Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamdaradam tamdaradam tamdaradam radosną bardzo nowinę mam Amber ma dom , dom cudowny , dom myślenicki , dom 500 m ode mnie U ludzi , których znam i znałam ich poprzednie psy , które wszystkie miały tam cudowne życie czego i kochanej mojej Amber życzę, Amber kochana cudownego życia z Twoją nową Rodziną . Amber zamieszkała u teściów Moniki , która przygarnęła Leo :)

Posted

Dziękuję ogromnie , wszystkim za pomoc . Szczególnie jkp , która praktycznie sponsorowała w całości pobyt Amber w hoteliku . Joasiu dziękuję Ci najpiękniej jak umiem :calus: :loveu: :calus:

W poniedziałek zapłacę za pobyt Amber w hoteliku do dziś i podliczę kasę  i ustalimy na kogo ją przeznaczyć .

Posted

Dziękuję ogromnie , wszystkim za pomoc . Szczególnie jkp , która praktycznie sponsorowała w całości pobyt Amber w hoteliku . Joasiu dziękuję Ci najpiękniej jak umiem :calus: :loveu: :calus:

W poniedziałek zapłacę za pobyt Amber w hoteliku do dziś i podliczę kasę  i ustalimy na kogo ją przeznaczyć .

Nie pisałam tu często, bo chyba tylko 1 post, ale śledziłam losy Amber.

Tak się cieszę, że los się do niej uśmiechnął i ma cudowny dom :loveu:  :loveu:  :loveu:

Posted

Nie pisałam tu często, bo chyba tylko 1 post, ale śledziłam losy Amber.

Tak się cieszę, że los się do niej uśmiechnął i ma cudowny dom :loveu:  :loveu:  :loveu:

Hej Gabi :) Och a jak ja się cieszę :)
Wieści od Amber na bieżąco :)
Pierwsza noc minęła spokojnie, Amber ulokowała się koło łóżka pani , drepta za nią krok w krok zupełnie jakby były ze sobą złączone . Na spacerze z panem super .
Odmówiła tylko jedzenia , ale akurat to jej nie zaszkodzi ;)
Dziś wielkie zakupy - trzeba wyposażyć Amber we wszystko co potrzeba bo akcja piątkowo - sobotnia była tak szybka , że nie zdążyli kupić wyprawki .
Za kilka dni Amber zamelduje się u naszych wetek na przeglądzie .

Z kasy Amber zostało 70 zł po opłaceniu hoteliku za listopad ( 150 zł )
Jkp mam nadzieję że nie masz nic przeciwko , jak te pieniądze przekażemy na ratowanie psów pod opieką ewu , która masowo wyciąga maluchy z jakiegoś koszmaru :(
http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/page-106