Martika&Aischa Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Zapraszamy na bazarek dla Largo :) Będziemy jeszcze co nieco dokładac :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/254118-Ubrania-Pr%C3%B3beczki-Dodatki-do-domu-%29-zapraszamy-%29-10-07-20-00?p=22267744#post22267744 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Zapraszamy na bazarek dla Largo :) Będziemy jeszcze co nieco dokładac :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/254118-Ubrania-Próbeczki-Dodatki-do-domu-)-zapraszamy-)-10-07-20-00?p=22267744#post22267744 Tak bardzo Ci dziękuję! Nie wiem, jak mam wyrazić to, co czuję... 1 Quote
_Dunaj_ Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 tu_ania_tu napisał(a):no właśnie, u każdego coś :( albo i nawet dwa cosie Oj tak u mnie coś, albo nawe dwa cosie, dgyby był tylko Gerald nie byłoby cosia na przeszkodzie Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Tak bardzo Ci dziękuję! Nie wiem, jak mam wyrazić to, co czuję... Allu kochana za nic absolutnie NIE dziękuj !!!! To kropla w morzu przy tym ile Ty pomagasz naszym biedakom. Jutro jak będę miała lepsze światło dołożę jeszcze fanty. Mój aparat to już niestety przeżytek więc potrzebuje więcej światła. Quote
Freya73 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Przychodze z watku Buliona, na apel Alli. Pomoge grosikiem. Pomoglabym i bazarkiem ale niestety jest to fizycznie niemozliwe. Piekny, dostojny pies. Rozumiem, ze teraz zbierane sa srodki glownie na operacje / opieke weterynaryjna? Quote
tu_ania_tu Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jak tylko skonsultujemy zdjęcie RTG z ortopedami w Polsce będziemy wiedzieć czy operacja czy bezinwazyjne leczenie wet. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Freya73 napisał(a):Przychodze z watku Buliona, na apel Alli. Pomoge grosikiem. Pomoglabym i bazarkiem ale niestety jest to fizycznie niemozliwe. Piekny, dostojny pies. Rozumiem, ze teraz zbierane sa srodki glownie na operacje / opieke weterynaryjna? Serdecznie Ci dziękuję. Samo to, że jesteś z nami jest już dla mnie bardzo ważne! 1 Quote
tu_ania_tu Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 _Dunaj_ napisał(a):Podtrzymuje moja pomoc konsultacyjną Danusiu daj mi maila, bo nie mogę naleźć maila twojego dziecka Quote
_Dunaj_ Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='tu_ania_tu']Danusiu daj mi maila, bo nie mogę naleźć maila twojego dziecka [email protected] Quote
_Dunaj_ Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 a dziecko w nocy wyjeżdża nad morze więc maila u niego nie odczytam :) Quote
BozenaB Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Dawno nic nie pisałam, ale dzisiaj dostałam do Alli informację o Largo. Grosik już wysłałam, a teraz melduję się u malucha. 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 korek221 napisał(a):Jestem i ja...Biedulek malutki...:( Moose napisał(a):Trzymam kciuki za maluszka!!! BozenaB napisał(a):Dawno nic nie pisałam, ale dzisiaj dostałam do Alli informację o Largo. Grosik już wysłałam, a teraz melduję się u malucha. Z całego serca dziękuję Wam za wsparcie i obecność!!! 1 Quote
Norel Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Zaglądam do małego. On miał jakiś zaniedbane zapalenie stawów? Bo tak te deformacje wyglądają-to nie wygląda na sam niedobór wartościowego jedzenia. Quote
tu_ania_tu Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 tak, pod kniec maja trafił do hodowcy z zapaleniem stawów, kontrolna wizyta 23.06 wskazała na opanowanie sytuacji Quote
arim Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Na wołanie pewnych osób z Dogo o pomoc,nie można przejść obojętnie.Taką osobą jest Alla i choć w tej chwili portfel jest pusty,to po 10 przynajmniej z 2 dyszki wyskrobię dla Largo.Sorry,że tylko tyle. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 arim napisał(a):Na wołanie pewnych osób z Dogo o pomoc,nie można przejść obojętnie.Taką osobą jest Alla i choć w tej chwili portfel jest pusty,to po 10 przynajmniej z 2 dyszki wyskrobię dla Largo.Sorry,że tylko tyle. Sercem dziękuję! Quote
Recommended Posts