Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja kiedys osiwieje przez to Sggw... dzisiaj zebralo sie konsylium lekarzy w liczbie 3 uradzilo, ze narazie operowac nie beda. Czekaja, az stan Lenki sie ustabilizuje :roll:

pzdr
GreenEvil

Posted

My tu tez padniemy :mdleje: :mdleje:
A lekarze niech myslą dobrze:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: oby z jak najlepszym efektem dla Lenki.
Lenuś, myslimy o Tobie i przesyłamy same pozytywne wibracje.Zobaczysz, jeszcze kiedyś będziesz tak biegać:Dog_run:

Posted

Strach, przerazenie i przygnebienie czlowieka ogarnia otwierac i czytac watki o takich tresciach, ktore niestety przewazaja na dogo. A ciagle powod jest ten sam, robia to ci ktorzy uwazaja sie za ludzi, za istoty rozumne tylko w czych oczach ?Bo napewno nie w naszych.

Posted

O żesz.......... no, czy w tym pi........ kraju nic się już nigdy nie zmieni ????????? Jakiś Pi.........:angryy::angryy::angryy: będzie mógł bezkarnie krzywdzić te bezbronne stworzenia !!!! No w pale się nie mieści :angryy: Matko, czy nie ma szans żeby w jakiś sposób wpłynąć na ustawodawców ???

Posted

desdemona napisał(a):
to sie po prostu w glowie nie miesci. jak tak mozna? czy chociaz lepiej sie czuje?

Narazie nic nie wiadomo :roll:......czekamy na wieści jak zabieg :-(

Posted

GreenEvil napisał(a):
Jutro bede na sggw, wiec zdam Wam info jak wroce. Mam nadzieje, ze zdjecia uda mi sie zrobic jakies.

pzdr
GreenEvil

Dzięki GreenEvil za jakiekolwiek informacje.

Lenka kochaniutka trzymaj się mocno, wszystko musi być dobrze.

Posted

..."Tyle jesteś kimś, ile jesteś miłością, i tylko to co w twoim życiu zostało obrócone w miłość zostaje uwiecznione"...

Te słowa księdza Twardowskiego dedykuję wszystkim zaangażowanym w pomoc Lence.