Erykowa Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Kondycję mamy kiepsko.tzn spacery to takie max 7-8 km robimy i jak Er juz taki "odwali" to potem wcale nie wykazuje potrzeby wyjścia jeszcze z domu ;) Trzeba się zabrać za siebie tylko nie wiem jak dalej będzie z pogodą a widzę,że jak mróz większy to niestety dłuższe spacery odpadają i się cofamy :( Ale liczę,że od lutego jakoś zabierzemy się za siebie ;) Quote
Tyśka) Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Jakie piękne fotki :) Uwielbiam Erka w Juliusach. Wy nie narzekajcie, że zimno, ale chodźcie na spacery, podczas długiego marszu się rozgrzejecie :D Quote
Oscar Patric Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 32 minut temu, Erykowa napisał: świetne ujęcie :) Quote
Erykowa Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Tylko niestety łapy mu przemarzaja jak więcej niż -5 i spacer ciut dłuższy.Ja mu wtedy smaruję je ale nic to nie daje.Podrywa do góry,popiskuje i stara się na 3 na zmiane chodzić :( Myślałam nawet o butach-ale będę jak z jakimś ufokiem chodzić ;) a po drugie one ponoć wcale wiele na mróz nie pomagają. A te szele to prawie do niego przyrosły ;) właściwie każdy spacer w nich bo na krótkie -wieczorami ubieram je jako odblask,jak idziemy "poćwiczyć" to ciągnie na pasie więc tez juliusy no i są niezbędne przy lince bo jednaj zapięta jest wtedy od góry i się w nią nie pląta jak na obroży :) Oscar dzięki ! udało się,że aparat nadążył i nie rozmazał ;) Quote
Erykowa Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Dziś znów udało mi się wygonić psa :) zobaczymy jak będzie dalej bo ponoć mrozy idą :( Ale na "pocieszenie" zamówiłam Erykowi kolejną obrożę ;) Calutką czarną. A sobie kupiłam nieprzemakalne buty trekkingowe-byle do wiosny :) Quote
Erykowa Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Tak fajnie dodaje mi się zdj.prosto z kompa,że mogę Was nimi zasypywać ;) Quote
Erykowa Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Dzięki ! Cudo ostatnio,nie wiem czemu czeka na sporo prezentów ;) .Zamówiłam mu -piłkę jajo,mam nadzieję,że trochę pożyje bo nie tania :( Quote
Erykowa Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Dzięki ! Cudo ostatnio,nie wiem czemu czeka na sporo prezentów ;) .Zamówiłam mu -piłkę jajo,mam nadzieję,że trochę pożyje bo nie tania :( Quote
Erykowa Posted January 23, 2016 Author Posted January 23, 2016 O,pięknie.Widzę dopiero teraz ,że znów dubluje Mam Ermana z ogródka-jak łapał snieg i z dzisiejszego pięknego spaceru do lasu.Choć słonko za lekkimi chmurami ale śnieżek fajny klimat robił.A w tyg.ponoć powrót błocka :( Quote
marta1624 Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ten portrecik najlepszy <3 Jaki zapatrzony <3 Quote
mar....ka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 też kocham portreciki Ermanka, szkoda że nici z wyjazdu. W ogóle ubzdurało mi się, że macie ferie po mnie :( Wiosna idzie, czuć w powietrzu. Szwagierka w Dublinie pisała dzisiaj, że maja 14 stopni, poprzednie dni po 12 (a fronty z zachodu nadciągają). Ermanek nie będzie musiał cudować w bucikach Quote
jolkablaszczyk Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 czarne na białym jednak fajnie wyglda :) Pozdrawiamy wieczornie :) śliczny jest! Quote
Erykowa Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Hej Jest tak szaro-buro,że żadnej weny do spacerowania nie mam :( Dobrze,że pies mnie wyciąga bo zaległa bym w domu ;) Jutro zaczyna się szkoła a ja odliczam dni chociaż do marca. Kilka zdj.ze spaceru z dziećmi i jedno z wczoraj,gdy byliśmy obserwować szkolenie innych psów a przy okazjii ćwiczyliśmy wyciszenie i skupienie przy duzym rozproszeniu ;) 1 Quote
Erykowa Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 dalsze z okolic szkolenia + Er ze swoja nowa zabawką Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 a my mamy początek ferii , jupiiiiiii hehehe Quote
Recommended Posts