Erykowa Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 hej ! Marta,szkoda,że was nie było.Na wojenny jednak się nie wybieram.)8V mam komunie córki,potem "biały tydzień" czyli codzennie zapitalanie do kościoła.Nie wyrobie się ze spacerami. Z Sanokiem zobaczymy jeszcze.Liczę,że w czerwcu będzie jeszcze w Miechowie-przynajmniej tak obiecywali to może się spotkamy Angi to myslę,że podobało jej się jak i nam.Szkoda,ze nie mogłaś się z Nią zabrać. Majoka ,niestety nie,choć miałam ochotę ;) ale potem był do pokonaniana trasie taki rów,że się z Ermaniem wpakowałam.Na szczęscie tylko do kostek :0 Macie Eryczka "ulizanego",wiewiórkę,świecącego się a potem to już mlecze Quote
Erykowa Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 I na koniec prosiaki w lepszej odsłonie;) /Merry jeszcze się trochę wstydzi/ Quote
Chesti Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Cześć ziomalko ;) Coraz fajniej Ci się pieseczek prezentuje :) Quote
marta1624 Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Na Miechów też czekam :) I Tychy! Bo Sanok za daleko... :( Też ubolewam że nie byłam :( A na wojenny się zapisałam za późno i na rezerwowej jestem :/ Quote
Erykowa Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Hej Marta liczę właśnie,że jeszcze jakieś mniejsze w okolicy się pojawią.I trzymam kciuki,żeby się udało Ci z tym"wojennym'.Będę czekała na relacje,jak bedzie ok,to za rok ... :) Quote
jolkablaszczyk Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 piękne te świntuchy :) o i Eryk w mleczykach cudowny :) Quote
Erykowa Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Hej Przekażę prosiakom ;) A tu coś dla tych co nie mają FB Erman i Melucha.Jak wdać Mel dopiero zaczyna zrzucać zimowe futro i do gładkości Eryka trochę jej brakuje ;) ale byle do czerwca Quote
jolkablaszczyk Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 bardzo lubię tę zimową kudłatośc u koni.. :) Quote
mar....ka Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 te ciemniejsze umaszczenie jak u dzika, ale co się dziwić- w końcu to tez świniak heheh 1 Quote
mar....ka Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 hej, z tego co pamiętam , jutro komunie macie. Poproszę choć o 1 fotę małej komunistki :P Quote
Erykowa Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 Hej Tak Majoka to juz jutro a właściwie dziś;) Dzieki za pamięć.W związku z tym zaglądam jeszcze rzadziej :( Ale nadrobię w tygodniu.I zdjęcia pokarze :) I jeszcze napisze tylko,ze zapisalam sie na Dt w Sanoku !!! Cieszę się jak nie wiem.W dodatku nigdy w Bieszczadach nie bylam,choc uważam to za wstyd-przynajmniej dla Krskusa uwielbiającego przyrodę;) Zmykam spać,bo wcześnie pobudka i dzień pelen emocjii. Quote
jolkablaszczyk Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 no to ja się witam w poniedziałkowy poranek i na relację czekam i zdjęcia... :) Quote
Erykowa Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Hej To ja króciutko,bo czasu wiecznie brak ;) Komunia udała się bardzo fajnie,choć pogoda do popołudnia nie dopisała.Zdjęć mam mało bo padało i szkoda mi było aparatu.W domu,po kościele już nie było kiedy.Z resztą goście mieli zapowiedziane,że po kościele obowiązują stroje nieformalne i wszyscy przebrali się wygodnie ;) Erman był bardzo szczęśliwy,bo chrześni przyjechali ze swoim psem /niestety nie zrobiłam zdj/ i Erman przez 2 godziny męczył Krokieta na ogródku.Potem Krok miał już dosyć więc każdy poszedł spać oddzielnie ;) Kilka zdj komunijnych .Na jednym starsza córka.A ostanie pt "komu bytu przyfasolić (świeczką) ?" ;) 2 Quote
Erykowa Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Ale żeby nie było-w końcu to dogo ;) to jeszcze pan pies ogródkowy 1 Quote
Chesti Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Piękna "komunistka" :)))))) Ale macie fajnie, że dziewczynki nadal mogą ubrać ładne kiecki. U nas już od pewnego czasu alby obowiązują :/ Ble A Er łapie słoneczko widzę. Jakbym Zeusa widziała. Teraz też wykłada się w słońcu, w lecie będzie znowu cienia szukał. Quote
jolkablaszczyk Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Że tak Eryka nie uwierają te kamyczki... moje to wszelkie kamyki omijają jak tylko mogą (zwłaszcza Masza) ona woli chodzic po miękkiej trawie. i jak jest gdzieś ściezka z kamyków to idzie "poboczem" Quote
Erykowa Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Chesti unas dowolność jeśli chodzi o sukienki więc Zuzia była nawet w lekko krótkiej-po starszej siostrze :) jolkablaszczyk on jak biegnie to też wybiera trawę-mamy zrobiony nowy chodnik,taki a'la kamienny a obok nową,wysianą trawę .Zgadnij którędy lata ;) ale wylegiwanie się na kamyczkach jest lepsze,bo są bardziej nagrzane niż trawa ;) Quote
Recommended Posts