Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Czeee Kffiatku ty mój kaszubski czy jak tam se chcesz:loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
to Salsucha się urodziła w sercu kaszub ;) :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='agbar']witam ciem:multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Witanko!!!! :multi: :multi: :multi:
Wygodna ta Twoja podusia..tylko ten guziczek mi się wibijał ;)
Mizianko dla Salsy ;)[/quote]
Cześć :multi::multi::loveu:

cieszę się bardzo że podusia wygoda...a guziczka nie miałaś kłaść na podusi ....od dzisiaj jesteś Qlewną na guziku :) :evil_lol:

wymiziana :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='diabelkowa'][URL]http://img179.imageshack.us/img179/5089/dsc06067oj7.jpg[/URL] widze pewne podobienstwo do wlascicielki :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że żonkilowa też siada jak jełopek??? :razz::razz: taka rozwalona?? :diabloti:

cze Kwiotku :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że żonkilowa też siada jak jełopek??? :razz::razz: taka rozwalona?? :diabloti:

:roflt::roflt::roflt::roflt: [COLOR=Olive][FONT=Georgia]hahahahaha

[/FONT][/COLOR]

cze Kwiotku :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Magdowa :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aha widziałam już o 4tej rano nowy (???) banerek ... fany :loveu:

czy nie nowy ?? :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
nowy:loveu::loveu::loveu: u mojej córci ;).......ja też widziałam :obrazic::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Salsa od zawsze tak siada...nie potrafi normalnie siedzieć przez dłuższą chwilę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Febe też tak siada :lol:. Czasem usiądzie normalnie jak cywilizowany pies, ale łapy się jej rozjezdzaja :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aha widziałam już o 4tej rano nowy (???) banerek ... fany :loveu:

czy nie nowy ?? :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nowy, nowy...i skończyłam go robić przed 2 więc był jeszcze świeżutki jak go widziałaś :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
nowy:loveu::loveu::loveu: u mojej córci ;).......ja też widziałam :obrazic::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a już myślałam że nikt nie zauważył :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Cimi']Febe też tak siada :lol:. Czasem usiądzie normalnie jak cywilizowany pies, ale łapy się jej rozjezdzaja :evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: widać ta poza wygodniejsza :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ja zauważyłam z samego rana jak tylko wstałam :D
Tylko nie wiedziałam, że to trzeba tak chwalić ;) ;)[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt::roflt::roflt::roflt: hahaha....no raczej że trzeba :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Śliczny bannerek żonkilku :D :D :D[/quote]
dziękuje ;)
jestem z niego dumna bo pierwszy raz pobawiłam się w wycinanie i wklejanie fragmentów zdjęć :) [/B]:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]No no siostra piekny bannerosik:multi::multi:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kuję :oops: :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]k[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]uję [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]AaAaa nieKuj!!:placz: Kucie boli:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nowy, nowy...i skończyłam go robić przed 2 więc był jeszcze świeżutki jak go widziałaś :eviltong::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red]jeszcze paffniał [/COLOR][/FONT]:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

a już myślałam że nikt nie zauważył :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak nie jak tak :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale NOWY baner [IMG]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/194.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)....Baner :cool2: Bajer .......fool wypas[/B][/COLOR][/FONT] :cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale NOWY baner [IMG]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/194.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)....Baner :cool2: Bajer .......fool wypas[/B][/COLOR][/FONT] :cool1:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Proszę mi tu nie zachwalac......bedzie fajny jak wróci moja 1/3.....:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]fajny ten baner ino... jakiś takiś wybrakowany :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Baardzo dobrze powiedziane....brawo Madzialenko :loveu::klacz:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest MaStaCh_
Posted

[CENTER][COLOR=teal][B]FoteCki u Mnie i u Emi :D [/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&highlight=emdziolek&page=342"][COLOR=black][I]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&highlight=emdziolek&page=342[/I][/COLOR][/URL][/CENTER]

[CENTER][COLOR=teal][B]Zapraszamy !! :D[/B][/COLOR][/CENTER]