jonQuilla Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: ja jeszcze tydzień i urlop ponad 3 tygodnie :) jutro już siostra przylatuje :multi::multi: a do pracy idę na 15 do 19 :multi::multi: poszłyśmy w południe z Salsą na boisko poszkolić się i było genialnie :multi::multi: kilka razy próbowała mi czmychnąć ale byłam szybsza od niej tym razem i depłam na smycz :diabloti: w końcu chyba zakumała że nie ma co uciekać więc robiła wszystko :multi: i to bez smakołyka...na samo klikanie i poklepywanie :) był taki skwar że nie chciała nic do pyska na dworze wziąć :) w sumie to zanim doszłyśmy na miejsce to ona już zziajana była :evil_lol: dlatego też może taka grzeczna bo mocy nie miała na świrowanie :) tak czy siak jestem dumna z kobyłki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kaya93 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Hejka Wam:loveu: Mmmm widzisz jaką zdolną masz tą kobyłke:evil_lol::loveu: :bigcool: Relax,:bigcool: relax, :bigcool:relax:bigcool: Quote
.Agata. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] poszłyśmy w południe z Salsą na boisko poszkolić się i było genialnie :multi::multi: kilka razy próbowała mi czmychnąć ale byłam szybsza od niej tym razem i depłam na smycz :diabloti: w końcu chyba zakumała że nie ma co uciekać więc robiła wszystko :multi: i to bez smakołyka...na samo klikanie i poklepywanie :) był taki skwar że nie chciała nic do pyska na dworze wziąć :) w sumie to zanim doszłyśmy na miejsce to ona już zziajana była :evil_lol: dlatego też może taka grzeczna bo mocy nie miała na świrowanie :) tak czy siak jestem dumna z kobyłki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Brawo dla Salsy ! :multi::multi: My mamy większy problem - ćwiczenia to tylko po południu koło 19-20 bo wcześniej za gorąco dla krótkomorda mojego :diabloti: A mi jeszcze zostało 1,5 miesiąca urlopu :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='deer_1987']Zazdroszcze urlopu a jedziesz gdzies? :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] raczej nie, bynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo :) moja siostra będzie cały miesiąc w Polsce i 3 sierpnia przylatuje moja przyjaciółka i kumpel na 2 tygodnie więc będzie trzeba nadrobić zaległości, swoje wysiedzieć itd :) stęskniłam się już :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Kaya93']Hejka Wam:loveu: Mmmm widzisz jaką zdolną masz tą kobyłke:evil_lol::loveu: :bigcool: Relax,:bigcool: relax, :bigcool:relax:bigcool:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agata_Roki']Brawo dla Salsy ! :multi::multi: My mamy większy problem - ćwiczenia to tylko po południu koło 19-20 bo wcześniej za gorąco dla krótkomorda mojego :diabloti: A mi jeszcze zostało 1,5 miesiąca urlopu :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ten urlop to jedyne czego mi brakuje ze szkolnych lat :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Widzę, że nie tylko ja cierpię na bezsenność :diabloti: Quote
halgre Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [B]Witam ... :hand::hand::hand: U nas dziś deszczowo, w nocy była burza i grad ... [/B]:diabloti::diabloti::diabloti: [B]Ale jutro ma być w CAŁEJ Polsce TYLKO słońce, bez deszczu i burz :loveu::loveu: no i uuuupał :diabloti::mad::roll:[/B] Quote
taxelina Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 No to fajnie takie spotkania no i sobie odpoczniesz :D Quote
M&S Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hello w czwarteczek :p w nocy była buuuurza piękna i lało....i spać nie dało :mad: A. Quote
Tengusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hello w czwarteczek :p w nocy była buuuurza piękna i lało....i spać nie dało :mad: A.[/quote] mialam to samo :placz: Quote
M&S Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Tengusia']mialam to samo :placz:[/quote] Lubię burze, ale też chciałabym pospać....:cool3: A. Quote
