Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']
:eviltong: wpadłam na dogo przed pracą :)
wstałam o 5 :cool3:

cześć :loveu:

pierwszy.........
i ostatni :multi:

a najlepsze jest to że dali mi GPS do kieszeni żeby mogli mnie kontrolować czy nie siedzę gdzieś na dupie :evil_lol::evil_lol:

buuhahahah żonkilowa.....

wiedziałam że to olejesz... wiem jak w jebiu sie zmieniają pracownicy- co 2 dni inni :evil_lol::evil_lol:

i kto to widział... dziś wysłałam inpostem EXPRESS polecony- dojdzie na poniedziałek do miasta 20 km dalej... mogłam go na piechote zanieśc :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
buuhahahah żonkilowa.....

wiedziałam że to olejesz... wiem jak w jebiu sie zmieniają pracownicy- co 2 dni inni

i kto to widział... dziś wysłałam inpostem EXPRESS polecony- dojdzie na poniedziałek do miasta 20 km dalej... mogłam go na piechote zanieśc

:oops::oops: no co, ale byłam listonoszem...
mam co wpisać w CV :roflt:

"listonosz z 6 godzinnym doświadczeniem poszukuje pracy" <-- dam takie ogłoszenie w necie :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

SUKA A NIE SĘDZIA !!!!!!!!!!!!!!

Nie obrażaj suk :roll:
sędzia:bad-word:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='jonQuilla']

nie obrażaj sucz:mad:

i nie oglądaj meczóf.....ja nie ogląda lam ale i tak wszystko wiedziałam:cool1:
mój szanowny TZ tak ryczał :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Alicja']......suczyjsyn

berek Córcia .....

cześć :multi::loveu:

[quote name='BeaC']nie obrażaj sucz

i nie oglądaj meczóf.....ja nie ogląda lam ale i tak wszystko wiedziałam
mój szanowny TZ tak ryczał

nie miałam oglądać...miałam iść na spacer do lasu ale nie wyszło więc oglądałam mecz i co mi z tego przyszło? złość :roll:

[quote name='apple']Żonkilowa- spokojnie szkoda nerwóf-------------- ale wczoraj kurfowałam

też wczoraj kurfowałam :evil_lol:

[quote name='Selket']Cześć w słoneczny poranek

hej :multi::loveu:

słoneczny? :crazyeye:
u mnie wczoraj co chwile albo słońce albo deszcz...
a dzisiaj pochmurno cały czas i coś czuje że będzie dzisiaj mocno padać :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

buahhahaha :grin:

sędzia sprawiedliwy chciał byc:roll:.... nasz gol nie powinien sie liczyc bo byl na spalonym....

cze listy nosząca:multi:

Posted

[quote name='evaxon']buahhahaha :grin:

sędzia sprawiedliwy chciał byc:roll:.... nasz gol nie powinien sie liczyc bo byl na spalonym....

cze listy nosząca:multi:A ty się nie odzywaj bo sie nie znasz:mad::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Słoneczko świeci i jest w sam raz, a ni za gorąco ani za zimno

to już wiem gdzie mi się słońce podziało...
tu pada :eviltong:

[quote name='evaxon']buahhahaha

sędzia sprawiedliwy chciał byc.... nasz gol nie powinien sie liczyc bo byl na spalonym....

cze listy nosząca

chwile wcześniej blondas do Bąka skakał i wszystko było ok więc gdzie tu sprawiedliwość :roll:

już nie noszę przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']A ty się nie odzywaj bo sie nie znasz

Jabłkowa groźna ;)
ale się zgadzam :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']

chwile wcześniej blondas do Bąka skakał i wszystko było ok więc gdzie tu sprawiedliwość :roll:

już nie noszę przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no własnie.. jestesmy strasznym narodem:roll: nie widzimy tego jak my cos zle robimy a na innych jedziemy:roll:

zreszta zachowanie polskich "kibiców- internautów " niestety nie świadczy o nas najlepiej :roll:
czasami sie wstydze ze jestem Polką :roll:

buahaha dlaczego?

Posted

[quote name='jonQuilla']to już wiem gdzie mi się słońce podziało...
tu pada :eviltong:

Oo! o! o! własnie własnie!:razz:

Jabłkowa groźna ;)
ale się zgadzam :diabloti::diabloti:
No bo mnie tu bedzie drażniła:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']no własnie.. jestesmy strasznym narodem nie widzimy tego jak my cos zle robimy a na innych jedziemy

zreszta zachowanie polskich "kibiców- internautów " niestety nie świadczy o nas najlepiej
czasami sie wstydze ze jestem Polką

buahaha dlaczego?

sądzę że to nie kwestia kibiców tylko kwestia wydarzenia...
nie wydaje mi się żeby jacykolwiek kibice ze spokojem przyjęli coś takiego...

