Jump to content
Dogomania

[CK]Romek- tam i z powrotem... jednak "TAM" i oby bez powrotu....Roman ma Dom! :)

Recommended Posts

Posted

Udało mi się dostać nowe zdjęcia Romusia. W miejscach, w których jest biały wygląda to tak, gdyż jest kilka razy dziennie smarowany maścią. Zwróćcie uwagę na jego oczy... czyż nie są o wiele lepsze? Zresztą sami zobaczcie:

I jeszcze dwa zdjęcia:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciesze sie, niech tak zostanie;) sluchajcie, ja ostatnio wyslalam swoja lampe zeptera do psa, ktory ma problemy z lapami, ale moze ta lapma pomogla by na nuzyce? ona czesto pomaga na problemy ze skora; moze ktos ma taka?

Posted

Hm...Patch 75- jesli apma juz nie bedzie Ci potrzebna to prosze skontaktuj sie z Azylem... leczenie trwa juz dlugo i mysle, ze tak szybko sie nie zakonczy...

Posted

Jak dlugo mozna czekac ? :(

Jakby to bylo dziecko, dawno by sie ktos znalazl, kto by sie nim zaopiekowal...ale przeciez to "tylko" pies...:roll: :(

Posted

ja tam Macho nie jestem pewna chorych dzieci ludzie nie chcą a psa wezma... bardzo to pesymistyczne wiem ale ja wierze ze ktos w koncu zaadoptuje Romka chyba tylko nadzieja i wiara nam została Romka tez nagramy i ludzie zobacza jaki to wspaniały piesek:lol: