betinka24 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Lenka trzymamy z caly sil kciuki i czekmay na dobre wiesci Quote
Monia70 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zaglądamy,kciuki ciągle trzymamy i na dobre wieści czekamy!!!! Lenus, nie daj się ! Quote
GreenEvil Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja kiedys osiwieje przez to Sggw... dzisiaj zebralo sie konsylium lekarzy w liczbie 3 uradzilo, ze narazie operowac nie beda. Czekaja, az stan Lenki sie ustabilizuje :roll: pzdr GreenEvil Quote
Monia70 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 My tu tez padniemy :mdleje: :mdleje: A lekarze niech myslą dobrze:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: oby z jak najlepszym efektem dla Lenki. Lenuś, myslimy o Tobie i przesyłamy same pozytywne wibracje.Zobaczysz, jeszcze kiedyś będziesz tak biegać:Dog_run: Quote
kon trojanski suwalki Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ============================================= Ja tu co chwilka wchodze i czekam na wiesci... Coz - trzeba bedzie jeszcze poczekac..................:( ============================================= Quote
Ada-jeje Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Strach, przerazenie i przygnebienie czlowieka ogarnia otwierac i czytac watki o takich tresciach, ktore niestety przewazaja na dogo. A ciagle powod jest ten sam, robia to ci ktorzy uwazaja sie za ludzi, za istoty rozumne tylko w czych oczach ?Bo napewno nie w naszych. Quote
Witokret Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 O żesz.......... no, czy w tym pi........ kraju nic się już nigdy nie zmieni ????????? Jakiś Pi.........:angryy::angryy::angryy: będzie mógł bezkarnie krzywdzić te bezbronne stworzenia !!!! No w pale się nie mieści :angryy: Matko, czy nie ma szans żeby w jakiś sposób wpłynąć na ustawodawców ??? Quote
desdemona Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 to sie po prostu w glowie nie miesci. jak tak mozna? czy chociaz lepiej sie czuje? Quote
Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 desdemona napisał(a):to sie po prostu w glowie nie miesci. jak tak mozna? czy chociaz lepiej sie czuje? Narazie nic nie wiadomo :roll:......czekamy na wieści jak zabieg :-( Quote
GreenEvil Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jutro bede na sggw, wiec zdam Wam info jak wroce. Mam nadzieje, ze zdjecia uda mi sie zrobic jakies. pzdr GreenEvil Quote
Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 GreenEvil napisał(a):Jutro bede na sggw, wiec zdam Wam info jak wroce. Mam nadzieje, ze zdjecia uda mi sie zrobic jakies. pzdr GreenEvil Dzięki GreenEvil za jakiekolwiek informacje. Lenka kochaniutka trzymaj się mocno, wszystko musi być dobrze. Quote
betinka24 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 To czekamy z niecierpliwościa na wieści, i mocno caly czas trzymamy kciuki Quote
BasiaD Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wczoraj przekazałam na AFN 100,00 na konto Lenki. Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za sunieczkę Quote
GreenEvil Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 przykro mi.. dzisiaj nie dojechalam na sggw... polozyly mnie do wyra sprawy kobiece :eviltong: .Jutro bede. pzdr GreenEvil Quote
Agata69 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ..."Tyle jesteś kimś, ile jesteś miłością, i tylko to co w twoim życiu zostało obrócone w miłość zostaje uwiecznione"... Te słowa księdza Twardowskiego dedykuję wszystkim zaangażowanym w pomoc Lence. Quote
Monia70 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Przepiękne słowa,popłakałam się:-( . Lenuś, słoneczko jeszcze zaświeci dla Ciebie.Będziesz zdrowa i szczęśliwa:loveu: Quote
Recommended Posts