a dlaczego? ;)
trzeba uważnie czytać kochaniutka...
wczoraj napisałam :) :eviltong::eviltong:

[quote name='jonQuilla']
Pojechałam tam rano, dostałam dwa rejony i listy do posortowania...
Sortowanie zajęło mi godzinę...
Rejony były w okolicy, w której mieszkam....czyli centrum największej chyba dzielnicy Gdańska :crazyeye:
w pakiecie były 4 bardzo duże ulice....
Słowackiego, Grunwaldzka i trochę mniejsze Partyzantów i Jaśkowa Dolina...plus pełno mniejszych uliczek :roll:
Na początku zanim plecy nie zaczęły boleć był luz....później zaczęło padać, później znów słońce zaczęło świecić i tak w kółko....plecy zaczęły boleć....nie mogłam znaleźć ulic ani nr. domów na tych mniejszych ulicach :roll:
później zaczęły boleć mnie nogi od błąkania się bez celu po mieście...

o godzinie 14 wymiękłam....szwagier mnie zawiózł na zadupie...oddałam torbę i podziękowałam...
nawet połowy tego co mi dali nie rozniosłam :oops:

wiedziałam że praca nie będzie lekka ale nie myślałam że aż tak :evil_lol:
z samochodem mogłabym śmigać ale na nóżkach nie bardzo mimo tego że lubię chodzić :eviltong:

a najlepsze jest to że dali mi GPS do kieszeni żeby mogli mnie kontrolować czy nie siedzę gdzieś na dupie :evil_lol:

[quote name='apple']No bo mnie tu bedzie drażniła

:evil_lol:

Posted

Zabrałaś mi słoneczko i przysłałaś chmurki...chmurki były złe i się na bucyły i grzmiało..A potem chmurkom było przykro i płakały....I kurde dalej ryczą i mi ogródek zalewają..........Zabierz chmurki do siebie :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Zabrałaś mi słoneczko i przysłałaś chmurki...chmurki były złe i się na bucyły i grzmiało..A potem chmurkom było przykro i płakały....I kurde dalej ryczą i mi ogródek zalewają..........Zabierz chmurki do siebie :evil_lol:

muszę Cię rozczarować...
to nie moje chmurki zalewają Ci ogródek...
moje są nadal u mnie...
nie wiem kto Ci je przysłał...
jakiś anonimowy wróg? :niewiem:

Posted

[quote name='jonQuilla']muszę Cię rozczarować...
to nie moje chmurki zalewają Ci ogródek...
moje są nadal u mnie...
nie wiem kto Ci je przysłał...
jakiś anonimowy wróg? :niewiem:
To pięknie...Nie Twoje..a ja im tak ładnie tłumaczyłam, że to od Żonkilka som i że je Żonkilek kocha i że na pewno do nich wróci..A to nie Twoje....:-(
Aj weź mi nic nie mów o wrogach....dziś się dowiedziałam, że jestem hipokrytką.....:roll: Bo na stronie dałam filmik o transporcie koni na rzeź, ale też zamieściłam przepis na bigos....No i moja praca w takiej sytuacji nie ma żadnej wartości:roll:

Posted

[quote name='Selket']To pięknie...Nie Twoje..a ja im tak ładnie tłumaczyłam, że to od Żonkilka som i że je Żonkilek kocha i że na pewno do nich wróci..A to nie Twoje....
Aj weź mi nic nie mów o wrogach....dziś się dowiedziałam, że jestem hipokrytką..... Bo na stronie dałam filmik o transporcie koni na rzeź, ale też zamieściłam przepis na bigos....No i moja praca w takiej sytuacji nie ma żadnej wartości

a niech idą w cholerę Ci od tych zarzutów...
Ty jesteś kałgerl z dogo i nikt nie może Ci podskoczyć i koniec kropka :mad::mad: przekaż im ode mnie zapaloną zapałkę i powiedz że umiem z niej korzystać :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='clockwork']cze dziołacha... rano nie zdążyłam więc tera sie witam.......dobranoc:evil_lol::evil_lol:

cześć i dobranoc :) :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']a niech idą w cholerę Ci od tych zarzutów...
Ty jesteś kałgerl z dogo i nikt nie może Ci podskoczyć i koniec kropka :mad::mad: przekaż im ode mnie zapaloną zapałkę i powiedz że umiem z niej korzystać

cześć i dobranoc :) :eviltong::eviltong:
Zapomniałam o Twych zdolnościach piromanskich:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobranoc :sleep2:

Posted

[quote name='Selket']Zapomniałam o Twych zdolnościach piromanskich:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobranoc :sleep2:

to napiszę sobie to na czole...już nie zapomnisz ;)
baa...wypale a nie tylko napisze ;) :evil_lol::evil_lol:

dobranoc :loveu: