Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MaStaCh_'][CENTER][COLOR=teal][B]FoteCki u Mnie i u Emi :D [/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&highlight=emdziolek&page=342"][COLOR=black][I]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&highlight=emdziolek&page=342[/I][/COLOR][/URL][/CENTER]

[CENTER][COLOR=teal][B]Zapraszamy !! :D[/B][/COLOR][/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ooooo jaka lanserka :cool1::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja siem tak grzecznie pytam gdzie jest moja 1/3 banerka:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojnie mi tu! :)
dorobię...nie bój nic...wczoraj po prostu już padałam na ryjek jak go robiłam :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale NOWY baner [IMG]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/194.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....Baner :cool2: Bajer .......fool wypas[/B][/COLOR][/FONT] :cool1:[/quote][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]WARIATY DWA !!! :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Proszę mi tu nie zachwalac......bedzie fajny jak wróci moja 1/3.....:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
:evil_lol::evil_lol:patrzcie ją jak się upomina ;)
ale to dobrze ...trzeba walczyć o to co się należy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]fajny ten baner ino... jakiś takiś wybrakowany :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Baardzo dobrze powiedziane....brawo Madzialenko :loveu::klacz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][/quote]

:oops::oops::oops:

[quote] [quote name='MaStaCh_'][CENTER][COLOR=teal][B]FoteCki u Mnie i u Emi :D [/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&highlight=emdziolek&page=342"][COLOR=black][I]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&highlight=emdziolek&page=342[/I][/COLOR][/URL][/CENTER]

[CENTER][COLOR=teal][B]Zapraszamy !! :D[/B][/COLOR][/CENTER]
[/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ooooo jaka lanserka :cool1::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B];) jasne że i bez tej lanserki bym tam wparowała skontrolować czy przez przypadek zdjęcia nie są niegrzeczne ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojnie mi tu! :)
dorobię...nie bój nic...wczoraj po prostu już padałam na ryjek jak go robiłam :) :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No myśle że to chwilowe zaćmienie spowodowane zmęczeniem :cool1:[/COLOR][/FONT]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
:evil_lol::evil_lol:patrzcie ją jak się upomina ;)
ale to dobrze ...trzeba walczyć o to co się należy :evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A co mnie tu bedą bezkarnie grabić z mojej 1/3:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A co mnie tu bedą bezkarnie grabić z mojej 1/3:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops::oops::oops: obiecuję że dzisiaj się tym zajmę ale już nie wal tym kijem bo Ci łapka spuchnie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops::oops::oops: obiecuję że dzisiaj się tym zajmę ale już nie wal tym kijem bo Ci łapka spuchnie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty sie o moja łapkę nie martw...ty się martw o ten kijasek ....no to bier sie do roboty :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty sie o moja łapkę nie martw...ty się martw o ten kijasek ....no to bier sie do roboty :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
oki, martwię się o kijasek żeby nie spuchł :evil_lol::evil_lol:

teraz nie mogę...ale wieczorkiem z pewnością wezmę się do roboty :):eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]DOSTALAM IGNORA:placz:

FOCH!!!!!
:obrazic:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] o zgrozo :mdleje::mdleje: ale debil ze mnie :roll:

:modla::modla::modla: pseplasam Cię siostrzyczko !!!
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']ło żonkilek - jaki samokrytycyzm :D[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no baaa ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']a mi sie podobal bardziej ten stary baner:razz::diabloti:
ten zbym malo kolorowy:razz: nie to co tamten....:grin:

siemanko:multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu:

no fakt, tamten miał więcej kolorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale nabrałam znów chęci na działanie w photoshopie wiec pewnie dzisiaj w nocy będę znów coś kombinowała z bannerem :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='gops']piekniaste foteczki widzialam kilka stron temu :loveu: tera chcem wiecej :evil_lol:[/quote]
cieszę się że widziałaś ale póki co muszę tamte starczyć gdyż dopiero co mi bateria padła w aparacie...szłam na spacerek z Salsą i chciałam wziąć aparat, włączam go a on cyk i się wyłączył :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no fakt, tamten miał więcej kolorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale nabrałam znów chęci na działanie w photoshopie wiec pewnie dzisiaj w nocy będę znów coś kombinowała z bannerem :) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][/FONT][/B][/quote]
proponuje cos w odcieniach zieleni:loveu::loveu::loveu:

