Jola_K Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dziewczyny zabraly kociaki, ufff teraz sa juz w drodze do kliniki (koszt 20zl za kociaka za dobe, duzo...), kto pomoze w bazarkach? mamy czas na oddech by szukac transportu, bo kociaki maja dt w Bytomiu i tu moja prosba, na cito poszukuje transportu na trasie Bielsko-Biala-->Bytom lub okolice Bytomia prosze o pomoc Quote
_bubu_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kociaki już są w lecznicy. Mogą tam zostać do wtorku i do tego czasu trzeba znaleźć transport. Wszystkie są do leczenia niestety :( później wstawie fotki. Quote
ko_da1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 podrzuce , szybko w tym roku zaczną sie maluchy :shake: jakby ktoś ze znajomych jechał do Bielska poprosze o pomoc , trzymam kciuki za malce Quote
Jola_K Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 bubu, ogromnie dziekuje wam za szybka reakcje ja juz nagrywam pomoc, jest niedziela i kiepsko to idzie, mam nadzieje ze sie uda czekamy na fotki raz jeszcze wielkie DZIEKUJE :Rose: ruszamy z bazarkami.. Quote
Jola_K Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 rozmawialam wlasnie z klinika, kotki dostaly po dwa zastrzyki wszystkie sa zakichane, jeden jest w gorszym stanie niestety nie moglam rozmawiac z lekarzem bo mial pacjenta, bede dzwonic przed 20sta i mam nadzieje z nim porozmawiac, wiec dowiem sie wiecej szczegolow nie wiem w jakim dokladnie kotki sa wieku, nie znam plci i kolorkow intensywanie poszukuje transportu dla malcow na trasie Bielsko-->Bytom lub okolice Bytomia Quote
_bubu_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 są 2 kotki i 1 kocurek. Bura kotka z białymi skarpetkami jest troche większa a biało bure kotka i kocurek mniejsze. Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To Białas, Śnieżka i Fredka ;) Oko Fredki jest w bardzo kiepskim stanie. Quote
Jola_K Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 faktycznie oczko jest zaropiale :( na pewno z trudem sie oddycha przez zaropiale noski.. ale leki juz dzialaja, bedzie dobrze dziekuje za fotki :) transport na jutro na trasie Bielsko Biala --> Bytom poszukiwany! Quote
Jola_K Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 podnosze, pilnie transport poszukiwany! Quote
Jola_K Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 w temacie transportu sprawa wyglada tak na chwile obecna jedyna propozycja to transport z Bielska do Katowic, ale wyjazd jest ok 7mej rano, czyli przed otwarciem kliniki (otwarta 8:00-22:00) czyli muisalby ktos zabrac kociaki dzien wczesniej i tak wczesnie rano je przekazac transport jest do Katowic tam inna osoba musialaby je odebrac i podrzucic do Wandy skomplikowane? :-( ale niewykonalne, prawda? jedna osoba zastanawia sie nad transportem docelowym, ale platnym calkowicie... kasa potrzebna! Quote
Dorothy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ten transport koniecznie jutro tak? Czy one maja jakis transporter? Klateczke? Cokolwiek? Piszcie szybko. Quote
Jola_K Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 tak, jutro maja byc odebrane, wlasciwie mamy na to caly dzien, wiec ewentualny transport mglby byc tez w srode rano i to by bardziej pasowalo ze wzgledu na Wande, ktora jutro do 20:00 jest w pracy, tylko kto przenocuje maluchy? w srode jest w domu, wiec transport moglby byc do niej zaraz z Katowic nie maja klatki, mozna ja chyba pozyczyc w klinice, wiele razy pozyczalam transporterek jest tez propozycja a miau, transportu platnego jutro wieczorem Quote
halbina Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A ile potrzeba kasy na płątny transport? i o której byłby ten bezpłatny transport do Katowic? czy możliwy byłby do Zabrza? ja będę w domu od 13.00... może by kociaki u mnie poczekały... czy taka opcja wchodzi w grę? Quote
Dorothy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 moja mama jezdzi do pracy do Katowic, ale nie zawiezie dalej, boi nie ma jak. Moze wziac i ktos musi odebrac- rano kolo Prokomu na Petli Słonecznej w Katowicach. Koło 8-9 rano. Quote
halbina Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Kogo my tam mamy w KAtowicach?... :roll: Maciaszek... Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ok ale nie ma ich kto dziś na noc przetrzymać więc ta opcja nie jest caŁkiem do zrealizowania. Quote
wandul 66 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 czy naprawde to taki kłoport przetrzymac 3 kociaki przez noc w łazience???? Quote
wandul 66 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hund napisał(a):Mieszkając z rodzicami to naprwdę taki kopot.pomieszkaj z mężem , dopiero sie nasłuchasz;):evil_lol::p Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 wiesz mieszkaŁam z TZtem i to zupeŁnie inna sytuacja. Jesteście na równi i atwiej przeginać, u rodziców to Ty musisz się podporządkować. Quote
Jola_K Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ines z miau nam pomoze, zgodzila sie odplatnie przewiezc kociaki, pojedzie po nie po pracy, z Chorzowa, wieczorem wiec zostana odebrane i dowiezione bezposrednio do Wandy :) udalo sie! zaraz bede dzwonic do kliniki, az sie boje jaki rachunek dostane :shake: Quote
Tweety Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jolu, w jakim wieku te maluchy? W Rudzie Śląskiej ktoś szuka maluchów, mam namiary Quote
Jola_K Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Hund napisał(a):myślę że 3 miesiące te 2 i jedna 4 miesięczna jest tak jak mowi Hund Quote
Hund Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Maluchy w drodze , wyglądają już lepiej niż w niedzielę ale niestety oczko Fredki dużo pozostawia do życzenia. Quote
Recommended Posts