Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Axusia']Mam ? :lol:[/quote]

Tak, bo jak napisałaś na tym wątku, to automatycznie zapisał ci się w subskrypcjach :eviltong:

Posted

Dopiero dzisiaj mogę się podzielić wrażeniami: spacerek jednym zdaniem był bardzo udany :multi: :multi:

W niedzielę z kolei Kazana wymemłał półtoraroczny haszczak, a trochę manier nauczyła go stateczna ON-ka (młody pcha się radośnie do każdego szczekacza, dopiero panna go przekonała, że do starszych należy podchodzić z respektem :diabloti:). Byliśmy na plażę w 3 psy, potem dołączył się jeszcze labek i mieszanka (na oko) rodezjana z goldenem. 5 sporych psów i cała plaża nasza :loveu:, wyszalały się... na prawie pół dnia :evil_lol:

Wobec powyższego proponuję następne weekendowe spotkanie :razz:. Kto chętny?

Posted

Napisałam SMS-a, że mnie nie będzie... :oops:
Wczorajszy poranny spacerek się trochę przedłużył, wróciłam padnięta i przemoczona ok. 14 i nie miałam sił się ruszyć :sad:

Kajam się, obiecuję poprawę i obecność w następny weekend ;). Na pocieszenie odwiedziłam Dżekiego w wątku :cool3: [SIZE=1]i ogłosiłam plebiscyt [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zostawili-pod-krzyzem-czekala-tydzien-nie-wrocili-zbieramy-na-sterylke-121074/index23.html[/URL][/SIZE]

Posted

jeny, widzę, że to coś poważnego! :-o :(:( biedna :(

kwiatki na zdrowie dla córci :Rose:
i 3mam kciuki, że jak najszybciej wyzdrowieje! :modla:

Posted

[quote name='kinga-kinia']a tak wygląda moja Dosia którą adoptowałam
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/sochaczew-dosia-z-najpiekniejszymi-oczami-ma-domek-112960/[/URL][/quote]
[B]Kingo, śliczna ta Twoja Dosia. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Życzę dużo zdrówka. :multi:
[/B]

Posted

[quote name='marzenna79'][B]Kingo, śliczna ta Twoja Dosia. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Życzę dużo zdrówka. :multi:
[/B][/quote]

Dziękuję ech te nasze zdrowie ile je trzeba cenić ten się tylko dowie co je stracił ;) nie cierpie tej pory roku ja lubię ciepełko

Posted

[quote name='Atos&Tofik']Fajnie by było jakby ktoś na Oksywie zawitał... Atos juz sie nudzi, ciągle te same psy :eviltong: Moze jest ktos chetny na spacer na plaze za tydzień w sobote :cool3:[/quote]

ja z moim psiakiem często na Oksywie wpadam ;) :cool3:

Posted

M&T- a kiedy , gdzie , na jak długo? moze bysmy się jutro/za tydzień spotkały :lol: ?
Byłaby tez moja kolezanka ze swoją suńka Sabą i może udałoby sie wziąśc Fibi ( suńkę sąsiadki )

W styczniu bede mogła juz z psem podrózowac , bo bedzie w końcu kaganiec

Posted

[quote name='Atos&Tofik']M&T- a kiedy , gdzie , na jak długo? moze bysmy się jutro/za tydzień spotkały :lol: ?
Byłaby tez moja kolezanka ze swoją suńka Sabą i może udałoby sie wziąśc Fibi ( suńkę sąsiadki )

W styczniu bede mogła juz z psem podrózowac , bo bedzie w końcu kaganiec[/quote]

Na Oksywiu będę dzisiaj po południu do jutra wieczorem ;) a gdzie mogłybyśmy się spotkać to nie mam pojęcia, bo nie znam się za dobrze na terenach Oksywia :eviltong:

jak chcesz to napisz do mnie na gie: 3744448 ;)

Posted

oooo byłyście blisko mnie na spacerku bo ja jestem z Obłuża .....nie wiem kiedy uda mi się z wami wyjść na jakiś spacerek z moją córcią już lepiej ale mnie rozłożyło na amen i trzyma i coraz gorzej jest bo ból ucha jest straszny .....jak macie jakies fotki to czekam z niecierpliwością ;) pozdrawiam :)
i zapraszam na [url=http://www.gdyniamojemiasto.pl]Portal Gdynia, Forum Gdynia, Portal regionalny Gdynia, codzienne wiadomo

• 2 weeks later...
Posted

Świetnie, że wyzdrowiała! :multi: :multi:
Ja ostatnio nie poruszałam tematu, bo miałam o wiele za dużo pracy i nie ogarniałam wszystkiego :shake:
Ale długi weekend mnie zregenerował :p i siły już mam.

Proponuję więc spacerek w najbliższą sobotę lub niedzielę. Kto ma ochotę (i czas)? :razz: