mar....ka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Erman dochodzi do siebie po spotkaniu z Misia heheh (a Erykowa z Angi :P) Quote
Erykowa Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Hej Zabieram się za porządki domowe,bo ostatnio tylko ogródek i ogródek.I tak mi się chce,że chyba wolę się z dogo pomeczyć ;) Czy nie da się,żeby banerki wróciły-nic innego do szczęścia mi tu nie potrzeba ;) Trochę mamy zaległości więc najpierw wielkopolskie zdjęcia jeszcze. /Jutro jadę po nową świnkę-trzymajcie kciuki/ Quote
Erykowa Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Teraz kolej na Dt.Uważam,że było super :) Trasa trochę "poplątana" a pogoda ideał-nie za zimno,nie za ciepło.Choć jak przed wyjazdem-ok 6tej musiałam porządnie skrobać szyby w aucie to trochę się zdziwiłam ;) Poznajemy co raz więcej fajnych ludzi i psów :) Erman widzę też na plus-od zeszłego sezonu.Potrafi już trochę wyluzować na trasie.I pewnie dla tych co nas spotkali pierwszy raz to mało prawdopodobne ale on już naprawdę dużo mniej szczeka ;) Er i Coma ;) W tłumie (zdj.Bożena Nitka) start ruszamy(zdj.Marcin Mucha) r Na trasie (zdj.Bożena Nitka) Quote
Erykowa Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 I ostatnie (zdj.Marcin Mucha) A już za tydzień Lubliniec !!! Nie mogę się doczekać :) 1 Quote
jolkablaszczyk Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 ja jak zwykle zazdraszczam i wzdycham tęsknie ... :) Quote
mar....ka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Wczoraj nabazgroliłam na komórze i mi posta nie zatwierdziło wrrr. Ale i tak pisałam, że muszę na kompie zobaczyć zdjęcia. Te bardzo mi się podoba Zazdroszczę Ci tych dt i żałuję że bliżej siebie nie mieszkamy. A jak nowa świnka???Mnie się te skinny podobają, takie bardziej kumate się wydają :) Quote
Erykowa Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Hej ! Nie mam na nic czasu :( Chciałam pozagladać do Wasi napisać coś o Dt ale,żywcem nie mam kiedy.W ogródku pełno roboty,robimy "remont" podwórka,wymieniam ciuchy zimowe na letnie-a u mnie to kilkudniowa operacja ;).Staram się z Ermanem min 5x w tyg iśc na ok 10km spacer.Do tego lada dzień komunia córki,próby zebrania itp Nie wiem jak się nazywam :( Ale obiecuje na dniach nadrobić zaległości. Swinka super,jeszcze trochę wypłoszona ale od razu z Melą się polubiły i "stara" chyba traktuje ją jak dziecko.Na Dt w Lublińcu było fantastycznie,Ermanzachowywał się super. ..zdj,relacja i zaglądanie do Was na dniach 1 Quote
Erykowa Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 Kilka zdj. jeszcze z początku kwietnia Quote
Erykowa Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 A i jeszcze Merry /młoda/ i Mela/stara/.Muszę porobić im ładne zdj. 1 Quote
jolkablaszczyk Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Super zwierzyniec :) Erman widać korzysta z wiosny :) Jak mieliśmy Paprocha to Hiro go uwielbiał... często siedział przy klatce i skomlał, albo po prostu się przyglądał co tam też paproch porabia.... :) Jak Eryk reaguje na prosiaki ? Quote
Erykowa Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 No niestety Erman tylko się oblizuje ;) także nigdy nie jest zostawiamy z nimi sam na sam Quote
marta1624 Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Hejka :) Po apelu- weszłam :D Zdjęcia śliczne :) My się na 90% wybieramy na dt wojenny, na 90% bo kwestia transportu :) Quote
Erykowa Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 Hej Cieszę się,że nas odwiedziłaś :) Muszę doczytać regulamin bo ja jakoś anty wojskowa jestem i nie lubię rozkazów ;) a tam w takim tonie napisane. Mnie Monika namawia na Sanok.Jednak to już kawałek,trzeba by na2 dni jechać,powinnam w tym czasie urodziny córki robić...ale kusi :) A teraz obszerna fotorelacja z Lublińca.Było super i może pogoda na zdjęcia nie najlepsza ale do marszu idealna zdj.autorstwa Marcina Muchy,Tatiany Gałuszki,Aleksandry Kaczor,ze str Lubliniec.info i dogtrekking.com, Quote
Erykowa Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 A tak Eryk odpoczywał w niedzielę :) 1 Quote
marta1624 Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Świetna fotorelacja, aż żałuję że nie mogłam :( A z wojennym- z tego co wiem, to jak zwykły dt ma być :) Podobno, tak mówiła znajoma :) A Sanok- oooo, to faktycznie daleko was wywiewa :) Quote
Recommended Posts