Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny zabraly kociaki, ufff
teraz sa juz w drodze do kliniki (koszt 20zl za kociaka za dobe, duzo...), kto pomoze w bazarkach?

mamy czas na oddech by szukac transportu, bo kociaki maja dt w Bytomiu i tu moja prosba, na cito poszukuje transportu na trasie Bielsko-Biala-->Bytom lub okolice Bytomia

prosze o pomoc

Posted

kociaki już są w lecznicy. Mogą tam zostać do wtorku i do tego czasu trzeba znaleźć transport. Wszystkie są do leczenia niestety :( później wstawie fotki.

Posted

bubu, ogromnie dziekuje wam za szybka reakcje
ja juz nagrywam pomoc, jest niedziela i kiepsko to idzie, mam nadzieje ze sie uda

czekamy na fotki
raz jeszcze wielkie DZIEKUJE :Rose:

ruszamy z bazarkami..

Posted

rozmawialam wlasnie z klinika, kotki dostaly po dwa zastrzyki
wszystkie sa zakichane, jeden jest w gorszym stanie
niestety nie moglam rozmawiac z lekarzem bo mial pacjenta, bede dzwonic przed 20sta i mam nadzieje z nim porozmawiac, wiec dowiem sie wiecej szczegolow

nie wiem w jakim dokladnie kotki sa wieku, nie znam plci i kolorkow

intensywanie poszukuje transportu dla malcow na trasie Bielsko-->Bytom lub okolice Bytomia

Posted

faktycznie oczko jest zaropiale :(
na pewno z trudem sie oddycha przez zaropiale noski..

ale leki juz dzialaja, bedzie dobrze

dziekuje za fotki :)

transport na jutro na trasie Bielsko Biala --> Bytom poszukiwany!

Posted

w temacie transportu sprawa wyglada tak

na chwile obecna jedyna propozycja to transport z Bielska do Katowic, ale wyjazd jest ok 7mej rano, czyli przed otwarciem kliniki (otwarta 8:00-22:00)
czyli muisalby ktos zabrac kociaki dzien wczesniej i tak wczesnie rano je przekazac
transport jest do Katowic tam inna osoba musialaby je odebrac i podrzucic do Wandy

skomplikowane? :-(

ale niewykonalne, prawda?

jedna osoba zastanawia sie nad transportem docelowym, ale platnym calkowicie... kasa potrzebna!

Posted

tak, jutro maja byc odebrane, wlasciwie mamy na to caly dzien, wiec ewentualny transport mglby byc tez w srode rano i to by bardziej pasowalo ze wzgledu na Wande, ktora jutro do 20:00 jest w pracy, tylko kto przenocuje maluchy?
w srode jest w domu, wiec transport moglby byc do niej zaraz z Katowic

nie maja klatki, mozna ja chyba pozyczyc w klinice, wiele razy pozyczalam transporterek

jest tez propozycja a miau, transportu platnego jutro wieczorem

Posted

A ile potrzeba kasy na płątny transport? i o której byłby ten bezpłatny transport do Katowic? czy możliwy byłby do Zabrza? ja będę w domu od 13.00... może by kociaki u mnie poczekały... czy taka opcja wchodzi w grę?

Posted

moja mama jezdzi do pracy do Katowic, ale nie zawiezie dalej, boi nie ma jak. Moze wziac i ktos musi odebrac- rano kolo Prokomu na Petli Słonecznej w Katowicach. Koło 8-9 rano.

Posted

wiesz mieszkaŁam z TZtem i to zupeŁnie inna sytuacja. Jesteście na równi i atwiej przeginać, u rodziców to Ty musisz się podporządkować.

Posted

Ines z miau nam pomoze, zgodzila sie odplatnie przewiezc kociaki, pojedzie po nie po pracy, z Chorzowa, wieczorem wiec zostana odebrane i dowiezione bezposrednio do Wandy :)

udalo sie!

zaraz bede dzwonic do kliniki, az sie boje jaki rachunek dostane :shake: