Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isiak']
Tak, ale podpis wstawiałam na kompie w pracy. Poza tym pisać mogę z domu też, tylko emotów mi nie wstawia. Tak jakby nieaktywne były. Umiem tylko z klawiatury usmieszki napisać, aż dwa rodzaje: taki :-) i taki :-( Dobrze, że chociaż pisać na dogo mogę, bo inaczej nici z bazarku by były...

ale komp:comp26: faktycznie. Isiak. Pamiętaj Green-nie ma lepszego specjalisty z zakresu okulistyki jak dr Garncarz-w jego zakres wchodzi również kriochirurgia-naciskaj na konsultacje u niego-tylko i wyłącznie-jeśłi ona oczywiście poczuje się lepiej i będzie mogła pojechac autem do jego świetnie wyposażonej w sprzęt kliniki.

P.S.Green są jakieś środki na koncie Lenki?

sprawdziłam ten banerek-dziewczyny zamieńcie go na ten:

tamten ma lepszą szatę graficzną-bardziej widoczny ale jest martwy-bo klikając na niego nie ma jej wątku-także kiepski-ja go nie robiłam a odnośnika nie potrafię "doczepic"

Posted

O Garncarzu pamietam ;) , jednak teraz nie ma nawet co o nim myslec - nie zaryzykuje wozenia psa w tym stanie (nawet jesli sie zmiesci do kontenera) samochodem w taki upal :shake:

Lenka ma srodki na koncie, ale napewno nie wystarcza na jej leczenie...

pzdr
GreenEvil

Posted

[quote name='GreenEvil']
O Garncarzu pamietam ;) , jednak teraz nie ma nawet co o nim myslec - nie zaryzykuje wozenia psa w tym stanie (nawet jesli sie zmiesci do kontenera) samochodem w taki upal :shake:
pzdr
GreenEvil
WIEM GREEN
napisałam do Mojego Psa z prośbą o publikację-z prośbą o sponsorów itd.

Posted

Ale problem z konsultacja u garncarza jest taki ze nie mozna jej wogole przewiesc w jej stanie czy dlatego ze jest goraco?? Jesli chodzi o temperature to mam klime w samochodzie i nie ma problemu zebym podjechala i ja przewiozla.

Posted

GreenEvil napisał(a):

pzdr
GreenEvil

ja dzis wplace pare groszy na leczenie dla Lenki, oby szybko wyzdrowiala i znalazla dom gdzie nikt juz nie skrzywdzi

Posted

Ja też bardzo bym chciała wiedzieć coś o Lence. Mój syn mi o niej opowiadał. Widziała ją, kiedy był na SGGW z naszym psem i był bardzo wstrząśnięty.
Pozdrawiam
Szooogun

Posted

Za kilka dni bedziemy wiedziec, czy jest potrzeban operacja glowy, bedzie robione powtorne przeswietlenie.
W jednym z oczek oprocz krwiakow jest... cholera zapomnialam co dokladnie :oops: (jakas kaszana), generalnie narazie nie sa w stanie powiedziec na dzien dzisiejszy, czy niunia bedzie na nie widziala. W przyszlym tygodniu bedzie powtorna konsultacja okulistyczna.

pzdr
GreenEvil

Posted

Malutka zdrowiej jak najszybciej zapomnij o tym koszmarze ktory cie spotkal i niech ktos zapewni ci milosc i spokojny domek gdzie bedziesz mogla wreszczie cieszyc sie swoim zyciem i nikt jej juz nie skrzywdzi

Posted

Lenko zdrowiej kochana psinko...
wszyscy modlimy się o Twój szybki powrót do zdrowia...
a temu gnojkowi (to zbyt łagodne określenie) życzę aby zło które wyrządził tej bezbronnej psince wróciło z potęzną mocą...