Posted

Żonkilku, jaki piekny bannerek zrobisz :D :D Na pewno będzie wspaniały i śliczny :D :D Starsznie mi się odoba i jest tai niesamowity i zielony ;)
Pierwsza wazelinka ze mnie :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']proponuje cos w odcieniach zieleni:loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]rozważę tą propozycję :)[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE] [quote name='Selket']Żonkilku, jaki piekny bannerek zrobisz :D :D Na pewno będzie wspaniały i śliczny :D :D Starsznie mi się odoba i jest tai niesamowity i zielony ;)
Pierwsza wazelinka ze mnie :loveu: :loveu:[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wazeliniarstwa cd ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jabłuszko, dzisiaj nie zrobię bannerka bo na piwo idę i nie wiem o której wrócę ani jak wrócę więc muszę przełożyć to na jutro :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]No dalej nie widze mojej 1/3.....no ograbili mnie na cacy...nie dość że nie ma obiecanego banerka co miał się rodzić w nocy.......to jeszcze mi ktoś godzinę zapierniczył:mad:

Ojjjjj Kffiatuszku...pierwsze upomnienie.....a tak poza tym to Buzia :loveu:
[/FONT]

Posted

:turn-l:[FONT=Arial]:turn-l: żonkilowa dostała żółtą kartke :evil_lol::evil_lol: i jeszcze czasokradziejom sie dostało :eviltong::eviltong:

cze kfiotku :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

Selket napisał(a):
No piknie..sobota wieczór a ta piwko się szwenda, zamiast na w papuciach telewizorek obejrzeć i śpiuniać..Dzisiejsza młodzież :roll:

[FONT=Georgia]
tragiczna jest wiem ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]dawa ten baneros nowy :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Georgia]ni ma :oops:[/FONT]

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No dalej nie widze mojej 1/3.....no ograbili mnie na cacy...nie dość że nie ma obiecanego banerka co miał się rodzić w nocy.......to jeszcze mi ktoś godzinę zapierniczył:mad:

Ojjjjj Kffiatuszku...pierwsze upomnienie.....a tak poza tym to Buzia :loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]wróciłam przed 1 do domu po 4 piwach i przemarznięta bo w naszym ulubionym klubie była impreza zamknięta :roll::shake: i postanowiłyśmy iść na jedno piwo na ławkę parkową...ale się przeciągnęło i tak ooOO nie mogłam zrobić bannera :oops::oops:

a z godziną nie miałam nic wspólnego...może to CzasoUmilacze ;)
buzia :loveu:
[/FONT]

clockwork napisał(a):
:turn-l:[FONT=Arial]:turn-l: żonkilowa dostała żółtą kartke :evil_lol::evil_lol: i jeszcze czasokradziejom sie dostało :eviltong::eviltong:

cze kfiotku :multi::loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]nikt Ci nie mówił że nie można się wyśmiewać z innych bo mogą się zamknąć w sobie? :eviltong::eviltong::eviltong:

cześć :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:razz::razz:aha ...córcia zapiła :evil_lol::evil_lol:

cze Żółciutka :loveu::loveu::grins:
[/FONT]

[FONT=Georgia]:modla::modla: nie krzycz mamcia

cześć :loveu::loveu::multi:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Wiedziałam że zapiłas tą moją 1/3...ehhhhhh Kffiotuszku........:shake:

[/FONT]
;););)

[FONT=Georgia]
załapałam doła że Cię zwiodłam :roll::roll::roll::roll:
[/FONT]