Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Ło to Ty masz prawko??? I Ty tego niedobrego kolegę wozisz?

a no od 16.01 bieżącego roku jestem kierownicą :eviltong::eviltong:
ale od kiedy je odebrałam nie miałam okazji jeździć jeszcze :roll::roll:
kolegę odwoziłam będąc pasażerem :) :evil_lol:

[quote name='apple']Czeeeeeeeeść Moja ty Kffiatuszkowa Sisko

cześć cześć :multi::multi::loveu::loveu:

[quote name='BeaC']..............hej
pewnikiem jesteś w szkole................to se potem przeczytasz

to pa

wróciłam i przeczytałam :)

witam Ciebie serdecznie :multi::loveu:

[quote name='agbar']dla odmiany to teraz witam cie poranna pora

że tak powiem --> rano wieczór we dnie w nocy ;) :evil_lol::evil_lol:
cześć :multi::loveu:

[quote name='Alicja']Mamunia przyszła w odwiedzinki

hej Mamusiu :) :multi::multi::loveu:

[quote name='evaxon']eeee łańcuszkowa... bys jakies foty dała

:roll::roll: nie mam czasu pstrykać seryjnie fotki....weekend miałam zawalony troszkę a ze szkołą jeszcze troszkę problemów więc fotki będą jak już wszystko się uspokoi :eviltong:

[quote name='zuzolandia']dokladnie daj foty Laska hihihihihihihi

pozdrowionka z deszczowego Slunska

dzięki za pozdrowionka ale mam nadzieję że deszczu nie słałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

:roll::roll: nie mam czasu pstrykać seryjnie fotki....weekend miałam zawalony troszkę a ze szkołą jeszcze troszkę problemów więc fotki będą jak już wszystko się uspokoi :eviltong:

jak by tyle nie wagarowala to by czas miała o!

Posted

[quote name='apple']Witaj Sisko przybywam z samego rańca z buziolem i życzę szybkiego dnia w szkole

cześć :) :multi::multi::loveu:
było szybko ale niestety nie owocnie :roll:

[quote name='BeaC'].witam Cię................porannie, deszczowo i tak mokro

cześć :) :multi::loveu:
u Nas właśnie słoneczko wyszło :eviltong:

W zasadzie z wszystkiego już mam oceny wystawione...i wychodzi na to że w sierpniu zawitam w szkole z zamiarem napisania egzaminu klasyfikacyjnego z polskiego. No cóż...życie :)
Grunt to pozytywne myślenie :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']
W zasadzie z wszystkiego już mam oceny wystawione...i wychodzi na to że w sierpniu zawitam w szkole z zamiarem napisania egzaminu klasyfikacyjnego z polskiego. No cóż...życie :)
Grunt to pozytywne myślenie :eviltong:

no cos ty.................nie poszło na polskim:roll:

Posted

[quote name='apple']no cos ty.................nie poszło na polskim:roll:

no niestety nie poszło ale w sumie nie miałam wielkich nadziei że się uda bo polski to była faktycznie lipa u mnie...ale grunt że z resztą się udało i tylko jedna poprawka mnie czeka

Posted

Hejka.....salsi zdjecia widziałam......

a klasyfikacyjny z polskiego???
nie moga Cie ocenic???

wagarowało sie z polaka:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']
no niestety nie poszło ale w sumie nie miałam wielkich nadziei że się uda bo polski to była faktycznie lipa u mnie...ale grunt że z resztą się udało i tylko jedna poprawka mnie czeka
Ojjjjj sisko jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;)..............zakujesz na poprawke;)

A moja Slasusia się nastawia do buzi buzi.................Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua
http://img519.imageshack.us/img519/6489/ffgfdgl6.jpg

Posted

[quote name='BeaC']Hejka.....salsi zdjecia widziałam......

a klasyfikacyjny z polskiego???
nie moga Cie ocenic???

wagarowało sie z polaka:diabloti::diabloti::diabloti:

cześć :multi::multi::loveu:

a tam...ta kobieta jest nieco dziwna...mi wstawiła nieklasyfikowanie a koledze który tyle samo opuszczał co ja jak nie więcej - 2....
zresztą mi się nie wydaje żebym miała aż tyle nieobecności, no ale cóż...kłócić się nie będę bo po co i tak nic to nie zmieni a też nie jestem bez winy :eviltong: i ocen też nie mam rewelacyjnych

[quote name='emdziolek']http://img519.imageshack.us/img519/6489/ffgfdgl6.jpg
ooo Łaaa jaki napakowany piies:razz:
Siostra z takim psem to idziemy pod bloki:evil_lol: J abiore Vege, Argo i Pacco , Ty Salse , bierzemy kije i piffko i lecimy:diabloti:

Salsa na tym zdjęciu taka duża się wydaje :evil_lol::evil_lol:
ale wiadome że i tak idziemy z naszą bandą bullowatych pod bloki :evil_lol:

Czesć sis:multi:

A co sie stało sie że z polskim tak wyszło?

cześć :) :multi::loveu:
wyżej napisałam :)

[quote name='apple']Ojjjjj sisko jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;)..............zakujesz na poprawke;)

no baaa....jasne że zakuje :) :evil_lol:
nie mam nawet wyjścia :evil_lol::evil_lol:

A moja Slasusia się nastawia do buzi buzi.................Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua
http://img519.imageshack.us/img519/6489/ffgfdgl6.jpg

Salsa lubi sie całować :loveu::loveu:

