centauri22 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74321 cytat z miau: Na moje ogłoszenie o rudzielcu odpowiedział ktoś, kto szuka kocurka kastrowanego, rudego albo czarnego, do domku wychodzącego (blok, mieszkanie na parterze). Nic więcej nie wiem - nie dopytywałam, bo nie mam kota dla tego kogoś (rudy został wypuszczony...). Więc domek do sprawdzenia. Może ktoś ma rudego albo czarnego wychodzącego tymczasa? Nie będę pośredniczyć w rozmowach z domkiem - podaję nr GG tego kogoś - proszono, alby od razu pisać, że chodzi o kota GG 6658805 Mam nadzieję, że się przyda Quote
zuziaM Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kocinko, trzymaj sie malenka. Jak ona musiala cierpiec biedactwo. Czy malenstwa beda zyly, czy moze ......... :-( ? Quote
Jola_K Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Sniezkowa rodzinka ma sie dobrze, male ssa rozanielone a mama miele lapkami :loveu: w czasie operacji byla dramatyczna sytacja, nie wiedzieli czy kicia z tego wyjdzie, czy sam zabieg przezyje wewnatrz miala jeszcze jeden rozkladajacy sie plod martwy kotek tkwil w niej ok 2 dni byc moze juz jutro kicia z malymi trafi do mnie do domu, chce ja zabrac najszybciej jak tylko sie da, by nie robic duzych kosztow hospitalizacji dalej o kciuki prosze :kciuki: Quote
Jola_K Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 witam wszystkich :) ruszam w teren po poludniu lub wieczorem napisze jakie sa najnowsze wiesci milego dnia wszystkim Quote
wandul 66 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 własnie jola wysłała mi SMS , ze kicia odrzuciła biało czarne maleństwo i nie chce go karmić - TRZYMAJCIE KCIUKI!!! Quote
Jola_K Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 jestem na sekunde zadzwoniono do mnie z ta zla wiadomoscia, jak zobaczylam nr na wyswietlaczu to usiadlam sobie... maluszka rano znalezli obok na poslaniu, sinego, Sniezka nie chce go karmic :( martwie sie co jeszcze mozna dla nich zrobic? Quote
zuziaM Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mialam wlasnie telefon od znajomej pani, ze jakas z kolei jej znajoma - pani nauczycielka poszukuje malego kociaka. Obojetna jest dla niej plec i kolorek. Jeszcze z ta pania nie rozmawialam, ale dostanie moj numer telefonu i ma sie ze mna skontaktowac. Wole poszukac kicia tutaj. Zaraz zajrze tez na miau, bo moze gdzies w mojej okolicy sa jakies maluchy. Quote
centauri22 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74398 zobaczie, może akurat się uda :) Ania Quote
Jola_K Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 czarno biale malenstwo umarlo :( do zobaczeniu maluszku [']['] Quote
zuziaM Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jola_K napisał(a):czarno biale malenstwo umarlo :( do zobaczeniu maluszku [']['] :placz: :placz: :placz: Teraz, kiedy juz sie znalazly wszystkie pod opieka..... mama go odrzucila :placz: ................ Przeciez powinna juz czuc, ze wszystko bedzie dobrze i ze nie musi sama dokonywac selekcji .... poradzilaby sobie wykarmiajac oba kociatka :placz:.... Quote
Jola_K Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 ona chyba go w nocy przygniotla, bo byl znaleziony siny potem juz wiedziala ze jest slaby i go nie chciala Quote
wandul 66 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 czemu scvhronisko nic nie robiło???? czemu kicia w schronie zaszła w ciąże????? Quote
wandul 66 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 błagam o pomoc , kobieta umiera http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100916&page=9 Quote
wandul 66 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='centauri22']http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74398 zobaczie, może akurat się uda :) Ania wysyp kotów sie zaczął http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=344259947 Quote
Jola_K Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 mamuske z malym mam u siebie - to chlopczyk (jak typowalam), ten ktory odszedl ['] tez byl chlopczykiem (zawsze tak jest w schronisku...) rachunek w klinice 298zl :roll: mamunia ma dosc mocno przeciety brzuszek, ten kotek ktory w niej utkwil to byl wyjatkowy duzy kotcek, zaklinowal sie i udusil... :-( byl w niej na pewno 2 dni maluszek, ktory jest u mnie, jest calkiem bialy, bez ani jedenj plamki kolorowej :loveu: i........ i mam juz dla niego domek! :multi: nowa rodzina wypatrzyla go w lecznicy, gdzie od poniedzialku ratowano ich szczeniaczka, szczeniaczek dzisiaj odszedl za TM w poniedzialek Ci panstwo byli w lecznicy, gdy przywiozlam kociaki i zakochali sie na zaboj w bialym kociaku :p maja juz jednego, tez calkowicie bialego, przyjechal z nimi z Portugalii ma ok 4lat, jest kastrowany chca adoptowac naszego bialaska, plec nie jest wazna... widza o umowach adopcyjnych, oowiazku kastracji itp mysle ze to bedzie dobry domek zaczekaja az nasz koteczek bedzie mogl byc odstawiony od mamy _____ rodzinke mam w lazience, juz je obfocilam ogromnie zaluje ze jest tylko jeden maluszek :( kicius jest bardzo zwawy, dyskutuje podczas jedzenia, mruczy, przebiera lapkami, glaskany wywala sie na plecki, sama slodycz :loveu: zaraz podlinkuje zdjecia i wkleje tutaj... moje kotki siedza pod drzwiami lazienki, sa zainteresowane, zaniepokojone, lekko zestresowane... ale mysle ze sie oswoja ale bede je izolowac Quote
Jola_K Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 zdjecia rodzinki robilam je zaraz po przyjezdzie i zainstalowaniu ich w klatce, klatka jest otwarta, ale nakryta kocykiem by bylo im przytulniej i cieplej nie moglam sie zdecydowac ktore zdjecia wybrac, wklejam wiec wszystkie taki jestem malusi, koffany :loveu: mamuska lezy i przebiera lapkami, ciagle mruczy umylam jej oczka i reszte pyszczka maluch lazi "od cycka do cycka" pomrukujac, prawdziwy z niego MIS jak go nazwiemy ?? Quote
zasadzkas Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Zdjęcia i rodzinka po prostu boskie :loveu: Quote
Jola_K Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 u nas wszystko dobrze, kotka dostala antybiotyk doustnie ma go brac 2x dziennie przez 4dni jedna rzecz mnie niepokoi, kotka nie byla w kuwecie od przyjazdu... Quote
Jola_K Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Jola_K napisał(a): jedna rzecz mnie niepokoi, kotka nie byla w kuwecie od przyjazdu... kicia sikala... ufff zachcialo jej sie zwiedzac dom i drapie w drzwi od lazienki :roll: nie moge jej wypuscic bo dojdzie do lapoczynow :shake: Quote
zuziaM Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Przepiekny widok tego dzidziusia malenkiego z mamusia :loveu:. Super, ze domek juz jest dla malenstwa :lol:. Sa przepiekne. Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jaka słodka rodzinka :loveu: Wspaniała mamuśka . Brzusio boli , a ona taka zadowolona i dumna z synusia :lol: Quote
Tweety Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 tak zawsze boli jak kociuszki odchodzą:-( dla maluszka czarno-białego ['] dobrze, że chociaż ta kruszynka rośnie. Ślicznie wyglądają z mamunią:loveu: Quote
Recommended Posts