Selket Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Cześć :loveu: :loveu: A u nas nareszcie chmury i troszkę chłodniej :multi: :multi: Dobrego dnia Słońce :calus: :calus: :calus: Quote
jonQuilla Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: tutaj słońce świeci, jest duszno i w nocy nie padało.... w południe wczoraj popadało 2h ale później znów była duchota :) [COLOR=Black]C&B[/COLOR], teraz to i tak ja szybko chodzę spać :evil_lol: wczoraj wyjątkowo do 1 posiedziałam :) czy Wam też dogo rano nie działa, czasami się nie ładuje :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: A u nas nareszcie chmury i troszkę chłodniej :multi: :multi: Dobrego dnia Słońce :calus: :calus: :calus:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :loveu: Tobie również Gwiazdko :calus::calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: A u nas nareszcie chmury i troszkę chłodniej :multi: :multi: Dobrego dnia Słońce :calus: :calus: :calus:[/quote] u nas juz sie zaczyna slonce pojawiac znowu bedzie goraco ... jak to w lato byc powinno :p tylko ta duchota wczoraj to nie bylo czym oddychac a przez burze musialam zamknac okno w pokoju, myslalam ze sie udusze :placz: dzieki temu sie nie wyspalam nic a nic ... a dzis wyjatkowo ide popoludniu do pracy, jutro musze wstac o 4:30 bo o 5:30 mamy pociag do Kraka ... oj w sobote bede odsypiac jak nic :eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Tengusia'] a dzis wyjatkowo ide popoludniu do pracy, jutro musze wstac o 4:30 bo o 5:30 mamy pociag do Kraka ... oj w sobote bede odsypiac jak nic :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] 4:30? toć to środek nocy :mdleje: masakra, ja to śpioch jestem....dobry sen to taki, który kończy się o 12 albo 13 i niestety dawno takiego nie zaznałam, zawsze w dni wolne jest coś do zrobienia :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] 4:30? toć to środek nocy :mdleje: masakra, ja to śpioch jestem....dobry sen to taki, który kończy się o 12 albo 13 i niestety dawno takiego nie zaznałam, zawsze w dni wolne jest coś do zrobienia :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja tez spioch jestem ale co zrobic jak mus to mus, ale potem tylko w niedziele pobudka o 6 rano i smigamy na urlop gdzie bede sie byczyc do woli :loveu: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]była burza jak jasny pieron :diabloti:lało , fleszem, błyskało :diabloti:....a ja dziś budziłam Kubę o 4.30 na pociąg do Warszawy :diabloti:..... i jeszcze jedzie bo pociąg ma opóźnienie 2 godzinki ...bagatelka :p Witaj Córcia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [I][B]Witam :loveu::loveu::loveu: Dziewcynki zacznijcie chodzic szybko spać bo niewyspanie źle wpływa na cerę :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Tengusia']ja tez spioch jestem ale co zrobic jak mus to mus, ale potem tylko w niedziele pobudka o 6 rano i smigamy na urlop gdzie bede sie byczyc do woli :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] i wtedy niech ktoś spróbuje zakłócić sen :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='karolina1']Witam się :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']Witamy się w czwartek[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]była burza jak jasny pieron :diabloti:lało , fleszem, błyskało :diabloti:....a ja dziś budziłam Kubę o 4.30 na pociąg do Warszawy :diabloti:..... i jeszcze jedzie bo pociąg ma opóźnienie 2 godzinki ...bagatelka :p Witaj Córcia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Mamcia :multi::loveu: u Nas dzisiaj ślicznie i nie zanosi się na deszcz :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Witam :loveu::loveu::loveu: Dziewcynki zacznijcie chodzic szybko spać bo niewyspanie źle wpływa na cerę :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej :multi::loveu: dobrze już nie będę, przepraszam :evil_lol: niedługo jadę na lotnisko :multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Czytałam o niegrzecznej Salsie i fotki widziałam To jak urlopik masz to zapraszam do siebie:lol: Quote
Recommended Posts