Posted

żebyś mogla być nieklasyfikowana z jakiegoś przedmiotu musisz mieć więcej niż 50% nieobecności z tego przedmiotu, wówczas nauczyciel może Cię nieklasyfikować.......... warto byłoby sie dowiedzieć:cool1:............a klasyfikacyjny to nie to samo co poprawkowy..........gorzej się go zdaje chociaż jest sprawiedliwy bo na jaką ocenę zdasz taka masz:eviltong::eviltong::eviltong:

często nauczyciele popełniają samowolkę.warto by było policzyć godziny i w razie czego możesz się odwołać do dyrektora szkoły:razz:

Posted

[quote name='BeaC']żebyś mogla być nieklasyfikowana z jakiegoś przedmiotu musisz mieć więcej niż 50% nieobecności z tego przedmiotu, wówczas nauczyciel może Cię nieklasyfikować.......... warto byłoby sie dowiedzieć:cool1:............a klasyfikacyjny to nie to samo co poprawkowy..........gorzej się go zdaje chociaż jest sprawiedliwy bo na jaką ocenę zdasz taka masz:eviltong::eviltong::eviltong:

często nauczyciele popełniają samowolkę.warto by było policzyć godziny i w razie czego możesz się odwołać do dyrektora szkoły:razz:

Wiem jak wygląda kwestia nieklasyfikowania tylko że babka mnie nie podliczyła bo nie miała czasu albo jej się nie chciało i powiedziała "wydaje mi się że nie masz odpowiedniej ilości godzin żeby nie było nkl". Ja osobiście policzyć tego nie mogę bo dostępu do dziennika nie mam :roll:
Może jestem w błędzie ale jeśli nauczyciel chce wpisywać nieklasyfikowanie to powinien podliczyć ucznia i udokumentować swoją decyzje...bo mi też może się wydawać dużo rzeczy, no ale nie będę się z nią przecież kłócić bo ręki sobie za siebie uciąć nie dam.
Do dziennika nic mi nie wpisała, powiedziała że na radzie (jutro jest) zapadnie decyzja czy jestem nieklasyfikowana czy będę miała 1.
Jutro będę widziała się z moim wychowawca to z nim porozmawiam do kiedy muszę złożyć podanie o egzamin i mam nadzieje że on mi w końcu powie co ona mi wystawiła. Bo z tą kobietą nie da się dogadać, za każdym razem mówi co innego.

Posted

hej dziewczynki!
ja bylam nieklasyfikowana w 2 gimn. z jednego przedmiotu (mialam byc z wielu:eviltong:) i nic takiego sie nie stalo xD a mialo wygladac gorzej...

Posted

[quote name='jonQuilla']
Wiem jak wygląda kwestia nieklasyfikowania tylko że babka mnie nie podliczyła bo nie miała czasu albo jej się nie chciało i powiedziała "wydaje mi się że nie masz odpowiedniej ilości godzin żeby nie było nkl". Ja osobiście policzyć tego nie mogę bo dostępu do dziennika nie mam :roll:
Może jestem w błędzie ale jeśli nauczyciel chce wpisywać nieklasyfikowanie to powinien podliczyć ucznia i udokumentować swoją decyzje...bo mi też może się wydawać dużo rzeczy, no ale nie będę się z nią przecież kłócić bo ręki sobie za siebie uciąć nie dam.
Do dziennika nic mi nie wpisała, powiedziała że na radzie (jutro jest) zapadnie decyzja czy jestem nieklasyfikowana czy będę miała 1.
Jutro będę widziała się z moim wychowawca to z nim porozmawiam do kiedy muszę złożyć podanie o egzamin i mam nadzieje że on mi w końcu powie co ona mi wystawiła. Bo z tą kobietą nie da się dogadać, za każdym razem mówi co innego.
Oc do mnie na korki z polskiego:razz:

Posted

Witanko :multi: :multi:
Ech będzie dobze ze szkółką :evil_lol: ja nie wiem jak tak można wagarować???? Jak Cię dopadnę to przez kolano i koniec :evil_lol: A wy moje drogie, chcecie ją na manowce sprowadzać swoimi korkami??? Bosze, co za ludziska, nie daj się im żonkilku :evil_lol:

Posted

[quote name='Mi.']hej dziewczynki!
ja bylam nieklasyfikowana w 2 gimn. z jednego przedmiotu (mialam byc z wielu:eviltong:) i nic takiego sie nie stalo xD a mialo wygladac gorzej...

będzie co ma być :) :eviltong:

[quote name='apple']Oc do mnie na korki z polskiego:razz:

[quote name='evaxon']a do mnie na korki z wagarowania:diabloti:

[quote name='apple']z tego tez moge dawać korki:diabloti:

[quote name='evaxon']a cos ty taka korkowa:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='apple']A wiesz zboczenie zawodowe:evil_lol:

hmm sądzę że lepiej byłoby mnie mocno skopać korkami :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selket']Witanko :multi: :multi:
Ech będzie dobze ze szkółką :evil_lol: ja nie wiem jak tak można wagarować???? Jak Cię dopadnę to przez kolano i koniec :evil_lol: A wy moje drogie, chcecie ją na manowce sprowadzać swoimi korkami??? Bosze, co za ludziska, nie daj się im żonkilku :evil_lol:

ja też nie wiem jak to można wagarować :crazyeye::crazyeye:

nie dam sie, oj nie nie :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

Zonkilu ona se tak nie może na oko powiedzieć ŻE SIE JEJ WYDAJE ona musi na sztuki a potem % te godziny wyliczyć .....więc tu moze tylko brać oceny do średniej ważonej ....i obecności warto sprawdzić :razz::razz:

a nawet jeśli będzie egzamin w sierpniu to nic strasznego tylko szkoda twojego czasu i nerwów

witanko :loveu::multi: