Axusia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jak coś to na spacerek jestem chetna, ale w piatki lub soboty - jak cos to PW, bo nie wiem czy pozniej odnajdę ten wątek :roll::oops::lol: Quote
M&T Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dorotko, przecież masz go w subskrypcjach :cool3: Quote
M&T Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Axusia']Mam ? :lol:[/quote] Tak, bo jak napisałaś na tym wątku, to automatycznie zapisał ci się w subskrypcjach :eviltong: Quote
behemotka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dopiero dzisiaj mogę się podzielić wrażeniami: spacerek jednym zdaniem był bardzo udany :multi: :multi: W niedzielę z kolei Kazana wymemłał półtoraroczny haszczak, a trochę manier nauczyła go stateczna ON-ka (młody pcha się radośnie do każdego szczekacza, dopiero panna go przekonała, że do starszych należy podchodzić z respektem :diabloti:). Byliśmy na plażę w 3 psy, potem dołączył się jeszcze labek i mieszanka (na oko) rodezjana z goldenem. 5 sporych psów i cała plaża nasza :loveu:, wyszalały się... na prawie pół dnia :evil_lol: Wobec powyższego proponuję następne weekendowe spotkanie :razz:. Kto chętny? Quote
Kaya Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 W nastepny weekend mam nadzieje ze będę wolna :cool3: Quote
Atkaaaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a gdzie byłaś wczoraj?! Tak jak się umawialysmy, byłam o 16 potem poszlismy sobie na plaze. I miałaś wyłączony tel:mad: Quote
behemotka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Napisałam SMS-a, że mnie nie będzie... :oops: Wczorajszy poranny spacerek się trochę przedłużył, wróciłam padnięta i przemoczona ok. 14 i nie miałam sił się ruszyć :sad: Kajam się, obiecuję poprawę i obecność w następny weekend ;). Na pocieszenie odwiedziłam Dżekiego w wątku :cool3: [SIZE=1]i ogłosiłam plebiscyt [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zostawili-pod-krzyzem-czekala-tydzien-nie-wrocili-zbieramy-na-sterylke-121074/index23.html[/URL][/SIZE] Quote
kinga-kinia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 fajnie macie z tymi spacerkami ....ja nie wiem kiedy do was dołączę moja córcia chora na maxa dusi się kaszlem aż wymiotuje bidulka ma dopiero 5 lat a tak się meczy :( Quote
M&T Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jeny, widzę, że to coś poważnego! :-o :(:( biedna :( kwiatki na zdrowie dla córci :Rose: i 3mam kciuki, że jak najszybciej wyzdrowieje! :modla: Quote
kinga-kinia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dzięki bardzo ....dziś była u mnie jedna wolontariuszka by zabrać pare rzeczy do Ciapkowa bo ja uziemniona jestem ..... Quote
behemotka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Spotykamy się z psiakami w niedzielę? kinga-kinia, życzę dużo zdrowia dla córeczki i trzymam kciuki za poprawę :thumbs: Quote
kinga-kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 córcia niby troche lepiej odkąd poszłam do innego lekarza ale ja ledwo zyję taka przeziębiona jestem .....czekam na wasze relacje ze spacerku i na fotki :cool3: Quote
marzenna79 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='kinga-kinia']a tak wygląda moja Dosia którą adoptowałam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/sochaczew-dosia-z-najpiekniejszymi-oczami-ma-domek-112960/[/URL][/quote] [B]Kingo, śliczna ta Twoja Dosia. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Życzę dużo zdrówka. :multi: [/B] Quote
kinga-kinia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='marzenna79'][B]Kingo, śliczna ta Twoja Dosia. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Życzę dużo zdrówka. :multi: [/B][/quote] Dziękuję ech te nasze zdrowie ile je trzeba cenić ten się tylko dowie co je stracił ;) nie cierpie tej pory roku ja lubię ciepełko Quote
Atos&Tofik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Fajnie by było jakby ktoś na Oksywie zawitał... Atos juz sie nudzi, ciągle te same psy :eviltong: Moze jest ktos chetny na spacer na plaze za tydzień w sobote :cool3: Quote
M&T Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Atos&Tofik']Fajnie by było jakby ktoś na Oksywie zawitał... Atos juz sie nudzi, ciągle te same psy :eviltong: Moze jest ktos chetny na spacer na plaze za tydzień w sobote :cool3:[/quote] ja z moim psiakiem często na Oksywie wpadam ;) :cool3: Quote
Atos&Tofik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 M&T- a kiedy , gdzie , na jak długo? moze bysmy się jutro/za tydzień spotkały :lol: ? Byłaby tez moja kolezanka ze swoją suńka Sabą i może udałoby sie wziąśc Fibi ( suńkę sąsiadki ) W styczniu bede mogła juz z psem podrózowac , bo bedzie w końcu kaganiec Quote
M&T Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Atos&Tofik']M&T- a kiedy , gdzie , na jak długo? moze bysmy się jutro/za tydzień spotkały :lol: ? Byłaby tez moja kolezanka ze swoją suńka Sabą i może udałoby sie wziąśc Fibi ( suńkę sąsiadki ) W styczniu bede mogła juz z psem podrózowac , bo bedzie w końcu kaganiec[/quote] Na Oksywiu będę dzisiaj po południu do jutra wieczorem ;) a gdzie mogłybyśmy się spotkać to nie mam pojęcia, bo nie znam się za dobrze na terenach Oksywia :eviltong: jak chcesz to napisz do mnie na gie: 3744448 ;) Quote
kinga-kinia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 oooo byłyście blisko mnie na spacerku bo ja jestem z Obłuża .....nie wiem kiedy uda mi się z wami wyjść na jakiś spacerek z moją córcią już lepiej ale mnie rozłożyło na amen i trzyma i coraz gorzej jest bo ból ucha jest straszny .....jak macie jakies fotki to czekam z niecierpliwością ;) pozdrawiam :) i zapraszam na [url=http://www.gdyniamojemiasto.pl]Portal Gdynia, Forum Gdynia, Portal regionalny Gdynia, codzienne wiadomo Quote
kinga-kinia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 halo halo czemu nikt tu nic nie pisze co u was słychac ? moja córcia wyzdrowiała ja coraz lepiej się czuję może uda sie w tym miesiącu jakiś spacerek zorganizować ? ;) Quote
behemotka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Świetnie, że wyzdrowiała! :multi: :multi: Ja ostatnio nie poruszałam tematu, bo miałam o wiele za dużo pracy i nie ogarniałam wszystkiego :shake: Ale długi weekend mnie zregenerował :p i siły już mam. Proponuję więc spacerek w najbliższą sobotę lub niedzielę. Kto ma ochotę (i czas)? :razz: Quote
Recommended Posts