Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

Dzięki,że mnie poganiacie ;) jakoś  to mobilizuje :)

Mała Nika chłopak 2 lata dawno skończył to zrobił się większy.Choć nadal mieści się pięknie we wzorcu dobermana suki ;) Ale nie narzekam.Z większym gorzej jeździć,choć właśnie znów głownie z powodu Eryka zmieniliśmy samochód na większy ;) Brat ma Onka,pól roku młodszego,który przy Ermanie wygląda jak niedźwiedź i właśnie pojawiły się niepokojące objawy mogące wskazywać na padaczkę :( Trzymam kciuki za Borysa bo młode psisko ale znów sprawdza się,że zdrowie najważniejsze.

Mam trochę zdjęć marcowych,a już za kilka dni znikamy na święta do teściowej i nie mogę się doczkać tamtych terenów spacerowych! Na pewno po powrocie zasypie Was  wielkopolskimi klimatami ;)

2016.03.03 014.jpg

2016.03.03 034.jpg

2016.03.03 044.jpg

2016.03.03 046.jpg

2016.03.03 049.jpg

Posted

Tu pies nie może się zdecydować który bagażnik wybrać;) Auta "wietrzą się po zimie" i jak tylko są otwarte to nie ma szans,żeby Erman nie siedział w środku ;) Jeszcze na święta jedziemy fokusikiem-bo "sprawdzony" ale po powrocie Erman dostaje większy metraż do podróży ;) i uchylne okienka do dyspozycji :)

2016.03.14 006.jpg

2016.03.14 007.jpg

2016.03.14 014.jpg

2016.03.14 020.jpg

2016.03.14 028.jpg

Posted

Oj nie jest źle ;) Ładna sportowa sylwetka ;) Choć szczerze przyznam, że sama myślę o jakimś amatorskim weight pullingu z moim kudłaczem żeby się chłopak troszkę rozrósł :)

Posted
4 godziny temu, Mała Nika napisał:

Oj nie jest źle ;) Ładna sportowa sylwetka ;) Choć szczerze przyznam, że sama myślę o jakimś amatorskim weight pullingu z moim kudłaczem żeby się chłopak troszkę rozrósł :)

Moja terrierka amatorsko ciagnie :D

Posted
53 minut temu, Angi napisał:

Erman ciągnie mnie jak tylko idziemy z pasem marszera ;)

Chciałyście zdjęcia to macie.Następnym razem dwa razy zastanowicie się czy dopominać się o nowe ;)

Po oglądnięciu widoczków u Jolkiblaszyk naszła mnie ochota na spacer.Słoneczko u nas dziś piękne ale zimno.Po wyjściu stwierdziłam,ze nie wiem po co wzięłam aparat bo nie mam weny na zdjęcia /widoki nie te co w Norwegii ;) / .I zrobiłam prawie 120 zdjęć ;)

2016.03.19 005.jpg

2016.03.19 007.jpg

2016.03.19 029.jpg

2016.03.19 031.jpg

2016.03.19 038.jpg

Posted

Marta to super,ze się zobaczymy !

pogoda ma być lepsza i inne trasy to przez te 2 tyg.wezmiemy się ostro do roboty a w Zabrzu pójdziemy na spokojnie,relaksacyjnie.

Majoka my zamieniamy fokusa na seata Alhambrę także z kombi na vana .Szkoda nam foksa bo ma wszystko zrobione)mój mąż mechanik ale seat trafił się od sąsiada i przez ostatnie 4 lata widzieliśmy go co dziennie więc pewne auto.Ekonomiczne a duże.

Mondka polecam.Ogólnie zarazilam się od męża miłością do fordow ;) My często zmieniamy auta i prawie zawsze /raz tylko mieliśmy jeepa a raz hondę / to fordy.Zobaczymy jak nam się współpraca z seatem ułoży,ale cóż wszystko dla Eryczka ;)

To widzę,ze szykuje nam się 'odwrotna' wymiana ford/seat :)

Posted
3 minuty temu, Erykowa napisał:

Marta to super,ze się zobaczymy !

pogoda ma być lepsza i inne trasy to przez te 2 tyg.wezmiemy się ostro do roboty a w Zabrzu pójdziemy na spokojnie,relaksacyjnie.

