Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbinko kochana...wpadam jak po ogien..nie kontaktowalam sie z Ala tj dog master..nie wiem jak sie posuwaja prace. Mysle ciagle o tym, lecz niestety tylko mysle...

Moze jej trzeba pomoc, ma mature za pasem. Ja jestem ostatnio poza netem niemal zupelnie :(

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Prosze dopisac mnie do
x avatarków,
x banerków,
x ogloszen w internecie,
x HTML
x Instrukcji obsługi postów i wątków na dogomanii
x plakatów
[COLOR=#ff0000][/COLOR]

Posted

W zakresie Nova Scotia Duck Tolling Retrieverów także mogę pomóc :) mało popularne (Bogu dzięki!), ale zdarzają się przypadki bezdomnych psów w typie :(

Posted

Kochani czy wpisujecie sie do Mapy Pomocy Dogo?
Alusia czyli Dog master wprowadza poprawki i jesli jesli nie wpisani jestescie, badz cos nowego w pomocy mozecie koniecznie i tam sie ujawnijcie

[url]http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/[/url]

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Mogę pomóc w wielu sprawach dotyczących obsługi forum : wstawianie zdjęć, łącznie z obróbką, ogłoszeń na Allegro, awatary, tworzenia ogłoszeń i wielu innych spraw.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='dana']Czy ktoś mógłby mi pomóc -
nie wiem jak i gdzie zapisać sobie interesujące mnie tematycznie linki i jak potem umieścić je w odpowiednim poście :roll:
Proszę o jak najprostszą instrukcję :loveu:[/quote]
każdy Twój wpis na wątek spowoduje, że dany wątek znajdzie sie w Twojej subskrypcji (przynajmniej ja mam tak ustawione), po wejściu na dogomanie klikam "panel użytkownika" i wchodzę w "swoje" wątki.

• 1 month later...
  • 11 months later...
Posted

Nie wiem czy nadal zbieracie chętnych do pomocy,ale w razie czego moge pomóc w szkoleniu, szczególnie w pracy z psami agresywnymi i lękliwymi.
Samochód tez wchodzi w grę,ale za zwrotem kosztów dojazdu.

Pozdrawiam.

• 7 months later...
Posted

a gdzie mozna znaleźć zasady jakimi kieruje się dogo: takie jak np usypianie slepaków, co oznaczają skróty np.TZ czy jakieś inne . Jako straszawa wiekiem dogomaniaczka , a w miare swieza na dogo nie mogie znaleźć takich rzeczy, a nie chciałabym popełnić jakiegoś "fo-pa"

Posted

Poza regulaminem użytkownika forum, nie znajdziesz takich jasno sprecyzowanych zasad - dekalogu dogomaniaka... Co do skrótów, pytaj na wątkach... TZ- towarzysz życia: mąż, partner albo kochanek...

Posted

szkoda, bo nowi dogomaniacy nie musieliby kombinować i nie popełnialiby błędów, z niewiedzy:shake:. Może jednak taki dekalog byłby dobry?;)

• 4 months later...
Posted

Przywiodla mnie tu proza zycia i pilna potrzeba na wczoraj :oops: :lol:

Kto potrafi i kto moglby zrobic wydarzenie na FB? Dla maluchnej zaglodzonej Sziszy-bohaterki artykulu w Fakcie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204488[/URL]

Czy nie byloby dobrym pomyslem zamieszczenie listy osob obslugujacej fejsa na szostke z plusem? ;):lol:

• 5 months later...
Posted

W Strzelcach Opolskich sąsiad zamordował psa sąsiadki, pod jej nieobecność "bo szczekał" Zatłukł go bezlitośnie metalową rurą. Sprawa jest opisana tutaj:
[URL]http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10162380,Sad_zatluczenie_psa_malo_okrutne.html[/URL]
W porozumieniu z prokuratorem wystąpiłam z petycją do sądu aby zakwalifikować czyn jako "szczególne okrucieństwo".
Petycja jest do podpisu tutaj:
[URL]http://www.petycje.pl/petycja/7740/roztrzaskanie_glowy_psa_malo_okrutne_???_strzelce_opolskie_.html[/URL]

Sprawa trafi na wokandę 29 września o godz 12:00
Jest mało czasu by zebrać pod petycją z 1000 podpisów. Roześlijcie proszę do wszystkich znajomych w Polsce!

P.S.
rozsyłając maile w tej sprawie podajcie pełny link do artykułu i petycji. Dogomania, niestety skraca linki i w mailach mogą sie nie otworzyć :-(