy jestem od 15 do 19 caly tydzień w zasadzie i teoretycznie mogłabym rano ale jestem głupia i się wkopałam :roll: kolega wyjechał a ja obiecałam że zajmę się jego pracą więc rano siedzę przy pc i udaję swojego kolegę żeby jego szef nie kapnął się że ten sobie wyjechał, na szczęście juz w sobote wraca :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] w pracy jestem od 15 do 19 caly tydzień w zasadzie i teoretycznie mogłabym rano ale jestem głupia i się wkopałam :roll: kolega wyjechał a ja obiecałam że zajmę się jego pracą więc rano siedzę przy pc i udaję swojego kolegę żeby jego szef nie kapnął się że ten sobie wyjechał, na szczęście juz w sobote wraca :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to jak rano jesteś wolna, to możesz cykać do woli... Wyśpisz się, obowiązki i cykanie fotek. :cool3: A jak idzie udawanie kolegi? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Aga&Ganja']No to jak rano jesteś wolna, to możesz cykać do woli... Wyśpisz się, obowiązki i cykanie fotek. :cool3: A jak idzie udawanie kolegi? :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no właśnie udawanie kolegi równa się z tym że muszę 3/4h siedzieć przy pc i szukać jakiś durnych rzeczy w sieci i klikać na jakieś idotyczne linki....kompletnie nie kumam o co chodzi :roll: ja myslałam że to będzie zajmowało mi max 1 godzine dziennie :mad:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no właśnie udawanie kolegi równa się z tym że muszę 3/4h siedzieć przy pc i szukać jakiś durnych rzeczy w sieci i klikać na jakieś idotyczne linki....kompletnie nie kumam o co chodzi :roll: ja myslałam że to będzie zajmowało mi max 1 godzine dziennie :mad:[/B] [/COLOR][/FONT][/quote] Niby to nic takiego, a ot masz ci babo placek. :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mnie przeraża to jak ludzie są uprzedzeni do TTB. :-o Ale ostatnio się przekonałam, że nie tylko do nich. Byłam z Larą (która w sumie jest drobna i nie taka wysoka) i nagle matka jakiegos dziecka zaczęła się na wydzierac, żeby jej maluch nie podchodził do Lary, bo ona go ugryzie.. A ja z usmiechem na ustach powiedziałam, że Lara nikogo nie ugryzie.. Co najwyzej połknie w całosci... Ale jest najedzona, więc można ją pogłąskac.:diabloti: Kobieta chciała mnie zabis spojrzeniem. :evil_lol: Ale mam dośc historyjek jaki to z Lary potwór. :cool1: aa.. zdjecia.! :mad::diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Justy$ka']Mnie przeraża to jak ludzie są uprzedzeni do TTB.[/quote] Ja chyba jestem jakaś cofnięta w rozwoju... Co to TTB? :roll: Pies? :evil_lol: Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ja myslałam że to będzie zajmowało mi max 1 godzine dziennie :mad:[/B] [/COLOR][/FONT][/QUOTE] może jemu zajmuje ;) Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Ja chyba jestem jakaś cofnięta w rozwoju... Co to TTB? :roll: Pies? :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] terrier typu bull :) tak mam placek :) niech już wraca i robi co do niego należy :evil_lol: [COLOR=Black]Justyśka[/COLOR], no widzisz a przecież Lara wygląda jak nie zagrażający nikomu cielaczek :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jaka Ty dobra koleżanka jesteś, kolega powinien Cię ozłocić :) A. Quote
taxelina Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 eee? i szef nie widzi ze to kobieta zamiast faceta przy kompie? Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jaka Ty dobra koleżanka jesteś, kolega powinien Cię ozłocić :) A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]już mu to mówiłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]już mu to mówiłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] .....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? A. Quote
Tequila1017 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='bianka19']Czekamy na zdjęcia ;)[/QUOTE] My też :D ( 10 znaków ) Quote
Recommended Posts