Majoka my zamieniamy fokusa na seata Alhambrę także z kombi na vana .Szkoda nam foksa bo ma wszystko zrobione)mój mąż mechanik ale seat trafił się od sąsiada i przez ostatnie 4 lata widzieliśmy go co dziennie więc pewne auto.Ekonomiczne a duże.

Mondka polecam.Ogólnie zarazilam się od męża miłością do fordow ;) My często zmieniamy auta i prawie zawsze /raz tylko mieliśmy jeepa a raz hondę / to fordy.Zobaczymy jak nam się współpraca z seatem ułoży,ale cóż wszystko dla Eryczka ;)

no widzisz ja na seata nie narzekam (tylko gabaryty nie te przy Shadole, Kana na wakacje zostawała z teściową). Trzeci rok leci jak jeździmy leośkiem i bardzo lubimy te auto. Hehe to ja teraz forda wypróbuję, a Ty seata :P

• Upvote 1
Posted
O 19.03.2016o15:42, Angi napisał:

Widziałam chyba zdjęcia Twojej psiny bodajże na facebooku :P Świetna sprawa i frajda dla obu stron :D

Erman wygląda naprawdę bojowo z tymi "kopiowanymi" uszami ;)

Choć szczerze na niektórych zdjęciach widać jeszcze takie psie dziecko :P Ale to jest fajne, masz dużego psa, tu niby poważny ale czasem jak spojrzy to widać że to ciągle szczeniaczek ^^

Posted

Hej

Dzięki za życzenia !

Dopiero doczytuje ale na wyjeździe nie było okazji.Ogólnie święta mieliśmy bardzo fajne i wyjazd byłby fantastyczny gdyby nie to,że już w drodze dowiedzieliśmy się,że zdechła jedna świnka -zostawiliśmy u sąsiadów.Córką nie mówiliśmy-nie chcieliśmy przed/w święta ale wiadomo,że nas "gryzło".We wtorek dowiedziały się i przez 2 dni był ciągły płacz Młodszej-to była jej Tosia :( Druga też kiepsko,bo prawie nic nie jadła i piła po tym.Teraz ,już u nas,wzięła się jakoś za jedzenie ale dalej skromnie ;(

Zdjęcia jak zgram to wstawię ale kiepsko z czasem.A jutro pierwszy w tym sezonie DT :) Już jesteśmy spakowani a Erman chyba zbiera siły bo cały czas śpi i tylko słychać pochrapywanie;) choć może to ta pogoda .Kondycje mam kiepsko tzn 10 km spokojnie przechodzę ale więcej już gorzej,mam nadzieję w związku z tym,że się nie zgubimy ;)

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Erykowa napisał:

Zdjęcia jak zgram to wstawię ale kiepsko z czasem.A jutro pierwszy w tym sezonie DT :) Już jesteśmy spakowani a Erman chyba zbiera siły bo cały czas śpi i tylko słychać pochrapywanie;) choć może to ta pogoda .Kondycje mam kiepsko tzn 10 km spokojnie przechodzę ale więcej już gorzej,mam nadzieję w związku z tym,że się nie zgubimy ;)

Czekam na foty in trzymam kciuki za dt, ja jutro mam dermatologa, bo mam takie brzydkie dwie rzeczy na plecach i chcę wreszcie dla świętego spokoju to zbadać

P.S. Przykro mi z powodu świnki

Posted

Ale historia z tą świnką :( Akurat na święta.

Dajcie z siebie wszystko na DT :) Muszę się w końcu kiedyś zebrać i też wystartować, bo wydaję mi się, ze to mogłoby być coś dla nas :) Tylko ja absolutnie muszę mieć ze sobą jakiegoś ludzkiego pomocnika inaczej na bank się zgubię :P