apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] załapałam doła że Cię zwiodłam :roll::roll::roll::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]No so ty :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Wyłaź z tego dola i doope bier w troki i robotajet ten mój bannerek :loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No so ty :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Wyłaź z tego dola i doope bier w troki i robotajet ten mój bannerek :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]już nie dołuję się i idę szukać zdjęć Krosia :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]już nie dołuję się i idę szukać zdjęć Krosia :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Odmaszerować :diabloti: Sprawdze wieczorkiem efekty tego szukania :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:modla::modla: nie krzycz mamcia cześć :loveu::loveu::multi: [/FONT] :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...przecie nie krzyczę [/FONT]:grins: Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Odmaszerować :diabloti: Sprawdze wieczorkiem efekty tego szukania :diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia] dobrze :loveu:[/FONT] Alicja napisał(a)::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...przecie nie krzyczę [/FONT]:grins: [FONT=Georgia]wolałam wyprzedzić fakty :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ło matko, nie krzyczcie na to biedne dziecko, nie dość, że zapite, przemraźnięte to nie wyspane..a wy tak od razu na nie z krzykiem, nie ładnie... Witanko zonkilku :multi: :multi: :multi: Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Selket napisał(a):ło matko, nie krzyczcie na to biedne dziecko, nie dość, że zapite, przemraźnięte to nie wyspane..a wy tak od razu na nie z krzykiem, nie ładnie... Witanko zonkilku :multi: :multi: :multi: :roflt::roflt:[FONT=Georgia]:roflt: przecież aż tak źle ze mną nie jest i nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej ;)[/FONT]:multi: Quote
Selket Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No masz ci los.... Człowiek stanął w obronie, chce pocieszyć...a ta fuka... :placz: :placz: :placz: Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Selket']No masz ci los.... Człowiek stanął w obronie, chce pocieszyć...a ta fuka... :placz: :placz: :placz: :loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia]że niby ja? ;) niiiiii[/FONT] Quote
e.v.a Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 no i gdzie ten ćliczny kololowy banerek??:razz::razz: Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='evaxon']no i gdzie ten ćliczny kololowy banerek??:razz::razz: [FONT=Georgia]póki co ten będzie...aż nie znajdę więcej czasu na photoshopowanie :evil_lol: i mi tu nie narzekaj ;) :evil_lol: *** Salsa dzisiaj bardzo mi w kuchni pomagała kiedy robiłam obiad...myślałam że ja nic nie zdołam zrobić bo ona tak się rwała do wszystkiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Salsa kontroluje dzieci bawiące się na podwórku :) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [FONT=Georgia]koniec :eviltong: taka właśnie była zapracowana :) [/FONT] Quote
Selket Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 tak Ty na mnie fukasz :obrazic: No jakiego Tymasz ślicznego kuchcika :D Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Selket']tak Ty na mnie fukasz :obrazic: No jakiego Tymasz ślicznego kuchcika :D [FONT=Georgia]nie da się ukryć...kuchcik pierwsza klasa :) i nie fo**** bo jest niedziela czyli dzień święty i należy sobie wybaczać ! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pimpek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witanko :D http://img241.imageshack.us/img241/7814/dsc06075op0.jpg Przesłodka minka :loveu: Quote
Guest MaStaCh_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Hmm ..CudeŃko z Salsy .. I potrafi gotowaĆ .. Quote
apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Century Gothic]Trza se pilnować papu :evil_lol: http://img297.imageshack.us/img297/130/dsc06078px3.jpg[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Pimpek']Witanko :D http://img241.imageshack.us/img241/7814/dsc06075op0.jpg Przesłodka minka :loveu: [FONT=Georgia]cześć :multi: [/FONT] [quote name='MaStaCh_']Hmm ..CudeŃko z Salsy .. I potrafi gotowaĆ .. [FONT=Georgia]gotowanie jej wychodzi na 6+ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Trza se pilnować papu :evil_lol: http://img297.imageshack.us/img297/130/dsc06078px3.jpg[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: popilnowałaby w brzuszku najchętniej :)[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :multi:[FONT=Arial]:loveu:berek córeczko .....u nas wiosna :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:loveu:berek córeczko .....u nas wiosna :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] cześć mamcia :loveu::multi::multi: u nas też :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Witaj Sisko....... Szrajbnę do ciebie potem na pw bo mam do ciebie biznes:razz::eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj Sisko....... Szrajbnę do ciebie potem na pw bo mam do ciebie biznes:razz::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]:multi: :loveu: cześć :) kurka mam się bać?? :) :evil_lol::evil_lol: po szkole będę pewnie około 18 jakby co ;) [/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:multi: :loveu: cześć :) kurka mam się bać?? :) :evil_lol::evil_lol: po szkole będę pewnie około 18 jakby co ;) [/FONT][FONT=Century Gothic]Nie no nie bojaj nic;).............to klkine koło 19:lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie no nie bojaj nic;).............to klkine koło 19:lol:[/FONT] [FONT=Georgia] klikaj nawet teraz jak chcesz :eviltong::eviltong: już nie bojam w takim razie ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
emdziolek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Berek! Widziałam gotującą salse w promieniach słońca:loveu: Ale do Ciebie i tak sie nie odzywam bo mnie ignorujesz:obrazic: Quote
Recommended Posts